Beoordelingen Automotions Peugeot Goes

8,5
10 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Cora uit Yerseke

03-11-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Serooskerke

11-09-2017
5,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bedrijfsmatig onvoldoende en klant onvriendelijk en zeer moeilijk te bereiken voor het probleem waar het om gaat.
Deskundigheid monteurs zal best voldoende zijn ,maar organisatie en leiding geven kan stukken beter.


C uit Vlissingen

18-08-2017
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Cindy uit Hoek

29-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service,zowel de adviseur als de werkplaats. Ik ben super blij met me Peugeot 208😃


Ja, ik beveel dit aan

Lüch uit 4462 TR

15-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jonathan uit Yerseke

18-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Els uit GOES

15-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze auto moest voor een jaarlijkse beurt. Ik kon op de auto wachten en deze was binnen de afgesproken tijd klaar.
Men kwam ook overleggen wat er nodig moest gebeuren.
Dit is prima gedaan. En de koffie was ook heerlijk ( zeker niet onbelangrijk)


Ja, ik beveel dit aan

m.k. uit GOES

08-02-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

C.J.M. uit Brielle

06-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Voor de onderhoudsbeurt een vraag over de kosten gesteld toezegging dat er teruggebeld zou worden dat is helaas niet gedaan. Toen zelf weer gebeld toen wel antwoord gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Gravenpolder

01-02-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan