Beoordelingen Automobielbedrijf Nijman B.V.

8,8
189 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 189 beoordelingen

Anoniem

25-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

O. uit Neede

24-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Lochem

14-04-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: ┼║elfs voor een sleuteltje weten ze een oplossing en koste niets! Ze weten allang dat ik ze geweldig vind


Ja, ik beveel dit aan

Minie uit Borculo

14-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed overleg over alles wat er op dat moment is


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Borculo

11-04-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, correct en niet te duur.


Ja, ik beveel dit aan

albert uit ruurlo

11-04-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Kees

10-04-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kom nu al jaren bij Nijman en al die tijd naar volle tevredenheid. De monteurs zijn zeer deskundig en er zal altijd gedacht worden in het belang van de klant. Tussen mijn woonplaats en de vestiging van Nijman zijn meerdere Mitsubishi-dealers gelegen, maar ik voel absoluut niet de behoefte om mijn auto daar in onderhoud te geven. Nijman is voor mij de absolute nummer 1.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Deventer

10-04-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig, vriendelijk, klantgericht. Dit geldt bij aankoop, service en verkoop.


Ja, ik beveel dit aan

Tonnie uit Haaksbergen

04-04-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit 7251 DN Vorden

03-04-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren goede ervaringen met Nijman. Ze zoeken altijd een oplossing. Ook in de werkplaats hebben ze kundige monteurs. Mitsubishi is bovendien is een goed automerk.
Mijn eerste Pajero had 400.000 op de teller, de tweede nu 425.000. Beide zijn nooit onderweg gestrand !
Het gevoel als je daar komt is van een solide hard werkend familiebedrijf; ik kan ze van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan