Beoordelingen Automobielbedrijf Westerspoor B.V.

9,1
13 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Ben uit Koog aan de Zaan

23-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meelevende verkoper (eigenaar). Biedt zeer redelijke inruilprijs. Doet ondanks ontbrekende garantie niet moeilijk als er binnen een jaar eens een storing kosteloos opgelost wordt.
Onderhoud is van meer dan gemiddelde kwaliteit. Goede vooorlichting over de actuele staat van de auto. Verschaft inzicht in onderhoud dat in de toekomst mogelijk gebeuren moet:


Ja, ik beveel dit aan

J uit Zaandam

05-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Zaandam

09-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super betrouwbare garage


Ja, ik beveel dit aan

Rasha uit Zaandam

28-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf denkt met de klant mee en heeft service hoog in het vaandel staan vandaar dat wij al jarenlang klant zijn bij Westerspoor.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Zaandam

08-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel eerlijk goede service en zeer betrouwbaar!!
Staan altijd voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Liesbeth uit Zaandam

20-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf, zowel privé als zakelijk kopen wij al jaren auto's bij Westerspoor. Zijn altijd eerlijk, uitstekende service en staan altijd voor je klaar. Voor ons geen ander bedrijf meer. Fijn personeel en denken met je mee.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Zaandam

20-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nadat ik eerst jarenlang zakelijk bij Westerspoor langs ging , zij waren klant van mij, ben ik nadat ik gestopt ben met werken,dus de leaseauto moest inleveren,zelf klanten van Autobedrijf Westerspoor geworden en heb daar mijn occasion gekocht.Naast de persoonlijke contacten met vader en zoon Everaarts die zeer prettig waren en nog steeds zIjn waren zij zeer klantvriendelijk en ook het personeel in de garage was ook zeer betrokken bij de klanten en zijn altijd bereid om te helpen en advies te geven.Kortom Autobedrijf Westerspoor kan er zeker mee Door!


Ja, ik beveel dit aan

Lia uit Amsterdam

20-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij dit bedrijf al verschillende auto's gekocht en zal dat in de toekomst ook zeker blijven doen. Uitstekende service en altijd professioneel en eerlijk geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Zaandam

20-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uiterst vriendelijk en daar om zeer geschikt adres om je auto niet alleen te kopen maar ook in onderhoud te geven. Er is een zeer prettige vorm van after sales op basis van persoonlijke informatie


Ja, ik beveel dit aan

Hilde uit Amsterdam

20-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds mijn eerste auto kom ik al bij autobedrijf Westerspoor. Ze zijn eerlijk en transparant over reparaties en bijkomende kosten en geven helder advies. Een leenauto mee bij wat langduriger onderhoud is geen enkel probleem en ik krijg direct een telefoontje als mijn auto weer klaar is.
Ook word ik altijd vriendelijk en behulpzaam behandeld en laat ik met plezier een afgereden zijspiegel (Amsterdam he) vervangen.


Ja, ik beveel dit aan