Beoordelingen Automotions Peugeot Goes

7,4
23 beoordelingen
  • Service 7
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,3
1 t/m 10 van 23 beoordelingen

J. uit Bruinisse

28-05-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een hele slechte service. Een Nieuwe Peugot 3008 gekocht bij de peugot Garage te Goes. Al gelijk na de 1e rit van Goes naar Bruinisse een klapperende-trillende motorkap, hiervan een melding gemaakt naar de werkplaats. De auto is herhaaldelijk terug geweest met hetzelfde euvel-mankement. De laatste keer terug geweest in April 2018, een onverschillige balie medewerker, met het antwoord we moeten er even naar kijken, ik de opmerking, je hoeft er niet naar te kijken want het probleem is bekend bij peugot. Drie uren laten wachten er was geen vervangende auto beschikbaar. En het probleem is nog steeds niet opgelost. Een GROTE miskoop de 3008.


Robin uit Burgh haamstede

25-05-2018
9,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gebeld en kon gelijk langs komem voor het bijvullen van Urea.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Kapelle

10-04-2018
1,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Slechte service naj aankoop splinter nieuwe auto. Bij vragen of klacht is er niemand thuis. Ook niet na herhaaldelijk vragen via telefoon, showroom en mail al helemaal niet. Een serieus probleem wordt niet opgelost. Afwimpelen een doodzwijgen, wacht nog steeds op antwoord.
Bij aankoop wordt gevraagd een 10 te geven, das niet zo moeilijk. Een klant tevreden houden en een beetje service bieden en fatsoen te tonen blijkbaar erg lastig.


A uit Middelburg

21-03-2018
2,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kwam bij de garage in Middelburg. Deze neemt de zaken over van puegeot Goes.
Deze firma doet geen zaken meer met Goes was het verhaal ik kwam alleen om een beetje koelvloeistof bij vullen .
Ik heb van de garage Goes geen melding gehad over deze situatie .
Ik moet nu 2x 30 km rijden voor een beetje koel vloeistof. Toe te voegen.
U begrijp dat ik dus nooit meer een auto koop van het merk Peugeot daar deze service ver beneden het niveau is ga zo door dan ben u gouw faliet .
Groet Anthonie
PS U moet al mijn gegevens verwijderen op uw computer systeem.


Lydia uit Vlissingen

19-03-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en vriendelijke bediening. Jammer dat de garage in Vlissingen en Middelburg er nietmeer zijn.
Ik Mis de kleinschaligheid.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Oudelande

15-03-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Oost-Souburg

03-03-2018
4,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Het is jammer dat er geen rechtstreeks contact meer is met een (hoofd)monteur sinds het vertrek uit Middelburg. Alles gaat via een telefoniste (landelijk callcentre??), centrale agenda enz. Het ging (bleek later bij een ander bedrijf) om het vervangen van een simpele batterij in de 'sleutel'... Daar zou ik dus 2 weken (!!!) op hebben moeten wachten (eerder kon ├ęcht niet!) .... Onmogelijk i.v.m. mijn werk. Jammer, heel heel jammer en vooral pijnlijk.


Ja, ik beveel dit aan

eddie uit hansweert

01-03-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Carolien uit Vlissingen

19-02-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Vlissingen

12-01-2018
6,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Professioneel maar onpersoonlijk en niet echt geïnteresseerd