Beoordelingen Automobielbedrijf Quadflieg

8,8
444 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
431 t/m 440 van 444 beoordelingen

Luc uit Kerkrade

14-07-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben erg tevreden over dit bedrijf.Oude auto ingeruild.Goede prijs afgesproken.En de nieuwe auto is zeer goed afgeleverd.Ik heb zelfs voor een goede prijs winterbanden erbij gekregen.En een fijn garatie pakket. Dit bedrijf is zeer aan te raden.Goede service en kennis


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Brunssum

12-06-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aanschaf van een gebruikte auto een goed en eerlijk advies ontvangen, service en prijs/kwaliteit verhouding hierbij uitstekend. Wat ze beloven doen ze ook ! Met reparaties nog geen ervaring, maar ga ervan uit dat dit ook zo werkt.
Een aan te bevelen adres.


Ja, ik beveel dit aan

Evan uit BEEK LB

23-05-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Oude Focus stationwagon ingeruild voor een nieuwe focus. Prima deal. Kreeg genoeg geld terug voor de oude wagon. Vriendelijke service, aangenaam gesprek. Komt allemaal erg vertrouwd over. Ik blijf ook de auto in onderhoud houden bij deze garage.
Ga zo door!!


Ja, ik beveel dit aan

anita uit landgraaf

12-05-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hele leuke correcte jongens altijd hulp bereikt


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Landgraaf

12-05-2012
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: koop er al sinds 1998 gebruikte autos en onderhoud +apk nog steeds tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-05-2012
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer positieve ervaringen zowel met kopen van auto als onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Landgraaf

28-04-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

nico uit landgraaf

23-04-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier word je tenminste nog als klant behandeld,super service ook als er iets is!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Bjorn uit Kerkrade

20-04-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb in 2002 mijn eerste auto bij autobedrijf quadflieg gekocht! Ik heb al bij een aantal autobedrijven autos gekocht maar bij autobedrijf quadflieg ben ik het meest tevreden.
Ik ben iemand die het niet erg vind om een euro meer te betalen maar daar verwacht ik wel wat meer service voor en die heb ik zeker bij quadflieg gekregen.
Het kleinste geringste dat er mis was is voor de gebroeders quadflieg geen probleem ik ben dan ook altijd snel geholpen en nog belangrijker nog het word altijd naar mijn tevredenheid opgelost.
Ik heb daarom ook al een aantal vrienden en familie leden die een auto zochten naar auto quadflieg gestuurd en deze zijn net zo tevreden als ik het ben.
Als laatste wil ik ze dan ook nog 1 ding meegeven, gebroeders quadflieg keep up the good work !!!!!


Ja, ik beveel dit aan

ruud uit heerlen

19-04-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan