Beoordelingen Automobielbedrijf van Kwawegen B.V.

8,7
44 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 44 beoordelingen

Koos uit Rotterdam

25-06-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zo dient men trouwe klanten van Opel te behandelen.
Daar kan grote Opel dealer puntje aanzuigen.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit Ridderkerk

14-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben vanaf 1999 klant bij dit bedrijf.
Ze zijn vriendelijk, deskundig en behulpzaam.
Voor mij is er maar 1 Opel dealer en dat is van Kwawegen.


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Barendrecht

11-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Pas hier geweest voor onderhoud. Prima service, ben als service van de zaak netjes thuis gebracht en weer opgehaald toen de auto klaar was.
Ben keurig gebeld voor overleg ivm extra kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Heemskerk

09-05-2017
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Opel vivaro 2012 gekocht van zo,n €12000 koper wilde een BOVAG garantie verkopen heb deze niet genomen daar je altijd op de wettelijk garantie kan terug vallen van de non conformiteit na 6 weken turbo kapot gelijk de verkoper meneer zelf gebeld die zij dat ik geen garantie heb belachelijk ! Na een hoop gezeur hij BOVAG bellen om raad werdt in gelijk gesteld heb kosten van twee weken huur andere bus moeten regel €700 ambulants moeten regel om bus te brengen €340 en in opdracht van de verkoper eerst bij een opel dealer gebracht voor diagnose te stellen €335 deze kosten wilde meneer niet aan mij terug betalen omdat deze oplichter dit te duur vondt koop niets bij deze firma krijg hier spijt van terwijl ik al €1040 kosten voor mij rekening heb genomen. Meneer verklaard bij andere klanten in contract op te nemen bij geen afname van BOVAG garantie af te zien van de wettelijke garantie. Dit kan helemaal niet !!!!!!! Zo klant vriendelijk is dit bedrijf nou ingericht . Ps is niet te hopen dat de reparatie alsnog stuk gaat want op reparatie moet meneer ook 3 maanden garantie geven wettelijk gezien! Ik zal zeker juridisch stappen ondernemen wanneer dit gebeurt en deze niet krijgt


Din uit Ridderkerk

06-03-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Smaal Afbouw uit 's-Gravendeel

01-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super zaak, aanrader om daar auto te kopen !
Doen wat ze beloven.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Spijkenisse

15-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de firma van Kwawegen een Opel Tigra bouwjaar 2000 aangeschaft, na de proefrit aangegeven wat er niet werkte, men beloofde dat dit bij oplevering allemaal verholpen zou zijn. Een week later konden we de auto ophalen en men had zich volledig aan hun woord gehouden, er waren zelfs zaken verholpen welk niet opgegeven waren (cosmetische issues). Ondanks dat het hier om een oudere auto ging zijn we geholpen alsof we een nieuwe auto kwamen afhalen. Automobielbedrijf van Kwawegen verdiend van ons een DIKKE PLUIM en zal dit bedrijf zeker aanraden bij anderen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Neerkant

18-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nemen de tijd voor je en komen gemaakte afspraken na. Vriendelijk en attent personeel. Kortom zeer tevreden en 'n reden om deze garage welverdiend aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Adrie uit Ridderkerk

09-03-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren klant bij deze garage, laat er mijn auto ieder jaar ouderhouden en apk keuren. Wordt over extra kosten netjes gebeld. Personeel is vriendelijk. En ik krijg ook nog geheel kostenloos een vervangende auto mee! Waar vindt je dit nog?


Ja, ik beveel dit aan

John uit Ridderkerk

09-03-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima service en kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan