Beoordelingen Automobielbedrijf MVV

9,4
75 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 75 beoordelingen

Natasja uit Prinsenbeek

18-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op de site een erg mooie occasion gevonden. Het was de rit vanuit Brabant meer dan waard. Erg vriendelijk personeel super geholpen en een goed gevoel aan overgehouden. De occasion is aangeschaft en wij zouden zeker dit bedrijf aanraden om eens te bezoeken!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Nieuw-Lekkerland

16-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onverwachts op zoek naar een "nieuwe"auto kwamen
we via Marktplaats bij Automobielbedrijf MVV terecht.
Want daar stond me toch een auto !!! met een motor
waar de mannen van kwijlen.
Het contact verliep heel gezellig en de Subaru Forester
werd gekocht !!! Wat een blij manvolk in huis.
En een bedrijf waar we met waardering naar kijken :
Service en gastvrijheid zijn bij dit bedrijf geen woorden
maar daden.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Zoetermeer

07-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zochten een goede ocassion. Diverse bedrijven in een straal van 25km bezocht maar geen van alle konden tippen aan M.V.V. Bij aankomst gelijk een prettig gevoel van vertrouwelijkheid. Je ervaart geen dwang of druk op de ketel. Hier is eerlijkheid en deskundigheid troef met een zeer redelijke prijsstelling. Resultaat was de aankoop van een mooie Suzuki Wagon R+. Dit bedrijf zou ik zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Familie

08-08-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben bij Automobielbedrijf M.V.V. een Citro├źn C3 aangeschaft. Na selectie een aantal auto's bekeken te hebben gaf deze auto waarmee direct proef gereden kon worden, het vriendelijke no nonsense ontvangst van de (mede) eigenaar, goede beoordelingen, en onze specifieke wensen waar rekening mee gehouden kon worden bij ons de doorslag. De auto is perfect en volgens afspraak afgeleverd. Wij komen tzt voor een onderhoudsbeurt zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Rotterdam

04-05-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Via een advertentie op een occasionsite ben ik in 2011 bij MVV terecht gekomen. Een mooie en betrouwbare BMW en heel veel plezierige ervaringen verder is dit mijn garage geworden. Gastheerschap, betrouwbaarheid en vakmanschap worden hier met hoofdletters geschreven. De afstand van Rotterdam naar Nieuwerkerk heb ik er telkens weer graag voor over!


Ja, ik beveel dit aan

cobie uit capelleaandenijssel

09-02-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zelfs als je de A.PK. keuring bijna vergeten bent kun je na 1 telefoontje dezelfde dag nog terecht.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Alphen a/d Rijn

11-08-2015
8,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Saab 9-3 gekocht bij MVV met winterbanden die wat geluid maakte, banden laten vervangen, blijkt er een geluid uit de versnellingsbak te komen tijdens het rijden. die ik met de proef rit niet gehoord had vanwege het banden geluid. we zijn keurig netjes tot een oplossing gekomen, bak wordt gereviseerd, en er wordt tegen kost prijs een nieuwe koppeling gemonteerd.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Capelle aan den IJssel

19-05-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marinus uit 2922 CJ Krimpen aan den IJssel

18-05-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Capelle aan den IJssel

27-03-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs september 2014 een Ford Ka gekocht.
Top Garage! Klantvriendelijk, Betrouwbaar en de services isl grandioos! Echt een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan