Beoordelingen Automobielbedrijf Jos Bogman B.V.

8,6
1778 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 1778 beoordelingen

Otto uit Heerlen

08-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onlangs mijn behoorlijk 'vuile' Mondeo (400.000km) binnengebracht voor een MotorCraft beurt. Naast de uitstekende service, zoals gewend, kreeg ik mijn Mondeo volledig gepoetst van binnen en buiten terug. Waaauw. Aan het Werkplaats & Receptie team in Heerlen...van HARTE BEDANKT!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Landgraaf

27-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd perfect!


Ja, ik beveel dit aan

Adri uit Heerlen

20-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ben al jaren klant bij Jos Bogman, ben vanaf mijn eerste auto een Ford rijder en nog nooit spijt van gehad De beurten altijd bij Ford laten uitvoeren en nog nooit problemen gehad correct behandeld en nog nooit een verkeerde reparatie uitgevoerd. Mijn oordeel is een 10. Ik rij al 47 jaar Ford.


Ja, ik beveel dit aan

sjeng uit maastricht

13-11-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

John uit Maastricht

05-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een probleem met de hoofdremcilinder( nieuw niet meer leverbaar) van onze Ford Ka werd elders niet opgelost, Na veel mail en telefooncontact over het specifieke probleem hebben zowel magazijn medewerker als monteur bijzonder veel moeite gedaan om het probleem alsnog op te lossen. Hoewel men dus veel tijd aan ons besteed heeft werdt enkel de daadwerkelijke reparatie -tijd in rekening gebracht, Hulde hiervoor!!!!


Ja, ik beveel dit aan

martin uit zierikzee

02-11-2017
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteravond gebeld voor een occasion ford transit custom , of deze nog aanwezig was en niet verkocht was , dit was zo , afspraak gemaakt volgende dag rond 10 uur onderweg naar beek , bleek hij al verkocht te zijn door een collega voor niets 200 km gereden , dus comunicatie onder de verkopers onder de maat , en ik was niet gelukkig.


Rene uit Landgraaf

31-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was toe aan een andere wagen, kwam uit bij Bogman in Heerlen en Beek.
In eerste instantie een optie op een wagen uit Beek, maar uiteindelijk eentje gekozen welke in Heerlen stond. Deze gekocht via Beek. Verkopers waren zeer vriendelijk, helemaal niet opdringerig ( bij sommige dealers hoor je verhalen zoals: je moet snel beslissen anders is hij weg ), hetgeen ik waardeer. Ook de service en de aflevering is pefect, de wagen had een deukje in motorkap welke perfect gerepareerd is.
Voor mij is Bogman een AANRADER. Als ik weer van auto wissel weet ik waar ik naar toe ga


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Brunssum

31-10-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een positieve prettige ervaring, met een goed gevoel een nette occasion gekocht bij een verkoper die de tijd ervoor nam en die meedacht.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Heerlen

26-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een gebruikte auto gekocht. We werden kundig en vriendelijk geholpen .


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Beek

23-10-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Jos Bogman is al vele jaren voor ons een betrouwbare autogarage bij zowel aanschaf gebruikte auto's als reparatie's


Ja, ik beveel dit aan