Beoordelingen Automobielbedrijf Jos Bogman B.V.

8,6
1767 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 1767 beoordelingen

Stefan uit Heerlen

12-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend! fijne service en duidelijke afspraken.
De ford focus uit 2007 rijd prima!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

frans uit beek

25-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettig


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Maastricht

22-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Brunssum

19-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf worden de afspraken ook na gekomen.
En wordt er de tijd genomen om iets uit te leggen.


Ja, ik beveel dit aan

gcb uit elsloo

06-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima garage met goede service en klantvriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Kitty uit Hulsberg

24-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hallo Jos,wij kwamen de eerste keer in het bedrijf van u,en we moeten zeggen een geweldige ervaring en dan de service niet te vergeten.Wat een geweldige mensen die er rond lopen van verkoper,garagemederwerker,en mevrouw aan de balie,jullie geven klanten net dat gevoel heel belangrijk te zijn duidelijk mee wat voor ons een heel prettige ervaring was,eens even geen nummer in de rij maar echt klanten van een geweldig bedrijf 👍


Ja, ik beveel dit aan

Lorenzo

24-08-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Hulsberg

16-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Maastricht

21-05-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een ford c mac gekocht nu al bijna twee jaar terug.
Begon al met slechte aflevering auto was niet klaar naar na trilling in het stuur nieuwe banden gekregen maar was nog niet helemaal weg maar ze konden meer niet doen.
Bleek dit jaar dat de silentbussen versleten en nu is mijn trilling weg.
Bij aflevering geen afleverings beurt gedaan hoedenplank bleek nog stuk te zijn was niet vervangen slecht gepoetst.
Net naar de garantie bleken de voor remmen op te zijn bijna ijzer op ijzer hadden dus ook vervangen moeten worden.
Heb nu een probleem met mijn stuurbekrachtiging.
Dus al bij al een slechte auto bij bogman gekocht slechte service en slechte afhandeling ook geen alternatief nu achter af blijkt dat de auto slecht is als dat zij hem verkocht hebben.
Ik wilde dat ze mijn auto terug namen en mijn geld terug gaven als ik dit geweten was ik bij mijn renault laguna van 2002 gebleven is een veel betere auto.
Dus nooit meer een auto kopen bij jos bogman vooral in Heerlen.