Beoordelingen Automobielbedrijf Trouborst

9,6
15 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Hans uit Ouderkerk aan den Ijssel

29-11-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De derde keer een gebruikte BMW gekocht bij Hans Trouborst. Dat er nog maar vele zullen volgen...Ook nu weer deskundig advies en meedenken wat de meest geschikte auto zou zijn. Ik rij nu 1 week in een 330D , wat een auto. Dank voor het goede advies!


Ja, ik beveel dit aan

Hans

23-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geen vraag is teveel, altijd oplossingsgericht. Gewoon top. Zowel bij de aanschaf van een andere auto, als onderhoud altijd deskundig advies en top service. Daar mogen de officiële BMW jongens een heel groot voorbeeld aannemen.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Gouda

06-09-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: service 1e plaats en ouderwets , koffie heel lekker, verjaardag en kerstkaarten grandioos .
monteurs die 1e klas werk verrichten, kan zo wel een half uur doorgaan , of evt enz enz enz zelfs in de avond helpen ze nog , (doorgestokenbanden bv)


Ja, ik beveel dit aan

Gerhard uit Capelle aan den IJssel

03-07-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf, hier is de klant nog koning en weet je zeker dat het vel niet over je neus wordt getrokken. Uitstekende Service met een grote letter S.


Ja, ik beveel dit aan

Gerhard uit Capelle aan den IJssel

03-07-2013
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima bedrijf, hier is de klant nog koning en weet je zeker dat het vel niet over je neus wordt getrokken. Uitstekende Service met een grote letter S.


Ja, ik beveel dit aan

Etiënne uit Vlaardingen

08-05-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Inmiddels al weer ruim 20 jaar klant bij Trouborst.
Dit naar volle tevredenheid van mijn kant.
Het is typisch zo´n service gerichte garage waar de klant nog centraal staat.
Mijn auto wordt natuurlijk ook perfect onderhouden.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Den Haag

12-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij rijden niet voor niets altijd helemaal vanuit Den Haag naar Automobielbedrijf Trouborst! Uitmuntende service, zeer betrouwbaar en ontzettend aardige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Reeuwijk

03-04-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na 30 jaar hier te komen nog steeds een eerlijk en betrouwbaar adres voor onderhoud en advies. Ten zeerste aanbevolen !


Ja, ik beveel dit aan

K uit Den Haag

29-03-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

piet uit Capellea.d ijssel

09-03-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kom ongeveer 25 jaar bij Trouborst een prima bedrijf en een geweldige behandeling,staat altijd zo ver mogelijk voor je klaar


Ja, ik beveel dit aan