Beoordelingen Automobielbedrijf Th. Wenting B.V.

9,1
68 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

Menno uit Barchem

12-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne mensen, geven goed advies en erg hulpvaardig. Eerste onderhoudsbeurt was ook nog zeer schappelijk qua prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Doetinchem

12-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al vele jaren tot volle tevredenheid klant bij deze Subaru dealer. Inmiddels rijden we in onze 4e of 5e Subaru Forester, de laatste 2 voorzien van een automaat waardoor we met nog meer plezier met onze caravan erop uit gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit DOETINCHEM

12-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Etten

12-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Twello

06-10-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Nijmegen

13-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gisteren nwe Subaru Forester+Eyesight ,full monty i.c. onderbeplating, hondenrek etc. opgehaald in Doetinchem.
Inmiddels 20 jaar klant bij dit bedrijf. Ik kocht Forester nr 6 bij dit bedrijf. Top aflevering en service.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Didam

20-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goede service en altijd vriendelijk en correct


Ja, ik beveel dit aan

c uit Den haag

15-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: uitstekende service, prima contact ,en goede zorg


Ja, ik beveel dit aan

H.C. uit Doetinchem

20-05-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In het algemeen ben ik zeer tevreden over de service van uw bedrijf. Maar bij de laatste beurt heb ik toch wat punten van kritiek. Vooral over de verlenging van mijn Subaru Mobiliteits Service. Ik heb de auto gekocht in februari 2016. Er is toen een grote beurt gedaan. Maar omdat ik mijn winterbanden door uw bedrijf laat omwisselen heb ik de beurt uitgesteld tot maart 2017 en gelijk ook de APK keuring laten doen. Mijn verwachting was dat mijn SMS-pas dan ook geldig zou zijn tot maart 2018. Maar tot mijn verbazing was hij geldig tot 26 februari 2018. Ik heb daar over gebeld met de juffrouw van de receptie, maar volgens haar kon dat niet veranderd worden, omdat dat zo in de computer stond. Ik vind dat erg vervelend, omdat we juist in de periode tussen februari en maart in het buitenland zijn en ik dus dan geen SMS service heb.


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Montignac

20-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In oktober 2016 bij Th. Wenting een Forester XT gekocht. Aankoop verliep heel open en prettig. Auto werd volgens afspraak nagekeken en afgeleverd, waarbij ook echt werd meegedacht.
Ook toen er een beroep werd gedaan op garantie voor een prijzig onderdeel, bleef de sfeer net zo ontspannen en werd het snel en vakkundig opgelost. Kortom, erg prettig en vakkundig bedrijf, aanrader.


Ja, ik beveel dit aan