Beoordelingen automotions Dealer occasions

8,6
105 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 105 beoordelingen

Ab uit Gouda

12-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze zijn klantvriendelijk en houden zich aan hun woord. Dat is prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jan

04-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede voorlichting. Maken goede afspraken en komen deze ook na.
Mercedes CLK AMG is een aparte auto. De auto is keurig 'als nieuw' afgeleverd, en alle kleine oneffenheden waren voor aflevering keurig opgelost.
Fijn bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Bruinisse

04-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zowel de service, deskundigheid, prijs/kwaliteit als de klantvriendelijkheid scoren hier een 10. Ik ben uitstekend geholpen door verkoper Denny bij de aankoop van mijn Volkswagen Fox. Afgelopen donderdag de auto op kunnen halen en super blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit AAGTEKERKE

30-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke verkopers!


Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Bergen op Zoom

08-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goed geholpen. Eerder bij jullie Opel Dealer in Roosendaal zeer slecht geholpen. Daarna in Goes binnengelopen bij Denny. Dat was een wereld van verschil. Denny is eerlijk en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Goes

05-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijke en deskundige verkopers; prima geholpen tijdens diverse contacten met hen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

marco uit sas van gent

15-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: we hebben ongeveer 2 maanden geleden een tweedehands auto gekocht waar kort na aankoop een olie probleem naar boven kwam, waar de garage uiteraard niet aan kon doen. na onderzoek van de garage waren de kosten te hoog, en hebben we een andere auto voor de zelfde waarde kunnen uitkiezen. dat is nog eens een service, dan sta je voor je klanten.
nogmaals bedankt Denny voor de goede service. en de uitstekende aflevering van onze andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Krommenie

09-12-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig ontvangst
Mooie showroom
Goed geholpen door de verkoper


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-12-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positieve ervaring, goede dienstverlening.


Ja, ik beveel dit aan