Beoordelingen Automobielbedrijf van Kwawegen B.V.

8,8
39 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

Smaal Afbouw uit 's-Gravendeel

01-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super zaak, aanrader om daar auto te kopen !
Doen wat ze beloven.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Spijkenisse

15-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de firma van Kwawegen een Opel Tigra bouwjaar 2000 aangeschaft, na de proefrit aangegeven wat er niet werkte, men beloofde dat dit bij oplevering allemaal verholpen zou zijn. Een week later konden we de auto ophalen en men had zich volledig aan hun woord gehouden, er waren zelfs zaken verholpen welk niet opgegeven waren (cosmetische issues). Ondanks dat het hier om een oudere auto ging zijn we geholpen alsof we een nieuwe auto kwamen afhalen. Automobielbedrijf van Kwawegen verdiend van ons een DIKKE PLUIM en zal dit bedrijf zeker aanraden bij anderen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Neerkant

18-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nemen de tijd voor je en komen gemaakte afspraken na. Vriendelijk en attent personeel. Kortom zeer tevreden en 'n reden om deze garage welverdiend aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Adrie uit Ridderkerk

09-03-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren klant bij deze garage, laat er mijn auto ieder jaar ouderhouden en apk keuren. Wordt over extra kosten netjes gebeld. Personeel is vriendelijk. En ik krijg ook nog geheel kostenloos een vervangende auto mee! Waar vindt je dit nog?


Ja, ik beveel dit aan

John uit Ridderkerk

09-03-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima service en kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

martie uit zwijndrecht

09-03-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer tevreden over Automobielbedrijf van Kwawegen.
Wij worden altijd zeer goed geholpen.
Wij hebben hier al meerdere auto's gekocht en zelden problemen met de auto's gehad,
en de keren dat er wel wat was werden wij goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Dolph uit Gouda

31-12-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nav pech (dichtbij mijn werk in Ridderkerk) een keer bij hen beland (mijn eigen opeldealer is in Gouda) . Zij hebben me snel (direct zelfde dag), deskundig en met prettige servicebereidheid geholpen. Toen ik daarna nog eens terugkwam ivm verondersteld terugkomen van dat eerdere probleem, hebben ze mij wederom snel en vakkundig geholpen. Ondanks dat het probleem geheel niets met hun eerdere reparatie te maken had, hebben zij mij gerustgesteld en het zgn probleem kosteloos (!) voor mij verholpen. Echt geweldige service. Ik overweeg om naar hen over te stappen, terwijl ik bepaald niet ontevreden ben over mijn eigen dealer/garage. Erg prettig bedrijf !


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit RIDDERKERK

04-06-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Reden bezoek: onopgeloste technisch probleem van de originele aankoop dealer (dus niet van Kwawegen BV)

Goede ontvangst, vakkundige beoordeling van het probleem en prettige / correcte afwikkeling van een klacht.

Kortom, een hele prettige ervaring met dit bedrijf en ze hebben er een nieuwe klant bij.


Ja, ik beveel dit aan

aad en gini uit barendrecht

29-05-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: dank voor zeer goede service afgelopen week, echt top

kon door ziekte mijn auto niet bij jullie brengen voor de APK, keurig opgehaald en weer teruggebracht


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Rotterdam

12-03-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een gebruikte 307 sw gekocht. Ouderwetse service!
netjes geholpen, personeel is correct.
na 1 week helaas al pech de sartmotor was defect. Na contact is dit zeer netjes kosteloos verholpen Incl leenauto.


Ja, ik beveel dit aan