Beoordelingen Automotions Opel Breda

8,5
284 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 284 beoordelingen

Jory uit Dongen

17-08-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Telefonisch contact gehad over een functie op de auto die niet werkt, hiervoor moet ik een afspraak maken met de werkplaats. Dit moet helaas gebeuren op een later moment vanwege mijn volle agenda. Ik had alleen gehoopt dat dit een keer mogelijk had geweest op een spontaan moment wanneer ik voor werkzaamheden in Breda zou zijn.


Ja, ik beveel dit aan

J.A.P.M. uit Roosendaal

14-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-08-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Nicole uit Dorst

11-08-2017
6,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

frank uit rijen

09-08-2017
5,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij het maken van een afspraak/ onderhoud heb ik aangegeven was dat er slechts een punt van aandacht was; het niet goed sluiten vd schuifdeur.
Bij het ophalen door mijn vrouw is hier geen aandacht aanbesteed. Helaas, is dit nog steeds niet gecorrigeerd. Jammer.
Blijkbaar onvoldoende communicatie tussen administratie en werkplaats. Maar ook minder professioneel handelen door de werkplaats medewerker.


Luus uit Zevenbergschenhoek

09-08-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit BREDA

01-08-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

A uit Breda

31-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-07-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Linker voorbumper van mijn Astra uit 2016 los. Valt binnen de garantie en keurig netjes hersteld. Halfuurtje moeten wachten in de showroom, wel praatje gemaakt met de verkoper die mij toen destijds de auto heeft verkocht. Kortom, zeer tevreden over Opel Breda.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-07-2017
6,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraak was lastig te plannen en door verkeerde info stonden wij savonds na sluitings tijd voor niets aan de poort. Advies ga terug naar receptionisten die of heel goed op de hoogte zijn van lokatie en openings tijden of plaats weer iemand op locatie achter het receptie loket. Tevens laat personeel luistern als je iets afspreekt over wel of niet bellen. Niet bellen ivm diploma uitreiking is ook niet bellen en bij geen gehoor want wij waren zoals verteld een paar uur niet te bereiken er zeker niet vanuit gaan dat wij op de hoogte zijn van het bericht dat jullie wilde door geven,. over tijd stip dat de auto klaar staat.