Beoordelingen Automobielbedrijf Jos Bogman B.V.

8,6
1958 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1931 t/m 1940 van 1958 beoordelingen

frank uit eijgelshoven

16-11-2012
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaring is redelijk goed met Ford Bogman,wij waren wel absoluut niet te tevreden met de afhandeling vd auto...wij zijn een proefrit gaan maken met desbetreffende auto en hadden aangegeven dat er enkele geluidjes en mankementen waren..zou alles verholpen worden dan gingen we accoord met de aanschaf...Twee weken erna hebben we auto de opgehaald, maar de mankementen waren nog steeds niet verholpen Terwijl ons beloofd was dat ze ze zouden verhelpen. ....schandalig...Uiteindelijk is achteraf toch alles verholpen maar dat lijkt me niet de goede gang van zaken ...


Ja, ik beveel dit aan

Inez uit Geleen

16-11-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Positief. Heel serieuze benadering door verkoper. Representatief, rustige benadering. Afspraken werden goed nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Heerlen

13-11-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Jos Bogman Heerlen een prettige garage, hele vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Nicolle uit klimmen

12-11-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

j uit wijlre

12-11-2012
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: ik heb goede ervaring met uw bedrijf
maar dit wil ik toch even kwijt,ik heb 5 nov wisseling van banden gehad +( winterinspectie (16.53 euro ) nu zie ik op dat op 17 nov dit gratis is .
dit konden ze me ook wel verteld hebben kenteken 15-th-rj


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Kerkrade

12-11-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-11-2012
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit kerkrade

12-11-2012
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Annette uit Reijmerstok

10-11-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Perfecte service. Zeer correcte verkoper. Men neemt volop de tijd om de auto af te leveren. Men hheft tijd en oog voor de klant door een zeer persoonlijke benadering. Hier wordt je nog behandeld als klant. Kreeg ook nog boeket bloemen bij in ontvangst nemen van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-11-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijk en bekwaam personeel. Tevens erg behulpzaam als iets niet volgens plan verloopt


Ja, ik beveel dit aan