Beoordelingen Automotions Opel Vlissingen

8,7
136 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 136 beoordelingen

Sylvia uit Middelburg

12-07-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze eerste ervaringen (vorig jaar) waren niet zo positief, maar de laatste keer ging het prima en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jens uit Oost Souburg

11-07-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De beurt is naar tevredenheid uitgevoerd. Er moesten 2 nieuwe achterbanden op maar dit heb ik niet laten uitvoeren nadat ik de prijs gehoord had. Deze zouden 269 euro per stuk kosten. Bij een andere garage heb ik ze voor 206 euro per stuk laten vervangen. En het gaat hier om precies dezelfde band namelijk Continental sport contact 5 235/40 R 19. Dat is per band 63 euro dus in totaal 126. Dat is gewoon belachelijk. Als jullie extra dingen aan een auto willen doen moeten de prijzen toch wel een beetje in de buurt van andere moeten komen. Voor mij was het wel makkelijk geweest want hij stond toch al bij jullie!


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Middelburg

07-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ploni uit Vlissingen

04-07-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-07-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Problemen met LPG prima verholpen. Wel in meerdere stappen. Twee keer geweest voor hetzelfde probleem.
De trekhaakunit. Diagnose gesteld. Probleem zou verholpen worden door reparatie van 600,-
Contra-expertise laten verrichten door bedrijf waar auto gekocht is. Probleem voor veel kleiner bedrag adequaat opgelost.

Heel jammer dat locatie Vlissingen sluit. Goes is ver vanuit Walcheren.


Ja, ik beveel dit aan

J.J. uit Vlissingen

03-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd uitstekende service ervaren. Onbegrijpelijk dat vestiging wordt opgeheven. Ben het er niet mee eens dat ik voor onderhoud naar Goes moet en weet niet of ik dat wel ga doen. Vind opheffing grote blunder voor alle Opel-bezitters op Walcheren.


Ja, ik beveel dit aan

edwin uit oost souburg

28-06-2017
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Middelburg

22-06-2017
7,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Onderstaande opmerking heeft geen betrekking op het bedrijf, maar wel op het model.
Dit model is de slechtste aankoop op het gebied van auto's.


Cees uit Vlissingen

22-06-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat er gedaan moet worden is altijd prima uitgevoerd.
Er is altijd ruimte voor overleg en uitleg.
Jammer dat ook dit bedrijf uit Vlissingen vertrekt.


Ja, ik beveel dit aan

frans uit vlissingen

21-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik ben snel en goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan