Beoordelingen Automobielbedrijf Henk Griffioen

8,6
8 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Willem uit Almelo

15-01-2020
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren, 14 Jan. 2020 er een auto gekocht. Uitermate correcte afwikkeling.


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Abcoude

08-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele vriendelijke deskundige mensen, denken goed mee en leveren snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Muiderberg

08-08-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk en zeer integer personeel. Zijn nergens te beroerd voor, helpen altijd.


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Weesp

11-11-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het eerst bij de fa. Griffioen binnen gelopen voor een occasion. Behalve dat we meteen verliefd waren op dat autootje was de dame die ons verder hielp zeer duidelijk. Kregen zelfs nog wat voor ons oude karretje. Bij het ophalen van "de voor ons nieuwe" stond hij feestelijk versierd met een grote strik, nog een extra beurtje gehad en als klap op de vuurpijl een heerlijke taart met het kenteken als versiering erop. Hoewel wij meteen vertrouwen kregen, moet natuurlijk de staat van de occasion nog blijken, maar gezien de aangeboden extraatjes, zoals "kom altijd eventjes langs om uw bandenspanning te laten controleren", heeft fa. Griffioen er een klantje bij


Ja, ik beveel dit aan

rob uit nigtevecht

25-08-2015
6,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had een afspraak gemaakt kon gelijk langs komen. deden een nopodvoorziening omdat onderdeel besteld moest worden. Ze zouden bellen als het onderdeel binnen was. Na 14 dagen nam ik nog maar eens contact op. Sorry vergeten.... 3 dagen later kon ik het laten plaatsen. Omdat je een garage in de buurt wil hebben ga je nog maar eens langs als je engine controle lamp brand. Je maakt een afspraak om uit te laten lezen en men keek verbaast dat ik langs kwam. Uiteindelijk blijkt er een sencor niet meer te werken waardoor het lampje brand. Je maakt afspraak ... laat onderdeel bestellen ...Je geeft wat ruimte en zet de afspraak op een week later,. Komt in mijn werkrooster beter uit ook, maak ook de afspraak voor een leen auto. Sta je op de afgesproken dag voor de deur nemen de auto in ontvangst alleen ... geen leen auto. Dus reparatie gaat niet door. Maak je de afspraak dat je de volgende dag 0815 gebeld wordt om een neuwe afspraak te amken omdat men niet weet waar de leenauto uithangt .... wederom week later .........2 x een afspraak gemaakt en 2 keer fout .... denk niet dat er een derde keer komt.


Rob uit Muiderberg

08-08-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Man,man,man wat ben ik in het verleden door notabene "dealers" getild!! of te wel knap belazerd. Tot dat ik (op aanraden van een collega) bij Autobedrijf Henk Griffioen terecht kwam. Voor het eerst dat er naar me geluisterd werd en ook gedaan werd wat ik vroeg. Service moet ook betaald worden (voor niets gaat de zon op) maar dat krijg je bij Griffioen dan ook voor 200%. Geen verrassingen, een 100% integer mens (ik dacht dat die niet meer bestonden). Vol vertrouwen breng nu mijn auto (en die van mijn vrouw) naar Griffioen en haal hem s'avonds weer op zonder knikkende knieƫn met angst voor de rekening. 100% aanbeveling.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Weesp

14-02-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Henk bleef net zo lang doorzoeken waar dat vreemde geluid vandaan kwam totdat het was opgelost. Hij was daar haast 3 uur mee bezig maar factureerde er slechts 2. Hij was bezig tot 6 uur 's avonds (op zaterdag!)


Ja, ik beveel dit aan

alexander uit weesp

16-04-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ze bij dit bedrijf weten waar ze het over hebben(Jarenlange ouderwetse ervaring) wat betreft onderhoud van mijn auto, ze zijn eerlijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan