Beoordelingen Automobielbedrijf Vissersdijk

8,4
389 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 7,9
381 t/m 389 van 389 beoordelingen

Karen uit Ridderkerk

03-04-2015
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk. Ik kan altijd gelijk terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Machiel uit Woudricem

24-03-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Henry uit Dordrecht

01-02-2015
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer pesonlijke aandacht en ze verstaan hun vak.


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Dordrecht

23-01-2015
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed geholpen toen ik mijn auto voor onderhoud bracht. onverwachts was er wat kapot gegaan, kon gelijk thuis gebracht worden en de volgende dag weer opgehaald worden.
Leen auto kon ook maar dat vond ik te duur, dit was dus een prima oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Dordrecht

27-03-2014
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk gesprek gehad met de verkoper daar. Hij was beleefd en meedenkend waardoor ik de keuze al vrij snel had gemaakt.
Ze hebben mij van goed advies voorzien en uitgelegd hoe alles in het bedrijf werkt en wat ze doen met service.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Vlaardingen

11-10-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dit bedrijf weet wat service is & gaat verder dan andere garages. Niks is voor hun teveel. Wat andere garages en verzekeringsmaatschappijen beloven & het niet nakomen. Zit je bij Visserdijk op het juiste adres!
Omdat dit misschien te sprookjesachtig overkomt geef ik wat voorbeelden. Maar ontdek het zelf ;o)

* Ik zat te twijfelen met een auto aanschaf (occasion) die 2 garages hadden staan met Bovag garantie. Bij een garage (ik ga geen namen noemen..) had ik gevraagd mij terug te bellen vanwege onbeantwoorde vragen over deze auto die hun zouden uitzoeken omdat ik een serieuze koper was nadat ik een testrit had gehad en zelfs op een andere dag nog eens binnen was gelopen. Zij belden mij niet snel terug wat mij wel beloofd was. Dagen later belde ze met de mededeling dat zij hem net hadden verkocht.

Vissersdijk daarentegen belde in dezelfde periode uit 'service' op of ik nog vragen had gezien ik daar hun auto had bekeken qua vergelijking. Daar had ik géén briefje achtergelaten of ze mij wilden terug bellen alleen mijn nummer achtergelaten. Daar heb ik na goeie gesprekken een deal gemaakt tot koop.

* Bij hun heb ik ook een Bovag verzekering afgesloten. Ook dat beveel ik aan!! Wat mijn vorige verzekeringen aan fouten niet konden/wilden corrigeren qua schadevrije jaren. Heeft Visserdijk in overleg met de Bovag verzekering wel weten recht te zetten gebaseerd op de waarheid.. Dus het kan dus wel, terwyl mijn vorige verzekering zei dat het écht niet kon. Dat moest ik maar accepteren.

* Omdat ik een half jaar Bovag garantie heb bij de aanschaf vd auto. Hebben ze mij ook geholpen met reparatie toen de cd speler ermee ophield & de koppeling.
Kosten... Niks noppes nadah ;o)

* Vissersdijk heeft zelfs een krasjes dagen actie georganiseerd daar ben ik als klant voor uitgenodigd. Dat wilde ik met eigen ogen aanschouwen. Ook dat ging vlot zonder problemen. Krasje weg en een pitje in de voorruit is ook gemaakt. Hun regelen alles achter de schermen. Zelfs een babbeltje met een bakje koffie wat toch tijd voor hun kost doen ze met een glimlach.. Incl. de werklui in de garage, want daar mag je als klant gewoon komen en zij begroeten je dan ook..

Ze houden zich dus aan hun woord waardoor het vertrouwen wat kwijt was in garages/verzekeringen/mensen weer een boost terug krijgt. Erg fijn een reclame blok op tv vd Bovag te zien die bekijk ik zonder snel door te zappen met een glimlach :o)

Dus niet twijfelen wat ik in het begin had, want dat is hier nergens voor nodig..
Hier breng ik mijn auto met een ontzorg gevoel naartoe mocht het nodig zijn. Het heeft zo moeten lopen dat die andere auto verkocht is. Bedankt allemaal!


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Dordrecht

09-08-2013
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het afgelopen jaar een aantal hele positieve ervaringen gehad.
Het meedenken, de vriendelijkheid van het personeel (maar ook van de directie!) en de goeie service kan ik alleen maar bevestigen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Dordrecht

09-08-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Vissersdijk heeft een goede service, denken met de klant mee en er werken vriendelijke mensen.
Ook heeft dit bedrijf veel mooie occasions staan. ( net als de mijne een moeie Mitsubishi Colt )


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Dordrecht

12-04-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een erg fijn bedrijf.Ik werd goed geholpen aan de receptie en de auto was in een korte tijd klaar zelfs met gratis mobiliteit garantie.


Ja, ik beveel dit aan