Beoordelingen Automotions MB Goes

9,0
1008 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
971 t/m 980 van 1008 beoordelingen

heleen uit tholen

23-06-2016
10
Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Serooskerke

22-06-2016
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Aart uit Goes

15-06-2016
9,0

Ervaring: Vriendelijke,attente en deskundige service


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit s-Gravenpolder

15-06-2016
9,7

Ervaring: geen negatieve ervaringen met dit bedrijf
Mijn auto is daar in goede handen voor onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Ben wijn uit Middelburg

14-06-2016
10

Ervaring: Zoals altijd uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

V

14-06-2016
10

Ervaring: fijne mensen en goede service, snel geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

J.P. uit Veere

14-06-2016
9,0

Ervaring: Prima inzet van de medewerkers, zeer klantgericht en klantvriendelijk.
Maar het hinderlijke windgeruis hebben zij niet op kunnen lossen en dat is, als je naar muziek wilt luisteren, buiten gewoon vervelend.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Kloetinge

13-06-2016
8,3

Ervaring: Over het algemeen ben ik heel erg tevreden over de service en kwaliteit van Automotions Goes.
Punt van kritiek heb ik wel na mijn laatste bezoek voor de verplichte APK keuring. In onderling overleg had ik hiervoor op vrijdag ochtend 3 juni om 10.00 uur een afspraak gepland. Volgens de informatie die ik van Automotions gekregen had zou de keuring plm. een half uurtje duren. Dus plande ik een andere afspraak om 11.00 uur. Om 9.55 uur was ik bij de garage en daar hoorde ik al dat het ongeveer drie kwartier tot een uur zou gaan duren. Ik zou mijn afspraak in Oudelande dan met enige vertraging nog wel na kunnen komen. Om 10.50 uur ging ik vragen hoe ver ze waren en toen bleek dat ik moest wachten nog minimaal 1 1/2 uur moest wachten ivm met controle waarvoor 3% in aanmerking kwam. Dit had ik wel graag van te voren willen weten bij het maken van de afspraak want nu kwam ik met mijn hele programma voor die dag in de knel. Het lijkt me goed dat jullie iedereen die voor de keuring komt deze informatie meegeven zodat je daar rekening mee kan houden.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Zaamslag

13-06-2016
10

Ervaring: ik gaf aan dat de vervangauto geschikt moest zijn voor tenminste 4 personen; dat werd per omgaande keurig geregeld; ook werd ik eerst gebeld over de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden en de prijzen of ik hiermee wilde instemmen; KEURIG, zo krijg je achteraf geen misverstanden!!!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Kastanjelaan 5 kamperland

06-06-2016
8,0

Ervaring: Reden van het bezoek was een afspraak voor de APK keuring. Ik kon er op wachten en heb mijn tijd doorgebracht in de showroom. Ik heb daar een uurtje rond gelopen , veel auto' s bekeken oude en nieuwe, maar niemand van de aanwezige verkopers heeft mij aan gesproken. Ik vond het verbazingwekkend, dat niemand enige notie van mij nam, misschien heb ik wel interesse om een andere te kopen, maar de belangstelling van mijn kant is nu net als die van de verkopers, niet.
De service van de werkplaats overigens is prima