Beoordelingen Automotions Peugeot Vlissingen

8,7
4 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 4 van 4 beoordelingen

Patricia uit Vlissingen

13-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frans

09-03-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij het maken van de onderhoudsafspraak werd mij al gevraagd wat, naast de reguliere onderhoudsbeurt, er nog meer mogelijk (moest) gebeuren. Daarbij werd al duidelijk gemaakt wat de kosten zouden zijn. Bij het brengen van de auto werd e.e.a. nog een keer doorgelopen. Bij het ophalen werden de uitgevoerde werkzaamheden nog een keer doorgenomen. Optimale duidelijkheid! Ik had bij het brengen een leenfiets meegekregen. Omdat er in de namiddag regen verwacht werd heb ik gevraagd of de auto eerder klaar kon zijn dan afgesproken. Ik kreeg dan ook ruim voor de afgesproken tijd een telefoontje dat de auto klaar was . Top!


Ja, ik beveel dit aan

Mevr. A. uit Vlissingen

10-02-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Over onderstaande vier punten ben ik tevreden. Alleen een opmerking over de factuur. Die neemt vier vellen in beslag. Voor jullie een kostenpost aan inkt en papier, voor de klant een dikke stapel om fysiek te bewaren hetzij te scannen. Bijv. het onderdeel DIV. LAMPJES VERVANGEN neemt 11 regels in beslag. Misschien is dat te vereenvoudigen.


Ja, ik beveel dit aan

Nathalie uit Goes

27-01-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed! Fijn geholpen.

(Factuur werd naar ouderlijk adres verzonden. Toch had mijn man bij jullie de adreswijziging doorgegeven. Is geen probleem maar als jullie dit alsnog willen wijzigen heel graag!)
Huidig adres is:
Land van Straub 29
4464 JR GOES


Ja, ik beveel dit aan