Beoordelingen Automobielbedrijf Th. Wenting B.V.

9,0
61 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 61 beoordelingen

c uit Den haag

15-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: uitstekende service, prima contact ,en goede zorg


Ja, ik beveel dit aan

H.C. uit Doetinchem

20-05-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In het algemeen ben ik zeer tevreden over de service van uw bedrijf. Maar bij de laatste beurt heb ik toch wat punten van kritiek. Vooral over de verlenging van mijn Subaru Mobiliteits Service. Ik heb de auto gekocht in februari 2016. Er is toen een grote beurt gedaan. Maar omdat ik mijn winterbanden door uw bedrijf laat omwisselen heb ik de beurt uitgesteld tot maart 2017 en gelijk ook de APK keuring laten doen. Mijn verwachting was dat mijn SMS-pas dan ook geldig zou zijn tot maart 2018. Maar tot mijn verbazing was hij geldig tot 26 februari 2018. Ik heb daar over gebeld met de juffrouw van de receptie, maar volgens haar kon dat niet veranderd worden, omdat dat zo in de computer stond. Ik vind dat erg vervelend, omdat we juist in de periode tussen februari en maart in het buitenland zijn en ik dus dan geen SMS service heb.


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Montignac

20-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In oktober 2016 bij Th. Wenting een Forester XT gekocht. Aankoop verliep heel open en prettig. Auto werd volgens afspraak nagekeken en afgeleverd, waarbij ook echt werd meegedacht.
Ook toen er een beroep werd gedaan op garantie voor een prijzig onderdeel, bleef de sfeer net zo ontspannen en werd het snel en vakkundig opgelost. Kortom, erg prettig en vakkundig bedrijf, aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Gaanderen

21-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Avenhorn

28-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed , vriendelijk ,en deskundige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Brummen

27-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ervaringen zijn goed en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Hanneke & Paul Leonard uit Warnsveld

21-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk bedrijf.
Heldere communicatie, duidelijk en er wordt goed naar je geluisterd. Daarnaast zijn ze ook gastvrij, vriendelijk enz.


Ja, ik beveel dit aan

Charel uit Doesburg

20-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij zaten afgelopen weekend in Doesburg al 24 uur zonder water; hadden drinkwater genoeg maar geen water on WC door te spoelen, af te wassen etc. Nergens in de omgeving was water te krijgen en we besloten al min of meer om naar Duitsland te gaan om daar wat te halen. Op het laatst toch maar even Wenting gebeld en ja hoor, ene Anouk vertelde ons dat we van harte welkom waren. Ruim 50 liter water getankt! Theo Wenting bedankt en een kusje voor Anouk! Fam. Nuytens, Doesburg.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit zevenaar

20-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit hele team verdient een groot compliment. Van verkoop tot onderhoud, van informatie tot aankoop, alles staat in het teken van service, klantgerichtheid, vriendelijkheid, kwaliteit en een prima aftersale. Ben al jaren een zeer tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Ede

24-11-2016
8,5

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan