Beoordelingen Automobielbedrijf Tinholt

8,3
4 beoordelingen
  • Service 7,8
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 4 van 4 beoordelingen

Patrick uit Santpoort Zuid

02-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Spaarndam

19-12-2017
4,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: onvoldoende service in onderhoud. Ondanks ik een leaseauto rijdt, wordt na een recente onderhoudsbeurt met geen tekortkomingen 1,5 maand later de APK afgekeurd. Doordat volgends garage geen contact mogelijk was met leasemaatschappij zijn de werkzaamheden niet uitgevoerd, met gevolg ik tijdelijk geen gebruik kan maken van mijn auto.


Peter uit Haarlem

12-01-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds ik mitsubishi rijdt vanaf 2009 ben ik klant bij de bedrijf. Mijn Colt czt daar voor onderhoud gebracht op aanraden van een vriend en het is inderdaad een prima garagebedrijf. Ze zijn niet de goedkoopste maar ik betaal liever wat meer dan dat er een beunhaas aan mijn auto staat te sleutelen.
Toen mijn stuurbekrachtiging defect raakte heeft de auto een week op de brug gestaan en er werd goed meegedacht om de kosten laag te houden van de inmiddels 9 jaar oude auto!
Mijn huidige auto colt ralliart ook daar in onderhoud.Na een pechgeval op vrijdag wat de schuld was van mitsubishidealer waar ik de auto gekocht had in Utrecht was de auto de volgende dag dus zaterdag gerepareerd. Das pas service!!! De oorzaak bleek een slecht uitgevoerde aandrijf ashoes reparatie wat duidelijk op de foto s te zien was.


Ja, ik beveel dit aan

Wiard en Inge uit Assendelft

15-03-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij komen al jaren bij Tinholt.
Ik heb de beste ervaring met Kia dealer's in het algemeen, maar Tinholt is de meest klant vriendelijke dealer is ik heb meegemaakt.


Ja, ik beveel dit aan