Beoordelingen Automobielbedrijf Jos Bogman B.V.

8,6
1758 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 1758 beoordelingen

Arno uit Maastricht

21-05-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een ford c mac gekocht nu al bijna twee jaar terug.
Begon al met slechte aflevering auto was niet klaar naar na trilling in het stuur nieuwe banden gekregen maar was nog niet helemaal weg maar ze konden meer niet doen.
Bleek dit jaar dat de silentbussen versleten en nu is mijn trilling weg.
Bij aflevering geen afleverings beurt gedaan hoedenplank bleek nog stuk te zijn was niet vervangen slecht gepoetst.
Net naar de garantie bleken de voor remmen op te zijn bijna ijzer op ijzer hadden dus ook vervangen moeten worden.
Heb nu een probleem met mijn stuurbekrachtiging.
Dus al bij al een slechte auto bij bogman gekocht slechte service en slechte afhandeling ook geen alternatief nu achter af blijkt dat de auto slecht is als dat zij hem verkocht hebben.
Ik wilde dat ze mijn auto terug namen en mijn geld terug gaven als ik dit geweten was ik bij mijn renault laguna van 2002 gebleven is een veel betere auto.
Dus nooit meer een auto kopen bij jos bogman vooral in Heerlen.


Ger uit Bunde

07-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onze keuze bij Bogman laten vallen op een Ka plus.
Geweldige praktische auto, waar we binnen 3 dagen mee konden rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Maastricht

03-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had bij een andere merkdealer een Ford Kuga zien staan die ik graag wilde aanschaffen. Bij de bedrijfsleider van Ford Bogman Maastricht heb ik toen kenbaar gemaakt dat ik deze auto via hem wilde kopen, met garantie én tegen de onderhandelde prijs waar ik de auto bij de concurrent voor kon krijgen.
De bedrijfsleider heeft er zich persoonlijk voor ingezet om deze auto bij het andere bedrijf in te kopen en zodoende mij de auto, met garantie, extra velgen én tegen de goede prijs te verkopen. Ik was al een tevreden klant van deze garage, maar dit vindt ik echt een super service en een knap staaltje van klantgericht werken... Chapeau !


Ja, ik beveel dit aan

bert uit landgraaf

18-10-2016
9,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: vandaag alweer een nieuwe focus gekocht,
na de eerste offerte qua inruil en opties van de nieuwe auto anderhalve week geleden ,
vandaag met de verkoper na 2 aanpassingen zonder gezeur of moeielijk doen in mijn voordeel auto gekocht ,,,, . super blij met bogman heerlen


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Maastricht

05-10-2016
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ervaringen met bedrijf goed. Met Ford Nederland niet goed wegens nalatig omgaan met verstuivers problematiek Ford Transit.


Glenn uit Geleen

29-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Service en klantvriendelijkheid top !

De opgedane ervaringen stemt mij tot tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

frank uit maastricht

28-09-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

marc uit brunssum

27-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: super service en manier van afhandelen van ''problemen''
gebruikte auto gekocht trok iets naar rechts s'ochtens gebeld voor afspraak diezelfde dag en kon smiddags meteen terecht!


Ja, ik beveel dit aan

Rina uit Geleen

26-09-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Elsloo

26-09-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan