Beoordelingen Automotions MB Terneuzen

8,5
62 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 62 beoordelingen

Hanny uit Zaamslag

14-08-2017
8,3
Ja, ik beveel dit aan

N.A. uit TERNEUZEN

31-07-2017
8,0

Ervaring: Tevreden alles in orde keurig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Middelburg

25-07-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

G.A.M. uit Cuijk

22-07-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Adri uit Oostburg

13-07-2017
6,0

Ervaring: Nadat de garage gereed was heb ik de auto opgehaald. Kort daarna bleek dat mijn Mercedes me niet meer werkte.
Ik krijg het niet ingesteld. Waarom is het niet standaard dat men de app weer opstart? Dit is de 3de keer dat het me overkomt bij Mercedes!!


Wim uit Hulst

06-07-2017
6,3

Ervaring: Er hangt een ster, verder is het Peugeot. Vriendelijk ontvangen voor een B2 (grote)beurt. Die wordt uitgevoerd, APK ligt op je stoel en de mededeling "geen bijzonderheden". Al met al niet écht meer Mercedeswaardig. Lijkt wel een polikliniekje van een ander groter ziekenhuis. De rekening is ook naar boven afgerond én stond de APK (incl. toch? bij een grote beurt!) 'gewoon op de rekening. Direct een mail, antwoord blijft uit. De afdeling after-sales zal wel met vakantie zijn. Wel een mail en daarin 'bedelen' voor een 9 of zelfs 10........


philip uit oostburg

06-07-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Jacques uit Retranchement

29-06-2017
1,0

Ervaring: Op 24-05-2017 onderhoudsbeurt uitgevoerd, van te voren aangegeven dat navigatie nog steeds niet in orde was, gingen ze naar kijken. Bij ophalen auto was er naast de onderhouds beurt ook een update uitgevoerd, aan de navigatie was niets gedaan.
Op 21-06-2017 auto nogmaals naar garage: met de volgende klachten, navigatie nog steeds niet in orde en het najoelen van de motor bij opschakelen, bij ophalen auto: juist ja navigatie niets aangedaan en het najoelen van de motor was te wijten aan de update, zou in de loop van tijd overgaan!! (nog niets van gemerkt), vragen over de navigatie zou ik over teruggebeld worden, u raad het al, nog niets van gehoord!!


Leo uit Terneuzen

28-06-2017
8,7

Ervaring: Zeer goed, Deze mensen maken goed voor de ellende die ik nu al 13 maanden heb met mijn Garmin nav. systeem die ik niet kan uploaden. Reeds 10 x in de garage geweest, 10 dagen de auto kwijt veel gedoe en belftes maar tot op heden nog niet werkend! Hoe lang moet ik nog wachten tot die het wel doet??


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Dijkman

27-06-2017
10
Ja, ik beveel dit aan