Beoordelingen Automotions Opel

8,3
241 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 241 beoordelingen

B.c.m uit Zundert

06-08-2016
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Komen afspraken niet na,na dat ik het 3keer doorgegeven heb.
Daarbij dat mijn riutensproeierpomp kapot was en deze in rekening werd gebracht terwijl dat in de garantie valt bij een auto van 10 maanden oud .
Wat mijn nog het meest iriteerde was de meneer die mijn hielp bij balie.


Danique uit Goirle

20-07-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardig personeel, goede service, fijn dat men na de aanschaf van een auto nog eens na belt hoe de auto bevalt.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Herkingen

07-07-2016
6,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Met de vriendelijkheid is niks mis. De aankoop is netjes verlopen. Wat ik niet kan begrijpen is dat er aan mij een auto is verkocht met een nokkenaslager wat stuk is. Deze auto heeft een afleveringsbeurt gehad. En is deze auto apk gekeurd en is dit euvel niet opgemerkt Binnen een uur van aflevering terug geweest met een raar geluid niets kunnen vinden. Bij Knops Middelharnis is binnen een seconde geconstateerd dat er een lager stuk is. Zelf contact opgenomen met de verkoper hoe nu verder. Maar heb niets meer vernomen


Anoniem

02-07-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

piet uit Wemeldinge

02-07-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: fijn en goed.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Tilburg

30-06-2016
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Marco uit Veenendaal

29-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en snelle service, persoonlijk betrokken met een vriendelijke bejegening. Duidelijke uitleg naar de klant. Ben zeer tevreden over Automotions in Roosendaal!


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Dinteloord

28-06-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiterst fijn om hier een auto te kopen. Zowel onderhandeling, koop sluiten en aflevering top


Ja, ik beveel dit aan

Corrie uit Ridderkerk

27-06-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De kennismaking met Automotions Etten Leur was aangenaam.
Verkoper vriendelijk en geduldig. Vertelde ook over alternatieven in de showroom.
Reageerde snel op mail verkeer. Super


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Etten-Leeur

21-06-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan