Beoordelingen Automobielbedrijf Ruesink Enschede B.V.

8,2
47 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 7,6
1 t/m 10 van 47 beoordelingen

KOTTE uit Albergen

12-04-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Enschede

30-03-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Terborg

07-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Douglas uit Laren

19-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Gebruikte auto was afgeleved met losse bekleding in kofferbak,en vieze vinger afdrukken aan het plafond / bijrijders greep.
Met dit afspraak voor het plaatsen van parkeer sensoren zijn deze twee gebreken verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Losser

19-02-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snel afspraak voor onderhoudsbeurt. Correcte afspraken
Prijs voor kleine beurt wel hoog !!


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Almelo

12-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gisteren het contract getekend voor een nieuwe Fiat, dit na een kennismakingsgesprek daags ervoor. Ik zeg kennismakingsgesprek, want het contact met de heer Brugman voelde niet aan als een verkoopgesprek waarin uit alle macht wordt geprobeerd de belangstellende met een getekend contract de deur uit te laten gaan. Uiterst plezierig zaken gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-01-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg goede service, vriendelijk personeel. De auto was keurig schoon gemaakt van binnen en buiten na een schadereparatie. De verkoper s avonds wist niet zo veel over de afhandeling van de rekening erna, maar verder top.


Ja, ik beveel dit aan

Carry uit Haaksbergen

24-01-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Femke

09-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring is dat de service en het contact altijd goed is. Dit is altijd nog naar wens geweest.


Ja, ik beveel dit aan

Anno uit Enschede

19-12-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Niet zo heel veel contact en eigenlijk is dat goed, want de Piat Punto die we bij Ruesink Enschede hebben gekocht is een uitstekende auto.
Recentelijk een grote beurt laten doen; dat contact verliep uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan