Beoordelingen Automobielbedrijf Jos Bogman B.V.

8,6
1938 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
11 t/m 20 van 1938 beoordelingen

hans uit landgraaf

04-02-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: mensen zijn vriendelijk en geven goede service


Ja, ik beveel dit aan

JHG uit MEERSSEN

31-01-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Annie uit Beek

31-01-2019
2,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heb onnodig lang moeten wachten om de zomerbanden naar winterbanden te wisselen, afspraak was 14.00 Ik was aanwezig 10 minuten voor 14.00. Er waren 6 klanten die na mij binnen kwamen die allen weg waren. Na mijn protest en vraag hoe lang het nog duurde ging de balie medewerkster kijken en waren ze net met de banden vervanging bezig. Inmiddels was het 15.35 uur. Dit is ongehoord lang en zeker omdat er 6 personen na mij kwamen en geholpen waren. Was ook heel verbaasd, in de ruim 40 jaar ervaring met "Jos Bogman ". Was dit niet eerder voorgekomen. Mijn ervaring in de laatste ja(a)ren. Ik mis nogal wat verbondenheid dan voorheen. Heel spijtig, moet het wel kwijt.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Maastricht

30-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben m.b.t. het onderhoud en apk overgestapt van Jos Bogman Maastricht, naar Jos Bogman Beek.
Wat betreft prijs/kwaliteit vind ik Jos Bogman Beek met " kop en schouders" de betere van de twee.
Daarom gaat mijn voorkeur uit naar automobielbedrijf Jos Bogman Beek.


Ja, ik beveel dit aan

jean uit Meerssen

29-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf is zeer klant vriendelijk,mijn recente ervaring met baliemedewerker J. Lejeune die een oplossing aandroeg voor een combinatie te maken van de reparatie met een consult van mijn echtgenote aan het nabij gelegen ziekenhuis toonde aan hoe je kan meedenken voor een oplossing,het daarbij aangeboden vervoer was gewoon geweldig.Zo kan je een probleem voor een klant oplossen chapeau.


Ja, ik beveel dit aan

GIEL uit LANDGRAAF

14-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Landgraaf

02-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een vervangende auto kwamen we op de website een interessante jonge Fiƫsta tegen met zeer veel opties en weinig kilometers.
Na een zeer fijn gesprek en proefrit waren we overtuigd.....we rijden weer Ford. ...!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jacobus uit Heerlen

29-11-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

martinus uit Spaubeek

22-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: was in Beek en in Heerlen voor een vergelijkend wetenschappelijk onderzoek als mystery guest maar Beek ligt op loopafstand en naast de MAKADO dus BEEK wint


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Maastricht

19-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Doordat ik al reeds 40 jaren klant ben van Jos Bogman kan ik spreken van een uitstekend goed bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan