Beoordelingen Automobielbedrijf Ruesink Enschede B.V.

8,2
34 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 7,7
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Robert Jan uit Haaksbergen

02-05-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Servicebeurt Fiat Panda


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Enschede

19-04-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele vriendelijke mensen en een fijne service


Ja, ik beveel dit aan

Christa uit Enschede

10-03-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor de eerste keer hier geweest, goede indruk van het bedrijf gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Mirjam uit Enschede

23-02-2017
8,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service. Bedankt voor het stofzuigen van mijn auto


Ja, ik beveel dit aan

Aiko uit Hengelo

08-02-2017
6,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed en kundig


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Enschede

23-01-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede afspraak kunnen maken en men is de afspraak nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

harrie uit overdinkel

09-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Arne uit ALMELO

20-12-2016
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Overleg goed.
Tijdsafspraak goed.
Onderhoudswerkzaamheden goed.
Garantiewerkzaamheden goed.

Afleveren niet zo goed:
Het was 's avonds en na een lange werkdag had ik geen zin om terug te gaan, maar de auto werd afgeleverd met een brandend benzinelampje!
Terwijl ik deze met een bijna halfvolle tank had afgeleverd, en ik zelf wel de moeite had genomen om de leenauto vol te tanken.
Dus ik moest gelijk weer naar het tankstation om maar thuis te komen. Daar was ik natuurlijk niet zo blij mee. Minpuntje.
Gelukkig was het gekraak, waarvoor ik hem bij jullie bracht, wel goed verholpen. Daarvoor wel een pluspunt.
Contact hierover mag, maar is niet noodzakelijk. Beter is natuurlijk gewoon ook om en nabij de tank vol te gooien.

Bvds


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Losser

12-12-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige mensen.
Na afloop van een onderhoudsbeurt de auto even wassen zou ik zeker op prijs stellen. zie je bij veel garages gebeuren.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Sneek

12-12-2016
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan