Beoordelingen Automotions Opel Vlissingen

8,7
111 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 111 beoordelingen

Jolanda uit Middelburg

26-04-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Service is perfect maar prijs is duur en waarom een waardebon van 25 euro maar 20.66 waard is


Piet uit Middelburg

22-04-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en vriendelijke bediening.


Ja, ik beveel dit aan

Eugène uit ARNEMUIDEN

22-04-2017
4,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Het duurde lang voordat banden waren gewisseld. Bij vorig merk auto gebeurde dat veel sneller.
Was aanzienlijk duurder dan bij vorig merk auto.


Ja, ik beveel dit aan

J.F. uit Middelburg

21-04-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Vlissingen

19-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

c uit vlissingen

19-04-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: nadien bij een telefoongesprek met de centrale dat ik niet in de wacht kon staan,dit krijgt van mij een vette 0


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Middelbug

12-04-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor een kleine onderhoudsbeurt aan de Fiat Ducato ben ik enorm afgezet. Ben al 6 jaar klant maar zonder enige afspraak zijn er nu diverse filters vervangen. Bij navraag wordt nu beweerd dat dit is aangegeven. Een grove leugen.
n een kleine beurt vanwege 9.000km gereden afgelopen jaar een bedrag van bijna 600 euro. Niet te geloven. Tot nu toe geen toegezegde reactie ontvangen.


han uit oost-souburg

12-04-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Middelburg

11-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

van Dijke uit Vlissingen

11-04-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wisselen banden geen probleem. Wel graag nog een oplossing voor roestkleurige stof uit voorstoelen


Ja, ik beveel dit aan