Beoordelingen automotions Dealer occasions

8,5
86 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 86 beoordelingen

Chris. uit Maastricht

18-06-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Breda

07-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Afgelopen weekend een verhuiswagen gehuurd in Breda en ondanks dat ik tegen de verhuis op zag is het mij enigszins meegevallen. Een zeer fijne (nieuwe) verhuisbus welke echt prima zijn werk heeft gedaan. Medewerker was ook zeer aardig en attent. Ik kom hier zeker terug


Ja, ik beveel dit aan

Robbert uit Kloosterzande

04-12-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede raming van de kosten vooraf.
Duidelijk in de reparaties en adviezen.


Ja, ik beveel dit aan

Hanneke uit Rijsbergen

01-12-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik h eb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met uw bedrijf en vooral ook voor de monteur, de hr. Bacx die met de uitvoering is belast.


Ja, ik beveel dit aan

Kobus uit Middelburg

28-11-2016
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De kleine beurt is niet zoals afgesproken gelijk uitgevoerd met de APK en winterbanden aanbrengen. Niet zo erg maar....


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Wissenkerke

23-11-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zie hieronder.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-11-2016
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Vlissingen

21-11-2016
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij vinden het zeer ongemakkelijk dat dit bedrijf zijn activiteiten in Vlissingen/Middelburg is gestaakt en nu naar Vermeulen Goes is verhuisd. Wij zullen nu slechts voor garantiezaken naar Vermeulen gaan en verder alle overige werkzaamheden bij een gekend autobedrijf laten uitvoeren. Dit spaart ons veel tijd en brandstof.
De winterbanden werden dus al bij het gekende bedrijf gemonteerd, verder is er geen werkplaats bezoek gepland.


Jacobus uit Souburg

09-11-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hartelijke ontvangst en een goede afwerking.


Ja, ik beveel dit aan

Wesley uit 'S-Gravenpoldr

17-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en vriendelijke medewerkers


Ja, ik beveel dit aan