Beoordelingen Automotions Opel Breda

8,6
255 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 255 beoordelingen

Martin uit Prinsenbeek

22-06-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Service was good maar weinig of geen feedback over status herstel. Heb zelf twee keer moeten bellen terwijl auto gedurende twee weken in reparatie was.


Ja, ik beveel dit aan

K uit Tilburg

21-06-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne ervaring met dit bedrijf tot nu toe.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Dongen

21-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer leuke en vriendelijk personeel
En behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Breda

21-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Als vaste Opel klant fantastisch geholpen. Men deed moeite om je als klant te behouden, waardoor je als klant gewaardeerd voelt. Dit gaf de doorslag om wederom ( tegen de bedoeling) een Opel te kopen.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Breda

20-06-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Buitengewoon goed geholpen bij het verhelpen van het defect aan pomp van de ruitensproeier.


Ja, ik beveel dit aan

johan uit Hooge Zwaluwe

15-06-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: altijd even vriendelijk en attent! wel jammer dat we weer een factuur binnen hebben voor het onderhoud terwijl t in de 5 jaar gratis zit!(is al over gebeld!)


Ja, ik beveel dit aan

ton uit breda

14-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Breda

14-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Gorinchem

14-06-2017
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige ontvangst.
Goed verkoopgesprek en snel zaken kunnen doen

Alleen jammer dat na aflevering de airco niet bleek te werken en na 4 dagen de accu kapot bleek te zijn. Via de standaard Opelservice kan dit gelukkig in een Opelwerkplaats naar keuze worden verholpen, maar lastig is het wel.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Bavel

14-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: altijd klantvriendelijk en hulpvaardig


Ja, ik beveel dit aan