Beoordelingen Automotions Opel Goes

8,4
596 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 596 beoordelingen

Ad uit Goes

26-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jannie uit Goes

25-04-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben zeer tevreden, wordt altijd heel vriendelijk te woord gestaan en de service is perfect.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Oost-Souburg

24-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Vlissingen

23-04-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben zeer te vreden. Met mijn wensen is zeker rekening gehouden. Er is leenauto aangeboden voor mobiel te zijn op de dag dat onze auto in de werkplaats was. Er is zelfs nog gewacht op mij omdat ik de tijd van half zes voor de auto op te halen niet waar kon maken. Dank je wel


Ja, ik beveel dit aan

fabrizzio uit Ossebdrecht

23-04-2018
3,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ondanks dat ik ruim van tevoren en mail had toe gestuurd ivm onderhouds overzicht van de vorige dealer werd dit niet gecommuniceerd naar de werkplaats. dit omdat de overzicht door jullie van de Chevrolet dealer niet in te zien is. de onderhouds kosten tov van de chevrolet dealer is aardig duurder dus ik weet nog niet of dat ik volgende keer weer naar automotions ga( waar deze altijd normaal in onderhoud was).


C.M. uit 4461 MK Goes

21-04-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben met de APKkeuring van mijn Agila niet zelf in de zaak geweest ,maar mijn auto is gehaald en thuis gebracht.Goede service.Ik ben al jarenlang een zeer tevreden klant van Uw bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

A uit goes

19-04-2018
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Vlissingen

19-04-2018
6,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In het verleden bij mijn vorige Opel wel eens een offerte gekregen van Opel Breda voor een reparatie aan de airco van €1100 die volgens een andere garage niet nodig was en voor €60 werd opgelost. Volgens Opel Goes lekte de dieselpomp en dat werd in een andere garage opgelost met de vervanging van een slangetje boven de dieselpomp voor €9. Nu heb ik een Ampera en daarvoor kun je bij andere garages niet terecht.


han uit oost-souburg

19-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

J uit Goes

17-04-2018
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In tegenstelling tot andere jaren ging er deze keer het een en ander mis. De auto zou tussen 13:00 uur en 17:00 uur onderhoud en APK krijgen. Om ± 16:00 uur kreeg ik telefoon dat er ook een stuk uitlaat moest worden vervangen. Volgens de beller was dit geen probleem de auto zou op tijd klaar zijn Maar ik bel u even als hij klaar is zegt ze. Die dag niets meer gehoord.
De andere dag om 11:45 zelf gebeld en ik word zo spoedig mogelijk teruggebeld. Na 10 min. krijg ik een telefoontje dat de auto gereed staat maar dat ik terug moet voor een nieuwe uitlaat. Een nieuwe afspraak gemaakt en kan dan op de auto wachten (1 uurtje werk) volgens de receptionist. Helaas duurde dat vervangen ruim 2 uur zonder dat dit even verteld word.
Omdat door een storting de rekening niet direct kan worden gegeven zal deze worden opgestuurd. Dat klopte maar op de rekening stond één post dubbel waarover wij uitleg wilden. Na mijn telefoontje zou ik worden teruggebeld maar ook dit gebeurde pas na enkele dagen. Jammer dit ben ik niet gewoon van Opel dealer Goes


Ja, ik beveel dit aan