Beoordelingen automotions Dealer occasions

8,5
138 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 138 beoordelingen

Anoniem

24-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Terneuzen

20-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Danny

19-03-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een Volvo v40 hier gekocht. Destijds geholpen door verkoper Thomas. In eerste instantie ging het goed, maar in de maanden hierna, helaas vele verborgen mankementen ontdekt en deze ook noodgedwongen moeten laten repareren.

Sowieso niet bij automotions laten herstellen, want als iemand zo veel verborgen gebreken verzwijgt bij aankoop, is hij ook beslist niet capabel deze op te lossen. Mijn vertrouwen heeft dan ook in no time een fikse onherstelbare deuk opgelopen.

Wat automotions dealer occasion op zijn website zegt met controle op 100 punten, kan men oprecht van mij aannemen dat dit stukje papier direct in de afvalbak geworpen kan worden, want in eerste instantie na enig aandringen tijdens aankoop kreeg ik een gele doordrukpapier in mijn handen geschoven. Echter na dieper onderzoek bleek dat er op hetzelfde papier de letters Mercedes was doorgekrast en vervangen is door Volvo. Dat is het nadeel van doordrukpapier beste mensen, je ziet alle correcties bij een specifieke lichtinval. Dit is niets minder dan document vervalsing, beschamend !

Alle auto's zouden voor aflevering zogenaamd professioneel gereinigd worden bij een dedicated car cleaning bedrijf. Navraag bij dat specifieke cleaning bedrijf leert mij dat deze auto daar nooit heeft gestaan, laat staan schoongemaakt.

Ik klaag van nature niet snel, maar gezien de ernst van de situatie toch een klacht per mail ingediend bij Thomas. Kreeg een met goedkope smoesjes besmeurde kleffe mail terug, uiteraard was Thomas en automotions zich van geen kwaad bewust en zag hij geen reden om fatsoenlijk antwoord te geven op mijn opgesomde klacht punten in mijn mail. Wij hebben een goed aftersales team kreeg ik te horen... nou waarschijnlijk was hij in de war met een ander bedrijf, want er is wel slinkse sales bij automotions dealer occasion, echter is de after onderweg er hoogstwaarschijnlijk af gevallen.

Dus aan alle mensen die dit lezen... bezint eer ge begint en doe altijd een aankoopkeuring als je een auto hier op het zicht heb. Maar ik zou toch oprecht adviseren om ergens anders een auto te gaan zoeken, want dan weet je zeker dat je geen kat in de zak koopt en hopelijk wel de after in de sales krijgt.

Beste automotions, hartelijk dank voor werkelijk niets.


Asif uit Amsterdam

25-02-2019
1,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I bought a car which was perfect car according to Tomas who was dealing me and he said there is warranty 6 month if you want with 1000 euro I didn’t take because I trusted that the car is ok . But he said car is perfect no problem with car I took 950 discount from him . But second day I brought the car to geraage and I find out there were many problems with car like theromstate was broken and leakage of coolant , break discs , break pad , and windows glass problem, actually I paid 8000 euro for one fukking broken car , when I called back to dealar he was totally different behavior but I realized him you did good . My car is still in geraage almost one week . When is ready I will bring it back to dealar . My advice to everyone not to buy any second hand car from this dealar .


Wouter uit Middelburg

19-02-2019
5,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik krijg de indruk dat men gewoon (goeie) auto's inkoopt, deze mooi schoonmaakt, APK-tje erbij en verkopen maar!


Ben uit Kapelle - Biezelinge

18-02-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Brouwershaven

12-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige en oprechte verkoper.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Hoek

02-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Terneuzen

31-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geweldige service. Thomas (verkoper) heeft heel veel moeite gedaan om mijn antwoorden op het onderhoud van de auto te achterhalen. Lekker onder het genot van een bakkie koffie voelde ik me een beetje net als thuis. Auto werd meteen voorgereden om een proefrit te maken zonder dat ik mijn rijbewijs moest inleveren. Geeft toch een hoop vertrouwen. Nadat ik de keuze had gemaakt om het duurste pakket te pakken waar de apk in zat en een beurt en 6 maanden bovag garantie werden kosten nog moeite bespaard om er voor te zorgen dat de auto er tip top bij stond toen ik hem kwam ophalen.

Thomas bedankt voor de goede service. Mocht ik nog een auto nodig hebben kom ik zeker nog eens kijken

Met vriendelijke groet,

Marijn Kik


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Waalwijk

28-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het contact met Denny verliep snel, correct en op een prettige manier. Bij de aflevering bleek er nog een spiegel, niet te functioneren echter er bleek geen monteur voorhanden. Voordat ik thuis was aangekomen had Denny al de lokale dealer verwittigd zodat de spiegel alsnog meteen gemaakt kon worden. Zeer prettige ervaring met dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan