Beoordelingen Automotions Opel Roosendaal

8,6
351 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 351 beoordelingen

Willie uit Oud-Gastel

29-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren trouwe klant i v m de goede afhandelingen van mijn klachten


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Bergen op Zoom

29-03-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Werkplaats ontvangst prima, wordt meegedacht aan oplossingen. Alleen slecht ervaring bij verkoop, al gemeld telefoon


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Huijbergen

28-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

lianne uit roosendaal

28-03-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

G uit Bergen op Zoom

28-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anke uit Waalwijk

28-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede morgen
Wij waren verrast door de fijne en leuke ontvangst.
Ook het welkom bij de auto vonden we mooi.
Dit hadden we nog nooit meegemaakt.
De afhandeling van het papierwerk verliep uitstekend. Werd heel goed uitgelegd en ook de vele knopjes en de rest van de auto was helemaal goed. Wij werden mede geholpen door iemand in het leerproject samen met de verkoper en dat ging heel goed
Ook de door opel gegeven cadeautjes vonden wij leuk.
Al met al was heel positief. Onze dank daarvoor.


Ja, ik beveel dit aan

P.J. uit Papendrecht

27-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben zeer goed geholpen en ook tegemoet gekomen om niet twee keer op en neer te moeten rijden omdat ik toch een beetje verder uit de buurt woon.
Alleen jammer dat er met de 120000 beurt een dingetje is vergeten te vervangen die wel in de onderhoudsbeurt gedaan dient te worden.
Het gaat om bougies die vervangen hadden moeten worden.
Dat heeft mij weer 135 euro extra gekost wat eigenlijk al bij de onderhoudsbeurt had moeten zitten.
Maar voor de rest een prima garage anders had ik niet van zo ver gekomen voor een onderhoudsbeurt.


Ja, ik beveel dit aan

kiki uit ROOSENDAAL

27-03-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: lang in de wachtstand voordat je de persoon aan de lijn krijgt die de afspraak voor auto kan maken.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Hilvarenbeek

27-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn keurig te woord gestaan, goed geïnformeerd, de auto is zeer netjes afgeleverd, men nam de tijd en hield zich aan afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit Roosendaal

27-03-2017
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service was goed, alleen voor ons toch een minpuntje: wij hebben onze auto al om 9 uur in de ochtend gebracht. Om Half 2 maar eens gebeld, want dit was wel er lang. Ook uitgelegd dat wij om 14:30 uur de kinderen op moet halen ( dit is meerdere malen aangegeven en dit zou geen probleem zijn) maar tot onze GROTE teleurstelling worden we pas om 14:40 uur opgehaald met de taxiservice. En bij dit nogmasls te melden wordt er alleen gezegd; maar verder was alles toch goed?.


Ja, ik beveel dit aan