Beoordelingen Automotions Opel Goes

8,6
334 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 334 beoordelingen

A.M. uit 's Heerenhoek

23-06-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ERVARING IS GOED MAAR ER MOEST WAT AAN EEN ACHTERLICHT GEDAAN WORDEN EN WE KREGEN NA 4 WEKEN NOG GEEN BERICHT WAT DE KOSTEN ZOUDEN ZIJN. BIJ ONS BEZOEK AAN DE GARAGE DACHTEN ZE DAT WE DE KOSTEN TE HOOG ZOUDEN VINDEN.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Kloetinge

22-06-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Raoul uit Roosendaal

20-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed, geen opmerkingen


Ja, ik beveel dit aan

Jan van Steenoven uit Etten leur

20-06-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel goed geholpen . Vriendelijk en de antwoorden goed uirgelegd en waarschijnlijk goed uitgevoerd .


Ja, ik beveel dit aan

Fran├žois uit Axel

19-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij het ophalen van mijn aangeschafte auto mocht ik hem zelf onthullen. Ik heb nog nooit op zo'n leuke manier een auto opgehaald.
Ik ben ook heel goed geholpen bij aanschaf en ophalen.


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Burgh Haamstede

16-06-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Spijt mijn Lease auto hier te hebben besteld, wat een behandeling en niet nakomen van afspraken. Zal ongetwijfeld een goede en deskundige garage zijn maar in service en klantvriendelijkheid hebben ze voor mij nog veel te winnen. Wanneer je belooff terug gebeld te worden doe dit dan ook ! Ook reageren op een mail is toch niet zoe moeilijk.


wja uit goes

15-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Goes

13-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: altijd vriendelijk ontvangen ,direct geholpen met probleem, uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan

simon uit goes

11-06-2017
2,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zo tegen gevallen gaf een lijst op van dingen die bij een tweede keuring ergens anders niet te vinden waren.scheelde me 550 euro toen ik terug ging en ze hiermee confronteerde zeiden ze enkel dat de ene keurmeester de andere niet was.helaas want we zijn hier altijd trouwe klant geweest. Jammer ook want ze hebben ons vroeger goed geholpen.


Steven uit Kapelle

07-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring.attent en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan