Beoordelingen Automotions MB Terneuzen

8,6
149 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 149 beoordelingen

Henk uit Hulst

12-06-2018
9,0

Ervaring: Deze mensen zijn zeer correct en komen hun afspraken na. Goede servive, auto was zels gewassen en gestofzuigd na beurt. Minpunt: telefonisch is Automotions moeilijk te bereiken. Gaat altijd via centrale.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem uit Terneuzen

10-06-2018
10

Ervaring: De verwelkoming van bezoeker mag iets vlotter, het duurt vrij lang voordat er aan de balie iemand contact legt.


Ja, ik beveel dit aan

Manuel uit Philippine

07-06-2018
10

Ervaring: Airco onderhoud , heel goed koelt weer , geheel binnen afgesproken tijd


Ja, ik beveel dit aan

J.C. uit Oostburg

02-06-2018
8,3
Ja, ik beveel dit aan

Fons uit Standdaarbuiten

23-05-2018
7,7

Ervaring: Prima service


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Eede

21-05-2018
10

Ervaring: zeer vriendelijke en correcte hulp aan de balie en in de werkplaats


Ja, ik beveel dit aan

R.N.

16-05-2018
10

Ervaring: Reparatie super opgelost! Snel, vriendelijk en meedenkend. Boven verwachting!!


Ja, ik beveel dit aan

Xerxes uit Breskens

16-05-2018
7,0

Ervaring: We kregen een brief voor een terugroepactie voor onze Mercedes A180.
Telefonisch een afspraak gemaakt en ik was op bewuste dag direct aan de beurt.
Echter bleken niet alle onderdelen voorradig dus werd de helft van de benodigde reparatie maar uitgevoerd.
Helaas werd mij verteld dat ik een andere keer zal moeten terugkomen om de rest te doen.
Jammer van mijn vrije tijd, maar niets aan te doen. Iemand heeft blijkbaar en foutje gemaakt...... Kan gebeuren.


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Zuiddorpe

15-05-2018
9,7

Ervaring: Positief, klantvriendelijk en prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Frank van Hove van Jonkheijm en van Hove Bouw B.V. uit Vogelwaarde

10-05-2018
7,3

Ervaring: redelijk bedrijf, alleen de telefonische bereikbaarheid is heel ver onder de maat, ik hoop dat met de komst van de nieuwe chef? receptionist? de kwaliteit en service van R.P. Vervaet weer terug komt


Ja, ik beveel dit aan