Beoordelingen Automotions Tigchelaar Breda

8,1
2221 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 7,6
1 t/m 10 van 2221 beoordelingen

Anoniem

19-09-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De benodigde tijd voor een kleine beurt verbaasd mij.
Het papierwerk is uitgebreid maar klopt niet geheel.
Verder akkoord.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Breda

19-09-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraak van de prijs voor 4 banden was bij aankomst hoger dan vooraf was afgesproken maar werd netjes gecorrigeerd volgens afspraak die gedaan was.
Ook moet ik extra een keer terug komen omdat de auto 8 jaar oud is en de distributiesnaar vervangen moet worden en dat pas verteld werd toen mijn auto klaar was en ik graag gezien had dat dat in 1 keer was gebeurd en ik niet 2x mijn auto nu moet brengen i.p.v 1x en ik nu 2 dagen i.p.v 1 dag mijn auto kwijt ben .


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-09-2018
7,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service, vriendelijk en kundig personeel. Alleen de beschikbaarheid van de werkplaatsreceptie (op locatie, vestiging Breda) op zaterdag is laag.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Breda

16-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede ontvangst en makkelijke afspraak gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Ivette uit Breda

14-09-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In Breda ben ik heel goed geholpen en de service en het overleg indien nodig, is allemaal uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Oosterhout

12-09-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Beurt met APK zoals altijd goed uitgevoerd. Jammer vond ik de onduidelijkheid over het type beurt. Aan de telefoon ging het om drie nieuwe verschillende niveaus, bij de balie opeens om grote of kleine beurt. Verder vond ik het niet zo fijn dat ik weer terug moest om de banden die waren vervangen opnieuw te balanceren vanwege trillingen in het stuur. Is wel goed opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Cornelis uit Oosterhout

12-09-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

CP uit Breda

11-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Isabelle uit Breda

11-09-2018
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-09-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan