Beoordelingen Automobielbedrijf Th. Wenting B.V.

9,0
79 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 79 beoordelingen

Reint Jan uit Zwolle

04-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring met het team van Theo Wenting is meer dan uitstekend. Men staat altijd voor je klaar en de werkzaamheden worden op een zeer professionele wijze uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Hengelo gld

02-03-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Die zijn gewoon goed


Ja, ik beveel dit aan

Corrie uit Doetinchem

01-03-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Ariejan uit Ankeveen

26-02-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij wonen in Ankeveen (bij Hiversum).
We zijn bij autobedrijf Wentink terecht gekomen omdat we een lampje voor onze Subaru nodig hadden tijdens onze vakantie in de Achterhoek.
Dat we blijven terugkomen en nu dus ook voor onderhoud ed zegt eigen al genoeg.
Het is een erg fijn bedrijf met een prettig team aan medewerkers die bij elk bezoek een goed ,,gevoel,, geven.
Aanbevelingswaardig!


Ja, ik beveel dit aan

antonius uit duiven

26-01-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn eerder omschreven ervaring qua service die ik als negatief heb aangegeven herzie ik hierbij. Mijn eerdere ervaring beruste op een communicatie stoornis. Dit is volledig naar tevredenheid opgelost. Het bedrijf spant zich tot het uiterste in om alles naar tevredenheid op te lossen.


Ja, ik beveel dit aan

Samantha uit Doetinchem

17-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het bedrijf maakt altijd tijd voor je en zijn uiterst vriendelijk en klantgericht.


Ja, ik beveel dit aan

antonius uit duiven

15-01-2018
6,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


theo uit amersfoort

29-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

willem uit Beemte Broekland

12-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezellig en plezierig en deskundig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Doetinchem

11-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dit bedrijf is bijzonder om een aantal redenen. Naast kwaliteit, professionaliteit en deskundigheid, noem ik:
-toegankelijkheid;
-klantgericht, persoonlijke aandacht en betrokkenheid;
-overzichtelijkheid;
-helderheid in advies en keuzehulp.
Kortom ; prima keuze!


Ja, ik beveel dit aan