Beoordelingen Automobielbedrijf Th. Wenting B.V.

9,1
84 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 84 beoordelingen

Leo uit wageningen

08-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kom hier al meer dan twintig jaar en ben bijzonder tevreden over de service en klantvriendelijkheid.
inmiddels al mijn 3de auto aangeschaft.


Ja, ik beveel dit aan

theo uit doetinchem

07-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit VELP GLD

26-10-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het geeft het gevoel van even thuis komen. Met even een lekker bakje koffie en een gezellige babbel en ondertussen wordt je wagen nagekeken en kan je weer veilig op stap.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Doetinchem

26-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: geweldige garage


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Nijmegen

28-07-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gisteren 1e servicebeurt gehad voor Forester my 2018.
Respect voor werkplaats medewerkers welke bij 31°C hun werk deden en zoals altijd met kennis van zaken 👍


Ja, ik beveel dit aan

Reint Jan uit Zwolle

04-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring met het team van Theo Wenting is meer dan uitstekend. Men staat altijd voor je klaar en de werkzaamheden worden op een zeer professionele wijze uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Hengelo gld

02-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Die zijn gewoon goed


Ja, ik beveel dit aan

Corrie uit Doetinchem

01-03-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Ariejan uit Ankeveen

26-02-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij wonen in Ankeveen (bij Hiversum).
We zijn bij autobedrijf Wentink terecht gekomen omdat we een lampje voor onze Subaru nodig hadden tijdens onze vakantie in de Achterhoek.
Dat we blijven terugkomen en nu dus ook voor onderhoud ed zegt eigen al genoeg.
Het is een erg fijn bedrijf met een prettig team aan medewerkers die bij elk bezoek een goed ,,gevoel,, geven.
Aanbevelingswaardig!


Ja, ik beveel dit aan

antonius uit duiven

26-01-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn eerder omschreven ervaring qua service die ik als negatief heb aangegeven herzie ik hierbij. Mijn eerdere ervaring beruste op een communicatie stoornis. Dit is volledig naar tevredenheid opgelost. Het bedrijf spant zich tot het uiterste in om alles naar tevredenheid op te lossen.


Ja, ik beveel dit aan