Beoordelingen Automobielbedrijf Th. Wenting B.V.

9,1
70 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 70 beoordelingen

Ton uit Doetinchem

11-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dit bedrijf is bijzonder om een aantal redenen. Naast kwaliteit, professionaliteit en deskundigheid, noem ik:
-toegankelijkheid;
-klantgericht, persoonlijke aandacht en betrokkenheid;
-overzichtelijkheid;
-helderheid in advies en keuzehulp.
Kortom ; prima keuze!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Doetinchem

27-10-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Menno uit Barchem

12-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne mensen, geven goed advies en erg hulpvaardig. Eerste onderhoudsbeurt was ook nog zeer schappelijk qua prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Doetinchem

12-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren tot volle tevredenheid klant bij deze Subaru dealer. Inmiddels rijden we in onze 4e of 5e Subaru Forester, de laatste 2 voorzien van een automaat waardoor we met nog meer plezier met onze caravan erop uit gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit DOETINCHEM

12-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Etten

12-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Twello

06-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Nijmegen

13-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gisteren nwe Subaru Forester+Eyesight ,full monty i.c. onderbeplating, hondenrek etc. opgehaald in Doetinchem.
Inmiddels 20 jaar klant bij dit bedrijf. Ik kocht Forester nr 6 bij dit bedrijf. Top aflevering en service.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Didam

20-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goede service en altijd vriendelijk en correct


Ja, ik beveel dit aan

c uit Den haag

15-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: uitstekende service, prima contact ,en goede zorg


Ja, ik beveel dit aan