Beoordelingen Automobielbedrijf van As B.V.

9,3
17 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Ronald uit Apeldoorn

28-12-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaringen, vaklui


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Apeldoorn

05-03-2015
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf met uitstekende service en aardig personeel. Er wordt goed geluisterd en de eigenaar loopt gewoon mee op de werkvloer. Vertrouwd.


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Apeldoorn

14-11-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klein en fijn bedrijf. Je wordt er meer dan prima geholpen (ook/juist als vrouw) en als klant sta je er centraal. Ik kom hier zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Jules uit Amersfoort

18-04-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Occasion proefgereden. Kraakheldere garage. Vriendelijke en voorkomende garagehouder: neemt er zelf uitgebreid de tijd voor en gunt de klant dat ook, denkt mee met de klant, geeft ongebruikelijk veel ruimte voor de testrit en is volkomen eerlijk over de wagen. Auto uiteindelijk niet gekocht, maar wel zeer positieve indruk van het bedrijf: deze mensen kun je vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Joke uit Apeldoorn

05-04-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer betrouwbaar, eerlijk!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Apeldoorn

05-04-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Apeldoorn

23-08-2010
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben eind 2009 een tweedehands auto bij Automobielbedrijf van As gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

J uit Apeldoorn

06-08-2010
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een klein maar eerlijk bedrijf met vriendelijke mensen die zorg voor de klant en auto als het belangrijkste vinden. Het maakt niet uit of het een dure of goedkope auto is. Sociaal is het bedrijf voor de klant een voorbeeld voor veel bedrijven!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-07-2010
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service is prettig, vriendelijk en volledig


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Apeldoorn

26-07-2010
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede, persoonlijke service, we kunnen altijd terecht. Ondanks pech met de remmen, is alles goed gerepareerd.


Ja, ik beveel dit aan