Beoordelingen Automotions Opel Goes

8,5
779 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 779 beoordelingen

JM uit Middelburg

16-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Kapelle

15-11-2018
1,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Service met een lach ??


Piet uit MIDDELBURG

15-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service. Zeer klantvriendelijk.
Maar ik woon in Middelburg en dit bedrijf staat in Goes.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Oost_Souburg

13-11-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-11-2018
6,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto van de monteur heeft 9 dagen in de garage gestaan. Vanuit automotions is er totaal geen communicatie geweest over het feit dat reparatie meer dan 1 dag zou gaan duren! Monteur kon uiteindelijk niet meer bij zijn gereedschap en het werd dus heel lastig om geplande werkzaamheden als gewoonlijk uit te voeren.
Enkel Jordi van de werkplaats is na 8! dagen zo vriendelijke geweest om ons op de hoogte te houden van de vorderingen.
Meerdere keren gebeld met de vraag hoe het zat en gevraagd ons op de hoogte te houden.
Gelukkig was jullie factuur wel er natuurlijk wel heel snel.
Waar jullie service normaal gesproken van hoger niveau is, hebben jullie deze keer de plank volledig mis geslagen.


Marcel uit Kapelle

13-11-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring, eerlijk advies.
Attent maken op komende reparaties/vervangingen.

1 verbeterpuntje: Na de apk is het defecte lampje van de kentekenplaat verlichting niet vervangen.


Ja, ik beveel dit aan

J.A.M. uit Koudekerke

13-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Weer alles keurig en op een prettige manier geregeld voor zowel de afspraak, de ontvangst bij de receptie, de uitgevoerde werkzaamheden en de aflevering van de ook schoongemaakte en gewassen auto.


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Vlissingen

13-11-2018
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij de winterbeurt op de Opel Testdag op 3 november werd geconstateerd dat de uitlaat lekt op de aansluitingen. Een aandachtspuntje voor bij de APK keuring in februari werd toen gezegd.
Ons viel toen ook op dat de uitlaat meer geluid produceerde dan normaal.
Omdat we deze week naar Duitsland moeten zijn we voor de zekerheid een paar dagen later bij het uitlaatcentrum Walraven in Vlissingen langs gegaan.
Daar werd geconstateerd dat het flexibele deel van katalysator lek was. Tevens bleek de ophangbeugel van de einddemper afgebroken te zijn. Het bevreemdt mij dat deze mankementen niet zijn geconstateerd bij jullie.

Ik zou niet graag ruim 1500 km hebben gereden met deze mankementen. en al helemaal niet graag hebben gewacht tot februari.


Ja, ik beveel dit aan

baus uit wemeldinge

12-11-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

A.J. uit Goes

12-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Waarom nog geen 10? Moeilijk te zeggen gezien onderstaande puntenlijst. Zo kan ik moeilijk een vergelijking prijs/kwaliteit maken omdat ik niet in andere garages kom. Maar het is wel een DIKKE NEGEN.


Ja, ik beveel dit aan