Beoordelingen Automobielbedrijf Jos Bogman B.V.

8,6
1958 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 1958 beoordelingen

Dhr./mevr.

21-03-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede duidelijke uitleg bij de service beurt. Alleen wat lang wachten op een leen auto. Als je van te voren aangeeft dat je er een nodig hebt zou je er van uit moeten kunnen gaan dat ze een leen auto klaar hebben staan of op zijn minst weten wanneer er een terug komt.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Geleen

20-03-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Roger uit Brunssum

15-03-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: kwalitatief goed en snel, bandenwissel volgens afspraak, alleen misschien nog even de velgen afvegen/ schoonmaken alvorens auto als gereed mee te geven. nu zijn de velgen meestal vuil/zwart a.g.v. de wissel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-03-2019
2,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Het gezegde "de mens heeft angst voor 2 dingen in zijn leven, de eigen gezondheid en een bezoek aan de garage geldt zeker voor Bogman Garages.
Hier werken enkele medewerkers die stellig geloven in hun eigen leugens.
Mensen ga naar een erkende Ford dealer over de grens in Duitsland en weer Bogman!!
Mij ziet u hier nooit meer terug.


Jan & Marlies uit Landgraaf

13-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top bedrijf met prima service! Vakkundig en behulpzaam/vriendelijk personeel. Staan altijd voor je klaar en denken mee.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Maastricht

13-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klant vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

martien uit geleen

07-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd een open vriendelijk gastvrij en technisch bekwaamd en betrouwbaar bedrijf,waar het goed is je auto te laten onderhouden en die je hiermee veilig en vertrouwd op plaats van bestemming brengt.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Landgraaf

04-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

GLJ uit Maastricht

01-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Margriet uit Kerkrade

28-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren maak ik gebruik van Bogman zijn diensten en dat ten volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan