Beoordelingen Automobielbedrijf Th. Wenting B.V.

9,1
55 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Hanneke & Paul Leonard uit Warnsveld

21-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk bedrijf.
Heldere communicatie, duidelijk en er wordt goed naar je geluisterd. Daarnaast zijn ze ook gastvrij, vriendelijk enz.


Ja, ik beveel dit aan

Charel uit Doesburg

20-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij zaten afgelopen weekend in Doesburg al 24 uur zonder water; hadden drinkwater genoeg maar geen water on WC door te spoelen, af te wassen etc. Nergens in de omgeving was water te krijgen en we besloten al min of meer om naar Duitsland te gaan om daar wat te halen. Op het laatst toch maar even Wenting gebeld en ja hoor, ene Anouk vertelde ons dat we van harte welkom waren. Ruim 50 liter water getankt! Theo Wenting bedankt en een kusje voor Anouk! Fam. Nuytens, Doesburg.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit zevenaar

20-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit hele team verdient een groot compliment. Van verkoop tot onderhoud, van informatie tot aankoop, alles staat in het teken van service, klantgerichtheid, vriendelijkheid, kwaliteit en een prima aftersale. Ben al jaren een zeer tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Ede

24-11-2016
8,5

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Mill en Sint Hubert

12-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie gebruikte Subaru Forester gekocht,goede inruil prijs voor mijn oude auto. Vanaf minuut 1 voel je je welkom bij dit bedrijf. Enthousiast team!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Doetichem

24-10-2016
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: goede ervaring met dit bedrijf,hier wordt je nog als mens behandeld en niet als een nummer.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den Haag

24-10-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima, service gericht! Bonkend geluid bij bepaalde snelheid met de auto bleek een slechte band te zijn. 2 nieuwe banden vervangen. Deskundig en onder garantie opgelost. TOP.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Doetinchem

20-10-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer service gericht en persoonlijk


Ja, ik beveel dit aan

Subaruliefhebber

19-10-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Sinds 1998 klant bij dit bedrijf en inmiddels diverse nwe Foresters gekocht.
Prima bedrijf met reƫle inruilprijzen en goede service


Ja, ik beveel dit aan

W. uit Doetinchem

19-10-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: alleen maar positieve ervaringen!!


Ja, ik beveel dit aan