Beoordelingen Automobielbedrijf MVV

9,3
80 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

G uit Alphen aan den Rijn

01-06-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na eerst een Saab 93 bij MVV gekocht te hebben, een paar jaar geleden, hadden ze een BMW 318i staan.
Ben daar gaan kijken, en moet zeggen een zeer nette auto.
Me huidige auto ingeruild, en de BMW gekocht, moest nog een paar dingen aan gebeuren, en een week later opgehaald.
Netjes afgeleverd volgens afspraak, met 6 mnd bovag garantie.
Nu ik 2 weken in de auto rond rijdt, houd deze wat in bij lage toeren, en regelmatig bij het wegrijden bij een stoplicht.
Bij een garage uit laten lezen, en er kwam steeds 2 storingen naar voren, 1 Nox sensor, 2 thermostaat.
Afspraak gemaakt, om de auto te laten nakijken. twee dagen later opgehaald, tot op heden lijkt het verholpen.
Goede service, en komen afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Zevenbergen

19-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We hebben onze zeer nette Opel Insignia ingeruild voor een mooie Volvo V60 Hybride en zijn keurig te woord gestaan en geholpen. No nonsence mentaliteit en geen verborgen kosten. Een eerlijk en duidelijke manier van zaken doen. ik ga hier zeker terug komen.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Nieuwerkerk aan den IJssel

31-08-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service en erg vriendelijk. Waar andere garages de rammeltjes niet uit mijn auto kreeg hadden hun het in 1 keer opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Bernard uit Rotterdam

12-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk personeel. Behulpzaam. 'No nonsense'-mentaliteit. Betrouwbaar. Uitstekend bedrijf om te bezoeken wanneer op zoek naar 'n nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Velp

15-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Noodgedwongen op zoek naar een nieuwe auto kwamen we uit bij Autobedrijf MVV, zeer vriendelijk personeel waar je gelijk een goed gevoel bij krijgt, we moesten een eindje rijden om de auto te bezichtigen en een proefrit mee te maken en dat was het meer dan waard. Auto aangeschaft en zeer tevreden, onlangs een rare storing met alarm en autoportiersslot gehad wat naar volle tevredenheid kosteloos opgelost is, wederom zeer vriendelijk behandeld en konden wachten op de reparatie. Ik wil dit bedrijf zeer zeker aanraden en kom voor een eventuele volgende aanschaf graag terug.


Ja, ik beveel dit aan

Natasja uit Prinsenbeek

18-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op de site een erg mooie occasion gevonden. Het was de rit vanuit Brabant meer dan waard. Erg vriendelijk personeel super geholpen en een goed gevoel aan overgehouden. De occasion is aangeschaft en wij zouden zeker dit bedrijf aanraden om eens te bezoeken!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Nieuw-Lekkerland

16-09-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onverwachts op zoek naar een "nieuwe"auto kwamen
we via Marktplaats bij Automobielbedrijf MVV terecht.
Want daar stond me toch een auto !!! met een motor
waar de mannen van kwijlen.
Het contact verliep heel gezellig en de Subaru Forester
werd gekocht !!! Wat een blij manvolk in huis.
En een bedrijf waar we met waardering naar kijken :
Service en gastvrijheid zijn bij dit bedrijf geen woorden
maar daden.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Zoetermeer

07-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zochten een goede ocassion. Diverse bedrijven in een straal van 25km bezocht maar geen van alle konden tippen aan M.V.V. Bij aankomst gelijk een prettig gevoel van vertrouwelijkheid. Je ervaart geen dwang of druk op de ketel. Hier is eerlijkheid en deskundigheid troef met een zeer redelijke prijsstelling. Resultaat was de aankoop van een mooie Suzuki Wagon R+. Dit bedrijf zou ik zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Familie

08-08-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben bij Automobielbedrijf M.V.V. een Citro├źn C3 aangeschaft. Na selectie een aantal auto's bekeken te hebben gaf deze auto waarmee direct proef gereden kon worden, het vriendelijke no nonsense ontvangst van de (mede) eigenaar, goede beoordelingen, en onze specifieke wensen waar rekening mee gehouden kon worden bij ons de doorslag. De auto is perfect en volgens afspraak afgeleverd. Wij komen tzt voor een onderhoudsbeurt zeker terug!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Rotterdam

04-05-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Via een advertentie op een occasionsite ben ik in 2011 bij MVV terecht gekomen. Een mooie en betrouwbare BMW en heel veel plezierige ervaringen verder is dit mijn garage geworden. Gastheerschap, betrouwbaarheid en vakmanschap worden hier met hoofdletters geschreven. De afstand van Rotterdam naar Nieuwerkerk heb ik er telkens weer graag voor over!


Ja, ik beveel dit aan