Beoordelingen automotions Dealer occasions

8,6
128 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 128 beoordelingen

Wil uit Kapelle

14-01-2019
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed. Tweede hands auto gekocht. Een blikschade over hoofd gezien. Door bedrijf gedeeltelijk (als mogelijk) opgelost.
Zelf ook niet goed gekeken bij aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak en Nelleke uit 's Gravenpolder

07-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze hebben goed gezocht naar een auto die bij ons past.
We zijn er heel blij mee. Ook toen later bleek dat de accu niet goed was hebben we nog een nieuwe gekregen, nou als dat geen service is.


Ja, ik beveel dit aan

Harro uit Oostkapelle

26-11-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: kreeg de vrijheid om eerst eens rond te kijken alvorens er iemand kwam, vonden wij prettig. Verder prima geholpen en mee gedacht, wel een paar keer NIET terug gebeld wanneer dat wel afgesproken was,


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer goed geholpen door de verkoper. Was duidelijk, dacht mee, en was totaal niet opdringerig. Had een prettige houding. Zeer tevreden klant dus.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Oostkapelle

22-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aanschaf van een occasion een zeer uitvoerige uitleg en inspectie van de auto gekregen.
Onverwacht toch wat technische problemen met de parkeerrem gekregen maar deze werden uitstekend opgelost.
Kortom een goede service niet alleen bij de aanschaf maar zeker ook een goede after-sales.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Hegelsom

08-10-2018
5,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Toen Denny ons de auto eenmaal had verkocht was hij niet meer te bekennen om afterservice te leveren. Erg jammer want het ging echt om hele kleine dingen


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Tilburg

24-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima en vakkundig geholpen bij de aankoop, fijne verkoper.
Tot op heden prima service.
Auto pas paar dagen in bezit dus kan nog niet alles optimaal beoordelen.


Ja, ik beveel dit aan

J.

19-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanwege de grote afstand tussen mijn woonplaats en Automotions Goes heb ik een Volkswagen Up! op basis van de foto's op de website en de door de verkoopadviseur verstrekte informatie aangeschaft. De begeleiding was zowel tijdens- als na de aankoop prima in orde. De informatievoorziening was correct en gemaakte afspraken werden nagekomen. Een klein defect na aankoop werd onder coulance keurig opgelost. In deze een compliment voor verkoopadviseur Thomas.


Ja, ik beveel dit aan

Arnoud uit `s Gravenpolder

19-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gastvrij, netjes, deskundig en vertrouwen. je wordt echt als klant behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan