Beoordelingen Automotions Opel Etten-Leur

8,5
91 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 91 beoordelingen

marinus uit rijsbergen

21-02-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Etten-Leur

16-02-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nadat ik de vorige keer (voor mijn gevoel) teveel moest betalen voor een herstelling, was het dit keer goedkoper dan gedacht.
Onderdeel kostte hetzelfde als op de meeste onderdelenwebsites, en de montagekosten waren slechts 15 euro (terwijl het ruim een half uur werk was)

Op deze manier kom ik graag terug.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Etten-Leur

14-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Rian uit Zevenbergen

13-02-2017
6,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Rommelige ontvangst 's-morgens, receptioniste was ziek, papieren niet klaar, wisten niet waarvoor ik kwam. Lakstiftje was besteld maar nergens te vinden


Ja, ik beveel dit aan

Hein uit Zundert

10-02-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Rectificatie: mijn excuses over het eerdere verstuurde bericht. De boordcomputer gaf aan ruiten sproeier vloeistof bijvullen, toen ik wilde bijvullen ging er maar heel weinig bij, dus dit was wel uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Hein uit Zundert

10-02-2017
5,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Er is ruiten sproeier vloeistof bijvullen in rekening gebracht maar niet uitgevoerd ? Als dit in rekening word gebracht wil ik wel dat dit word uitgevoerd. Het gaat mij niet om die paar euro, maar als het gerekend word behoord dit wel gedaan te worden?


rien uit klein zundert

09-02-2017
3,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bijna twee jaar geleden nieuwe auto gekocht. Problemen met navigatie en muziek. Nog steeds niet opgelost! Reageren niet of slecht op klachten.


Karin uit OUDENBOSCH

09-02-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik was hier ivm een terugroepactie van Opel dus niet voor een defect aan de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Oud gastel

09-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jac uit Rijsbergen

08-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prettig en snel geholpen


Ja, ik beveel dit aan