Beoordelingen Automotions Tigchelaar Breda

8,1
2414 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 7,6
11 t/m 20 van 2414 beoordelingen

Rosemary uit Bavel

06-04-2019
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: TerugBel afspraken worden niet na gekomen.
Fabricagefout ford focus carrosserie zit niet in de garantie van 11 jaar!? In eerste instantie verkeerde toezegging gedaan, is later wel opgepakt en voor Tigchelaar ‘s rekening gekomen. netjes afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-04-2019
6,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

hanneke uit breda

05-04-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: weer eentje met hindernissen.
Is verder goed afgerond.
Duurde alleen 1 dag langer.
Had alleen iemand met verstand van auto's nodig om de vertaalslag naar mij toe te doen. Snapte niet waarom het niet lukte.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-04-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dat is prima


Tjeerd uit Breda

03-04-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Breda

01-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Keurig netjes geholpen en na de APK-keuring en beurt ontving ik een video waarbij de monteur mij meenam "onder de auto" om me te tonen hoe alles er daar uitzag en hij legde alles duidelijk uit. Uitstekende service!


Ja, ik beveel dit aan

Mjd uit Breda

30-03-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-03-2019
3,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer slecht! communicatie en bereikbaarheid is waardeloos. Sinds Oosterhout naar Breda is alleen maar slechte ervaringen helaas!


Ad uit Breda

27-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit WIJK EN AALBURG

27-03-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: al jaren klant tot volle tevredenheid. Ik vind alleen de afstand nogal groot sinds ik niet meer in Oosterhout terecht kan.


Ja, ik beveel dit aan