Beoordelingen automotions Dealer occasions

8,6
125 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 125 beoordelingen

Anoniem

07-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn zeer goed geholpen door de verkoper. Was duidelijk, dacht mee, en was totaal niet opdringerig. Had een prettige houding. Zeer tevreden klant dus.


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Oostkapelle

22-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de aanschaf van een occasion een zeer uitvoerige uitleg en inspectie van de auto gekregen.
Onverwacht toch wat technische problemen met de parkeerrem gekregen maar deze werden uitstekend opgelost.
Kortom een goede service niet alleen bij de aanschaf maar zeker ook een goede after-sales.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Hegelsom

08-10-2018
5,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Toen Denny ons de auto eenmaal had verkocht was hij niet meer te bekennen om afterservice te leveren. Erg jammer want het ging echt om hele kleine dingen


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Tilburg

24-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima en vakkundig geholpen bij de aankoop, fijne verkoper.
Tot op heden prima service.
Auto pas paar dagen in bezit dus kan nog niet alles optimaal beoordelen.


Ja, ik beveel dit aan

J.

19-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanwege de grote afstand tussen mijn woonplaats en Automotions Goes heb ik een Volkswagen Up! op basis van de foto's op de website en de door de verkoopadviseur verstrekte informatie aangeschaft. De begeleiding was zowel tijdens- als na de aankoop prima in orde. De informatievoorziening was correct en gemaakte afspraken werden nagekomen. Een klein defect na aankoop werd onder coulance keurig opgelost. In deze een compliment voor verkoopadviseur Thomas.


Ja, ik beveel dit aan

Arnoud uit `s Gravenpolder

19-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gastvrij, netjes, deskundig en vertrouwen. je wordt echt als klant behandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Lukas uit Weert

08-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
Goed geholpen.goede afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Alkmaar

07-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met het aankopen van een andere auto bij automotions ben ik zeer netjes, vakkundig en plezierig geholpen. Bij het ophalen van de auto bleek er nog een kleine reparatie nodig te zijn. Ook dit is op een keurige manier opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en goed meegedacht. Ook meer geleverd gekregen dan initieel afgesproken.


Ja, ik beveel dit aan