Beoordelingen Automotions Opel Roosendaal

8,6
1112 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 1112 beoordelingen

Ria uit Bergen op Zoom

15-06-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Blaise uit KAPELLEN (ANTWERPEN)

14-06-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Dian uit Halsteren

13-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Bergen op Zoom

13-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nette, frisse locatie met betrokken medewerkers. Mijn laatste bezoek is nagenoeg perfect verlopen. Ik kreeg een fiets mee me te zachte banden. Dat m'n auto uitgestofzuigd en gewassen was, bleek een positieve verrassing. Vandaar de 9. Prijs/kwaliteit is beleving. Ik ken de normale prijsverhoudingen niet. Het onderhoud was wat uitgebreider, dus de factuur wat hoger. Vandaar de 8.


Ja, ik beveel dit aan

toon uit rucphen

13-06-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: afspraken worden netjes uitgevoerd


Ja, ik beveel dit aan

ron uit spaarndam

13-06-2018
5,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: maandag 28 mei had ik een apk keuring voor mijn auto, daarbij had ik aangegeven dat ik een motorstoring heb gehad die er uit is gehaald op vakantie, omdat de storing niet meer zichtbaar was zou het te lang duren om de storing te bekijken.
dinsdag 5 juni was de storing terug en ben ik langs gekomen om de storing uit te laten lezen, i.v.m. drukte in de werkplaats kan de sensor de komende weken nog niet vervangen worden dus dat wilde ik dan gelijk laten doen met de jaarbeurt van mijn auto.
vrijdag 8 juni werd ik verrast dat er een rekening op de deurmat lag voor het uitlezen van de storing.
al mijn kosten bij jullie betaal ik altijd direct aan de balie, maar na het uitlezen was er mij niet verteld dat er kosten aan verbonden waren zodat ik die dan direct had kunnen betalen.
dat had ik wel zo netjes gevonden.


Ja, ik beveel dit aan

Bennie uit St. Willebrord

12-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Bergen op Zoom

12-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, mensen met kennis, ze nemen altijd de tijd voor een klant en de showroom ziet er altijd keurig netjes uit.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Oudenbosch

12-06-2018
4,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke ontvangst. Na het ophalen brande mijn emissie lampje. later kreeg ik nog meer waarschuwingen. Toen ik dit persoonlijk bij uw werkplaats melde, kreeg ik als antwoord dat dit nooit door het olie verversen kon komen. ik moest toen uitleggen dat mijn auto daarvoor als een zonnetje liep. de persoon die mij hielp was in 1ste instantie weinig begripvol. toen er een monteur mee ging kijken verteld deze mij dat het zou kunnen zijn dat er een stekkertje los is gaan zitten tijdens het olie verversen. Toen de mototkap openging bleek al direct duidelijk wat de oorzaak was. de afsluitdop voor de olie zat er niet op. mijn motor zat onder de olie. de man die eerst vertelde dat het niet aan het olie verversen lag was inmiddels ook ter plaatse en widst niet wat te zeggen. hij bood mij direct een vervangende auto aan en beloofde het probleem zsm op te lossen. toen ik mijn auto ging halen ontving ik een waardebon van 20 euro. Helaas was mijn auto niet gewassen. deze zat rondom de motorkap vol vettigheid . ik heb dit zelf maar gedaan in een wasserette.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Etten-Leur-leur

12-06-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan