Beoordelingen Automotions Peugeot Terneuzen

9,1
18 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

frits uit biervliet

18-03-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: tot op heden tevreden over de werkzaamheden.
echter voor maken van afspraken,is nog erg voor verbetering vatbaar.
als je tel nr. voor terneuzen kiest, krijg je iemand in goes te spreken.hou de lijnen kort, prettiger voor de klant en effectiever!!


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Hulst

14-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima ontvangst, goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Jerome uit Sas van Gent

08-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik vind het wel vreemd dat wanneer ik het nummer van Peugeot Terneuzen bel, ik word doorverbonden naar Goes, om dan vervolgens weer te worden doorverbonden naar Terneuzen. Zal vast een idee achter zitten....


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Axel

07-03-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaringen. Niet duur in onderhoud en men doet wat de klant verlangt. Ook als er een foutje gemaakt wordt hersteld men dat zonder probleem


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Breskens

27-02-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bijna alles naar wens uitgevoerd, allen de check van de achteruitrij camera via de computer OBD 2 poort kon niet uitgevoerd worden door storing apparaat, ook mocht ik aanwezig zijn bij de werkzaamheden, maar koplamphoogte controle heb ik niet gezien.


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Terneuzen

17-12-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed


Ja, ik beveel dit aan

LEONADUS uit HOEK

15-12-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Koningin Emmastraat 1 4553 Philippine

14-12-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

R uit Terneuzen

21-11-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: model 2008. bij aanschaf km22.128km Peugeot basisbeurt ow30 bij km stand 23.594 km. BELACHELIJK.


Ja, ik beveel dit aan

jacobus uit Terneuzen

20-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan