Beoordelingen Automobielbedrijf Quadflieg

8,8
354 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 354 beoordelingen

Ronald uit Katwijk aan zee

10-02-2018
6,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Diverse reparaties en andere 2e hands auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Debbie uit Landgraaf

10-02-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

wim helene boulie uit landgraaf

04-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: pas een kleine auto gekocht bij Quadflieg auto,s, Deze bleek toch te klein (grote hond) samen naar een oplossing gezocht, kortom alles weer tot in de perfectie geregeld.
Hiervoor heel veel dank !!!!! klasse bedrijf geen woorden maar daden. beloftes komen ze altijd na super.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Landgraaf

03-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren heel tevreden met dit bedrijf. De persoonlijke benadering telt voor mij zeer zwaar. Ik word ten alle tijden goed bediend en geadviseerd.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Landgraaf

30-01-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk betrouwbaar bedrijf met prima service en kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Landgraaf

30-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service van deze garage! Super uitleg! Alles tip top in orde gemaakt. Ik ben ZEER tevreden over deze garage.
Ze hebben een nieuwe klant erbij 😁


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Brunssum

28-01-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service. erg klantvriendelijk als er een probleem is staan ze gelijk klaar voor je. denken mee in oplossingen bij reparatie werkzaamheden en proberen dit ook binnen budget te realiseren.


Ja, ik beveel dit aan

Lindsey uit Heerlen

27-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goeie kwaliteit van de auto's klantvriendelijkheid goeie service alles is gewoon goed ben heel tevreden met mijn nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Landgraaf

27-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klanrvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Landgraaf

27-01-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijn en klantvriendelijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan