Beoordelingen Automotions MB Roosendaal

8,4
236 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 236 beoordelingen

L. uit Tholen

22-05-2017
7,5

Ervaring: Nette ontvangst, correcte service, heldere offerte, vlotte reparatie, auto en ik beiden weer tevreden huiswaarts.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Roosendaal

22-05-2017
8,7

Ervaring: Prima. Kundige mensen


Ja, ik beveel dit aan

Dies uit Putte

22-05-2017
7,7

Ervaring: Zeer prettige ontvangst en afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

TG uit Bergen op Zoom

19-05-2017
2,5

Ervaring: Helaas ben ik wederom teleurgesteld in de technische afhandeling van reparaties/onderhoud van mijn MB-B200. Het proces van onderdelen verwijderen en weer terugplaatsen en controleren dat er niets is achter gebleven in de ruimtes is niet onder controle. Al 2 keer meegemaakt dat (grote)onderdelen los in de motorruimte rondslingeren. Zeer ernstig. met als gevolg weer terug naar de dealer(dus weer 30km rijden!!). Heb geen vertrouwen meer in de expertise van de monteurs en het controle proces van de organisatie. Prijs/ kwaliteit is dus ernstig verstoord.


j. uit roosendaal

18-05-2017
4,3

Ervaring: Grote beurt was aangeboden voor 350,- Echter Mercedes grote beurt blijkt alleen maar inspectie te zijn, Zelfs voor bougies en luchtfilter moet extra worden betaald. Ronduit schandalig hoog tarief van 750 Euro voor een beurtje aan een A-klasse zonder mankementen ! Uitermate ontevreden hetgeen ik ook al van diverse collega mercedes rijders als opmerking heb vernomen naar aanleiding van mijn ervaringen.


John uit Dinteloord

18-05-2017
9,0

Ervaring: Geweest voor een APK keuring en nieuwe banden. Goede service en duidelijk richting de klant.


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Zevenbergen

18-05-2017
7,7

Ervaring: Keurige & nette afhandeling & contacten !


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Steenbergen

18-05-2017
9,0

Ervaring: Onze ervaring met automotions Roosendaal is erg goed.
Word altijd gekeken of men aan onze vraagstelling kan voldoen.


Ja, ik beveel dit aan

francisca uit st willebrord

17-05-2017
9,7

Ervaring: goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Cornelis C. uit Roosendaal

16-05-2017
10

Ervaring: Zeer Tevreden. Over prijs-kwaliteit verhouding heb ik geen inzicht. Reden aanwezigheid was service -controle b. Tot op heden doet de auto het prima.


Ja, ik beveel dit aan