Beoordelingen Automobielbedrijf Westerspoor B.V.

8,8
8 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Liesbeth uit Zaandam

20-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf, zowel privé als zakelijk kopen wij al jaren auto's bij Westerspoor. Zijn altijd eerlijk, uitstekende service en staan altijd voor je klaar. Voor ons geen ander bedrijf meer. Fijn personeel en denken met je mee.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zaandam

20-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nadat ik eerst jarenlang zakelijk bij Westerspoor langs ging , zij waren klant van mij, ben ik nadat ik gestopt ben met werken,dus de leaseauto moest inleveren,zelf klanten van Autobedrijf Westerspoor geworden en heb daar mijn occasion gekocht.Naast de persoonlijke contacten met vader en zoon Everaarts die zeer prettig waren en nog steeds zIjn waren zij zeer klantvriendelijk en ook het personeel in de garage was ook zeer betrokken bij de klanten en zijn altijd bereid om te helpen en advies te geven.Kortom Autobedrijf Westerspoor kan er zeker mee Door!


Ja, ik beveel dit aan

Lia uit Amsterdam

20-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij dit bedrijf al verschillende auto's gekocht en zal dat in de toekomst ook zeker blijven doen. Uitstekende service en altijd professioneel en eerlijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zaandam

20-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uiterst vriendelijk en daar om zeer geschikt adres om je auto niet alleen te kopen maar ook in onderhoud te geven. Er is een zeer prettige vorm van after sales op basis van persoonlijke informatie


Ja, ik beveel dit aan

Hilde uit Amsterdam

20-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds mijn eerste auto kom ik al bij autobedrijf Westerspoor. Ze zijn eerlijk en transparant over reparaties en bijkomende kosten en geven helder advies. Een leenauto mee bij wat langduriger onderhoud is geen enkel probleem en ik krijg direct een telefoontje als mijn auto weer klaar is.
Ook word ik altijd vriendelijk en behulpzaam behandeld en laat ik met plezier een afgereden zijspiegel (Amsterdam he) vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Oostzaan

20-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al meerdere auto's bij dit bedrijf gekocht , en altijd zeer goed en deskundig geholpen.Zeer vriendelijk en goed personeel en zal ook m'n volgende auto weer bij hun aanschaffen.Teven beschikken ze over een goede garage waar je altijd terecht kunt voor je reparaties tegen een eerlijk tarief.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Zaandam

20-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekende service, vriendelijke mensen!


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Zaandam

24-02-2013
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Westerspoor was ter ore gekomen dat ik ontevreden was met hoe de nazorg van de bij hun gekochte auto verlopen is. Dat zij mijn e-mails niet gekregen of gelezen hebben verbaasde ze ten zeerste (ik ben vaak niet in de gelegenheid om even te bellen). Tijdens een goed gesprek hierover kreeg ik de stellige indruk dat men hier niet blij mee is omdat nozorg en service de normaalste zaak van de wereld is bij hun. Daarom bood men mij aan om de nog bestaande klachten te verhelpen en compensatie te bieden voor reeds gemaakte kosten. Ik ben zeer blij met deze hartverwarmende instelling, reden om dit zeker als beoordeling mee te nemen. Natuurlijk wil men graag verkopen maar zij vinden de nazorg minstens zo belangrijk, dat is mij duidelijk. Om deze houding alleen al is het een bedrijf dat een aanbeveling verdient.


Ja, ik beveel dit aan