Beoordelingen Automotions MB Terneuzen

8,6
53 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 53 beoordelingen

J. uit Dijkman

27-06-2017
10
Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Terneuzen

27-06-2017
8,7

Ervaring: Goede service ,nette behandeling, de mensen die het moeten doen want verder laat MB me flink in de steek met mijn Garmin Nav systeem, tot op heden ,na 10 bezoeken en dagen aan de garage enkel voor dit nog steeds geen resultaat en iedereen zwijgt!! Hoe lang zal ik nog zwijgen en wachten???


Ja, ik beveel dit aan

cyriel uit Zuiddorpe

20-06-2017
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-06-2017
8,0

Ervaring: Efficient tyre change. needed a new valve in one tyre which took slightly longer than expected, but was completed in good time without a repeat visit.


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Terneuzen

07-06-2017
6,0

Ervaring: Had bij afspraak maken aangegeven dat ik bij aanschaf een overeenkomst had gemaakt om drie jaar lang zorgeloos te rijden inclusief een kleine en een grote beurt. En dan nog krijg ik een rekening gepresenteerd. Heb gebeld naar automotions in goes, die hebben me door verbonden naar Terneuzen, waar de werkplaats in gesprek was en me zouden terug bellen, tot nu toe nog niet gebeurd. Dus mijn ervaring met dit bedrijf is niet echt super. Ook de afhandeling vond ik vrij matig, toen er in oktober een spiegel is vervangen in me auto, kon ik bij ophalen de auto nog niet meenemen want hij was nog niet gewassen, kijk dat noem ik service van de zaak! En was ik dan ook zeer blij mee, ik hoopte dat terneuzen deze service ook gewoon bood, maar helaas niet het geval! Sorry maar volgende keer gewoon Goes, ook al woon ik in Terneuzen


theo de vries

06-06-2017
8,0

Ervaring: pas voor de eerste keer geweest . Kan dus weinig vertellen over mijn ervaringen . Maar nu tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Jacques uit Retranchement

03-06-2017
7,3

Ervaring: Klacht navigatie niet opgelost (was al sinds aanschaf auto) / na onderhoudsbeurt "zingt auto"' na het opschakelen, was voor onderhoudsbeurt niet zo, intussen vervolg afspraak gemaakt voor 14 juni


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Terneuzen

27-05-2017
7,3

Ervaring: Tot mijn genoegen heb ik gemerkt dat wassen en stofzuigen bij deze beurt was inbegrepen. Zo hoort het ook naar mijn mening.


Ja, ik beveel dit aan

Uilke uit Terneuzen

20-05-2017
9,0

Ervaring: zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Walsoorden

16-05-2017
10
Ja, ik beveel dit aan