Beoordelingen Automobielbedrijf Boersma

8,7
549 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
  • Personeel 8,9
  • Klantvriendelijkheid 9,1
1 t/m 10 van 549 beoordelingen

C.H. uit Zwaagwesteinde

18-03-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goede ervaringen. Denken mee, Geen onnodige kosten, Duidelijkheid over werkzaamheden, Niets is teveel, De eigenaar en het personeel helpen je graag weer op weg!


Ja, ik beveel dit aan

Janna uit Warmenhuizen

04-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring:
'Sinds een paar dagen ben ik de trotse eigenaresse van een Citroën C3. Vanaf de kennismaking tot aan de overdracht ben ik zeer te spreken over hoe Autobedrijf Boersma met mij als klant is omgegaan. Het bedrijf ademt kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Geen gepush of geforceerde verkooppraatjes maar een vriendelijke en natuurlijke benadering. Ik hou ervan.
De auto is tot in de puntjes netjes afgeleverd en ik ga dan ook zeer tevreden vele nieuwe kilometers maken.
Hartelijk dank hiervoor!'


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Kollum

05-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima service wij kregen zomaar een leenauto mee terwijl dhr. Boersma dat niet aan ons verschuldigd was.


Ja, ik beveel dit aan

lianne uit WALTERSWALD

01-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede en snelle service met het zoeken van een auto


Ja, ik beveel dit aan

Renze uit Drachten

31-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

J.J. uit Buitenpost

30-01-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

a uit Broeksterwald

29-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Bolsward

29-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een jongere auto via internet, viel mijn oog op een jonge opel agila die bij autobedrijf Boersma stond. Een afspraak gemaakt voor een proefrit en bij binnenkomst eigenlijk gelijk al een goed gevoel. Geen gladde praatjes, maar gewoon een eerlijk verhaal. Mede door deze ervaring was de knoop snel doorgehakt. Ook de afhandeling van alle paperassen verliep vlekkeloos. Ik kan dit autobedrijf echt bij iedereen aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Damwoude

29-01-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Leeuwarden

29-01-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan