Beoordelingen Automobielbedrijf Jaarsma

9,0
11 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

Guido uit Sneek

21-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op advies van vrienden en familie bij Automobielbedrijf Jaarsma terecht gekomen.
Sindsdien zou ik iedereen dit adres aanraden.

Wij hebben al een behoorlijke ervaring met garages en autohandelaren. Mijn ervaring is dat de meeste bedrijven op korte termijn werken/denken. Snel wat verkopen. En van nazorg of after sales heeft men nog nooit gehoord. Gelukkig bestaan er ook bedrijven die hier wel waarde aan hechten. En die op lange termijn denken. Automobielbedrijf Jaarsma is hier een van. Mede daardoor vinden wij dit bedrijf uniek!

De eigenaren en werknemers zijn zeer vriendelijk, behulpzaam, meedenkend en deskundig.
-De klant staat absoluut centraal.
-Top service.
-Betrouwbaar.
-Deskundig.

Wij blijven hier zeker klant!


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Hengelo

10-04-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Antonius uit TILBURG

05-04-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer vriendelijk en gedienstig familie bedrijf die nog dat extra stukje verder gaan voor de klant .Heel goed contact met eigenaar en personeel het zijn personen die hun beloftes nakomen .


Ja, ik beveel dit aan

Loek uit Rotterdam

11-03-2014
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed contact met eigenaar en personeel, persoonlijke benadering ervaar ik als zeer prettig. De afgelopen jaren als vaste klant verbonden geweest voor onderhoud en aanschaf van een aantal (nieuwe) auto's. Communicatie verloopt altijd prettig en is voldoende informatief.


Ja, ik beveel dit aan

Hajo uit Bolsward

02-03-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Herrien uit Nieuwehorne

07-12-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net en goed geholpen! Heeft echt nog tijd voor de klant. Echt tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Remko uit Almere

03-12-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een autobedrijf voor echte auto liefhebbers. Zeer goede zorg voor auto's en gespecialiseerd in amerikaanse auto's


Ja, ik beveel dit aan

Krista

27-08-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn goed en deskundig geholpen bij de aanschaf van een tweede auto. Met name, zuinig en niet te zwaar maar ook betrouwbaar waren de steekwoorden die wij gegeven hebben. Vrijwel direct was er een passend aanbod, Toyota Aygo is prima staat (mooie grijze kleur) en deze hebben we gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

marieke uit rien

11-08-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Sneek

07-08-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan