Beoordelingen Automobielbedrijf Jos Bogman B.V.

8,6
1923 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 1923 beoordelingen

GIEL uit LANDGRAAF

14-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Landgraaf

02-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een vervangende auto kwamen we op de website een interessante jonge Fiƫsta tegen met zeer veel opties en weinig kilometers.
Na een zeer fijn gesprek en proefrit waren we overtuigd.....we rijden weer Ford. ...!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jacobus uit Heerlen

29-11-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

martinus uit Spaubeek

22-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: was in Beek en in Heerlen voor een vergelijkend wetenschappelijk onderzoek als mystery guest maar Beek ligt op loopafstand en naast de MAKADO dus BEEK wint


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Maastricht

19-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Doordat ik al reeds 40 jaren klant ben van Jos Bogman kan ik spreken van een uitstekend goed bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Jef uit Maastricht

02-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima geholpen goed advies gekregen eigenlijk alles primašŸ‘


Ja, ik beveel dit aan

roger

26-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: goede service van jos bogman maastricht, problemen met update navigatie door hun prima verholpen en weer helemaal up to date, top service


Ja, ik beveel dit aan

erwin uit partij

16-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hoensbroek

05-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed, prima service, klantvriendelijk en professioneel


Ja, ik beveel dit aan

j. uit Brunssum

13-09-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Alle lof.....na ontdekken van marter activiteiten onder mijn motorkap van onze kuga heeft ford heerlen mij direkt geholpen met reinigen van veel isolatie schuimrubber tussen het hele motorblok en het overige verwijderd. Dus.....goede garage keus gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan