Beoordelingen Automotions MB Goes

8,9
155 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 155 beoordelingen

Eric uit Gapinge

22-02-2017
8,7

Reden bezoek:


Ervaring: Klacht verholpen, tot nu toe ziet het er beter uit wat betreft het op bedrijfstemperatuur komen van de motor.
Dit nog op langere termijn beoordelen.


Ja, ik beveel dit aan

LEIN uit Vlissingen

22-02-2017
9,7

Reden bezoek:


Ervaring: UITSTEKEND


Ja, ik beveel dit aan

J.C. (Hannie) uit Waalwijk

21-02-2017
10

Reden bezoek:


Ervaring: De service is bijzonder prettig. Ik kom met plezier voor onderhoud van uit Waalwijk N.Br naar Goes. Of ik nu mensen aan de telefoon heb of in de werkplaats..Ik voel me op mijn gemak.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Nieuwerkerk

16-02-2017
9,0

Reden bezoek:


Ervaring: Prima bedrijf en goede service. Een minpuntje was dat de afspraak via internet werd gemaakt, doch achteraf niet mogelijk was op de gekozen datum, die overigens volgens internet wel beschikbaar was.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit MIDDELBURG

16-02-2017
9,0

Reden bezoek:


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Zoutelande

15-02-2017
10

Reden bezoek:


Ervaring: rond uit meer dan tevreden, het verschil met een universele
garage is in prijs en deskundigheid bewezen.


Ja, ik beveel dit aan

G.J. uit Sint-Maartensdijk

13-02-2017
7,0

Reden bezoek:


Ervaring: Drama met het plannen van het bezoek, telkens uitleggen wat er aan de hand is, geen mogelijkheid om met de werkplaats zelf te overleggen wat de mogelijkheden zijn.


Marcel uit Vlissingen

13-02-2017
10

Reden bezoek:


Ervaring: Ervaringen qua afspraken/deskundigheid/service allemaal uitstekend.

Smart als vervangende auto voor een Mercedes 350 vind ik tegenvallend en niet kunnen.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Kortgene

08-02-2017
7,7

Reden bezoek:


Ervaring: De werkplaats is prima en servicegericht en capabel.Echter op de vraag,de dag voor de beurt,om een leenauto,werd medegedeeld dat dat dan zelf betaald zou moeten worden en dat vinden we dan weer niet erg klantgericht(Sterker,bij andere merken kan gratis een leenauto worden verkregen).Duidelijk punt voor verbetering dus!!Overigens kreeg ik na mijn beklag te hebben gedaan ter plaatse wel een leenauto mee


Ja, ik beveel dit aan

Jacobus uit Bruinisse

07-02-2017
9,0

Reden bezoek:


Ervaring: Belle v Oeveren. Kreeg een centrale dame. Vroeg verbinding v oeveren. Na lang wachten reactie, excuse kan geen contact krijgen. Na half uur weer gebeld, contact met werkplaats. Km info tot volgende beurt niet terug gezet.


Ja, ik beveel dit aan