Beoordelingen Automobielbedrijf van Kwawegen B.V.

8,7
49 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

Greta uit Ede

28-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Opel Corsa 1.4 2008 gekocht pas gelden en ben er super blij mee, hele vriendelijke mensen, en altijd advies op maat.


Ja, ik beveel dit aan

henk uit rotterdam

17-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2e hands Opel Meriva gekocht zonder garantie, met kleine beurt, desondanks heeft men toch aandrijfriem vervangen,deukje verwijderd,nwe ruitenwissers, rem schijven en leiding vervangen.Na enkele weken bleek remklauw pomp niet te werken, en is men mij toch nog tegemoet gekomen qua onkosten, erg sympathiek en netjes,chapeau.


Ja, ik beveel dit aan

Hans en Janna uit Papendrecht

10-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goededag heb een mecedes SLK gekocht bij van Kwawegen en ben daar erg tevreden mee ben er zeergoed geholpen de auto is ook erg netjes afgeleverd met een leuke atentie zou het iedereen aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

Hans en Janna uit Papendrecht

08-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Krabbendijke

27-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel netjes geholpen,door uiterst vriendelijk personeel! Heel betrouwbaar!
Top garage,met veel keuze voor iedereen!
Aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Rotterdam

25-06-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zo dient men trouwe klanten van Opel te behandelen.
Daar kan grote Opel dealer puntje aanzuigen.


Ja, ik beveel dit aan

Elly uit Ridderkerk

14-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben vanaf 1999 klant bij dit bedrijf.
Ze zijn vriendelijk, deskundig en behulpzaam.
Voor mij is er maar 1 Opel dealer en dat is van Kwawegen.


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Barendrecht

11-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Pas hier geweest voor onderhoud. Prima service, ben als service van de zaak netjes thuis gebracht en weer opgehaald toen de auto klaar was.
Ben keurig gebeld voor overleg ivm extra kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Heemskerk

09-05-2017
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Opel vivaro 2012 gekocht van zo,n €12000 koper wilde een BOVAG garantie verkopen heb deze niet genomen daar je altijd op de wettelijk garantie kan terug vallen van de non conformiteit na 6 weken turbo kapot gelijk de verkoper meneer zelf gebeld die zij dat ik geen garantie heb belachelijk ! Na een hoop gezeur hij BOVAG bellen om raad werdt in gelijk gesteld heb kosten van twee weken huur andere bus moeten regel €700 ambulants moeten regel om bus te brengen €340 en in opdracht van de verkoper eerst bij een opel dealer gebracht voor diagnose te stellen €335 deze kosten wilde meneer niet aan mij terug betalen omdat deze oplichter dit te duur vondt koop niets bij deze firma krijg hier spijt van terwijl ik al €1040 kosten voor mij rekening heb genomen. Meneer verklaard bij andere klanten in contract op te nemen bij geen afname van BOVAG garantie af te zien van de wettelijke garantie. Dit kan helemaal niet !!!!!!! Zo klant vriendelijk is dit bedrijf nou ingericht . Ps is niet te hopen dat de reparatie alsnog stuk gaat want op reparatie moet meneer ook 3 maanden garantie geven wettelijk gezien! Ik zal zeker juridisch stappen ondernemen wanneer dit gebeurt en deze niet krijgt


Din uit Ridderkerk

06-03-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan