Beoordelingen automotions Dealer occasions

8,7
108 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 108 beoordelingen

Joost uit Zierikzee

12-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Stijn uit Rosmalen

23-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eind 2017 naar volle tevredenheid een auto aangekocht. Na aankoop nog een paar kleine dingen die vervangen moesten worden, maar Denny Lansheuvel heeft dit adequaat opgepakt en snel opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Jean-Pierre uit Maldegem / Adegem

28-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit Gouda

12-02-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze zijn klantvriendelijk en houden zich aan hun woord. Dat is prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jan

04-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede voorlichting. Maken goede afspraken en komen deze ook na.
Mercedes CLK AMG is een aparte auto. De auto is keurig 'als nieuw' afgeleverd, en alle kleine oneffenheden waren voor aflevering keurig opgelost.
Fijn bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Bruinisse

04-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zowel de service, deskundigheid, prijs/kwaliteit als de klantvriendelijkheid scoren hier een 10. Ik ben uitstekend geholpen door verkoper Denny bij de aankoop van mijn Volkswagen Fox. Afgelopen donderdag de auto op kunnen halen en super blij mee!


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit AAGTEKERKE

30-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke verkopers!


Ja, ik beveel dit aan

Thom uit Bergen op Zoom

08-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg goed geholpen. Eerder bij jullie Opel Dealer in Roosendaal zeer slecht geholpen. Daarna in Goes binnengelopen bij Denny. Dat was een wereld van verschil. Denny is eerlijk en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Goes

05-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg vriendelijke en deskundige verkopers; prima geholpen tijdens diverse contacten met hen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan