Beoordelingen Automobielbedrijf Ruesink Zutphen B.V.

8,6
212 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 212 beoordelingen

Tiemen uit Zutphen

11-08-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

W uit Dieren

08-08-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede dealer,prettige omgang met de klant


Ja, ik beveel dit aan

Marijke uit Warnsveld

27-06-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik wordt altijd vriendelijk geholpen en men luistert goed naar mijn probleeem met de auto op dat moment. A la minute een lampje vervangen is nooit een probleem.Belangrijk voor mij omdat ik dat zelf niet kan.
Goede uitleg van problemen ook. Ben er niet voor niets al jaren klant.


Ja, ik beveel dit aan

Sally uit Apeldoorn

26-06-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op zich goed, maar bij het laatste bezoek onduidelijkheid over de uiteindelijk factuur. Nu nog niet duidelijk.

Op de dag van onderhoud en APK is er achteraf niets uitgevoerd, omdat bij een check de rechter draagarm defect leek. Hierover geen bericht gehad, waardoor we de auto onverrichte zaken mee mochten nemen. Dealer heeft vraag uitgezet om reparatie hiervan onder coulance uit te voeren. Nieuwe afspraak 13/06/2017, maar onduidelijk hoe dit financieel zou lopen. Onderhoudsbeurt, APK en vervanging draagarm zou uitgevoerd zijn. Is niet echt te controleren. Uitleg van uitgevoerde werkzaamheden niet duidelijk over gebracht. Wel een factuur van de onderhoudsbeurt mee gekregen. Maar of er nog een konijn uit hoed komt is niet duidelijk.

Ik hoop het niet en vind dat een defecte draagarm na nog geen 34.000 km. wel rrg vroeg is. Typisch probleem voor deze auto, want lees er meer over. Rij altijd rustig en niet hard, mijdt diep weggezakte putdeksels en ga stapvoets over drempels.

Ik ga er vanuit dat dit binnen Fiat wordt opgelost. Vanuit Ruesink betere communicatie over uitgevoerde werkzaamheden, tijdig bellen ook al is er niets gedaan, meer duidelijkheid over coulance.


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Vorden

22-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Almen

22-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

J. C. uit Warnsveld

22-06-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Zutphen

06-06-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Laag-Soeren

06-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had mijn auto heel erg nodig als bestuurslid van een groot Kamermuziekfestival en kreeg helaas een probleem. De Garage maakte direct dezelfde dag een afspraak en heeft het probleem direct verholpen, na twee uur kon ik weer v veilig rijden en de hele festivalweek kon ik gelukkig beschikken over een betrouwbare Fiat Panda.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Zutphen

30-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Tot op heden prima ervaringen bij dit bedrijf. Klantvriendelijk en oplossingsgericht.


Ja, ik beveel dit aan