Beoordelingen Automotions MB Roosendaal

8,4
177 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 177 beoordelingen

P.A.A. uit Roosendaal

24-03-2017
9,7

Reden bezoek:


Ervaring: ik kwam voor een afspraak bandenwissel en werd direct geholpen en kon 1 uur later weer wegrijden met mijn zomerbanden.


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Steenbergen

23-03-2017
9,3

Reden bezoek:


Ervaring: Zeer fijn en correct geholpen.
Service is perfect


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Steenbergen

23-03-2017
9,3

Reden bezoek:


Ervaring: Zeer fijn en correct geholpen.
Service is perfect


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Rucphen

22-03-2017
9,0

Reden bezoek:


Ja, ik beveel dit aan

Sjak uit Ulvenhout

22-03-2017
9,7

Reden bezoek:


Ervaring: Heel erg goede service


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Tholen

22-03-2017
1,0

Reden bezoek:


Ervaring: Slecht slecht heel slecht een ster hebben ze nog niet eens verdiend maar moet hem plaatsen om een riview te schrijven.
Na een mooie relatie met sturm, van 2003 tot 2016 drie x een nieuwe vito gekocht elke keer ingeruild om de 4 1/2 jaar elke keer zonder schade en met een km stand onder de 50.000.
Met de paasdagen 2016 besloten de vito van de hand te doen en over te stappen naar een s.u.v. En een belachelijk inruil aanbod kreeg voor Mn vito nog net niet 4 jaar km stand 43.000 zonder schade in zeer nette staat met een nieuw waarde van € 37.5000 wisten ze mij € 12.500 te bieden dan wel incl btw , belachelijk ik had me er bij neer gelegd en Mn onvrede uitgesproken bij de verkoper en bij een Mercedes onderzoek.
Ik heb deze dag een nieuwe vw gekocht in Roosendaal en kreeg een nette inruil prijs van16.000 ex btw en een extra inruil premie van 1.500.
Automotion dacht laten we het vuurtje nog maar een keer aanwakkeren we gaan maar eens bellen feb 2017 want ja deze relatie wij dus, hebben een vito en die is bijna 5 jaar moet wel een trouwe klant zijn ik heb toen mijn onvrede uitgesproken tegen de vito verkoper hij melde mij dat hij graag de relatie wilde herstellen, dus maar een afspraak gemaakt dat ik langs zou komen op 6 maart hij zou mij direct een mail sturen ter bevestiging ja mail niet gestuurd ik ben een man van mijn woord dus na een week contact op genomen met een vito verkoper dit bleek een colega van de verkoper te zijn gevraagd waarom er niet bevestigd is dit wist hij niet maar ons gesprek kon hij zich wel herinneren wand hij zat daar bij ik zal mijn colega een mail sturen melde hij mij ik heb hem gemeld dat ik in iedergeval lang kwam op 6 maart.
Tot 6 maart niets gehoord maar ik ben toch gegaan de verkoper was er niet ook niet afgemeld bij mij, toch een gesprek gehad van 2 1/2 uur met zijn colega hij was het roerend met mij eens toen hij mij aangehoord had en wist me te melden dat dit nog een staartje zou hebben hij heeft me op het hard gedrukt dat dit op het buro van z'n baas zou komen.
U hoort nog van ons om de relatie weer goed te krijgen, hahahahaaaa niet dus.
Voor mij noooooit weer een wagen van Automotions.
Ik zal ze zeker nooit aanbevelen bij bij onze relaties.

M.v.g. Henk bakker


J uit hULST

21-03-2017
8,7

Reden bezoek:


Ja, ik beveel dit aan

Annita uit klundert

21-03-2017
10

Reden bezoek:


Ervaring: prima


Ja, ik beveel dit aan

A uit Bergen op Zoom

21-03-2017
8,0

Reden bezoek:


Ervaring: Een zeer goede ervaring en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-03-2017
10

Reden bezoek:


Ervaring: Super service - heel vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan