Beoordelingen Automotions Volvo Goes

8,3
36 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Anoniem

14-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit MIDDELBURG

06-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Terneuzen

01-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alles volgens afspraak verlopen.


Ja, ik beveel dit aan

leo uit Renesse

31-10-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Sam uit Middelburg

31-10-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kortgelden kreeg mijn auto zijn jaarbeurt. Tevens APK.
Voor zover ik dat kan beoordelen werden de werkzaamheden correct uitgevoerd. In kortere tijd dan ik had verwacht.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Vlissingen

31-10-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Yerseke

26-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een erg leuk bedrijf wat staat voor hun merk.
na aanschaf van mijn huidige auto eind 015 bleek er een trilling in de versnellingspook te zitten, wat niet makkelijk te verhelpen was, diverse actie zijn ondernomen met geen blijven resultaat.
na de laatste actie in mei 2017 heeft de werkplaatschef besloten in overleg dan het schakelmechanisme te vervangen.
Dat gaf het gewenste resultaat inmiddels rijd de V40 al weer enkele duizenden kilometers verder zonder de hinderlijke trilling, alles was ook nog garantie, dat verdiend een speciale vermelding voor de mannen.
verder is het bij de onderhoudsbeurten prima geregeld.
hierover ben ik erg tevreden, ga zo door.
groeten Johan


Ja, ik beveel dit aan

Ben (thuis)

22-10-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Er was een menselijke reparatiefout gemaakt die gelukkig snel werd hersteld maar had eigenlijk niet mogen gebeuren en had mogelijk kunnen leiden tot ongelukken


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Arnemuiden

19-10-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Perfect afhandeling en prettig contact met monteur.


Ja, ik beveel dit aan

Huibert uit Zonnemaire

17-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Professionele uitstraling, plezierige en klantvriendelijke benadering, telefonisch, aan de balie etc. Ook de behandelend monteur was zeer correct, gaf goed uitleg & toelichting over de te verrichten werkzaamheden, de kosten e.d. Kers op de taart, je krijgt je auto ook nog eens 'blinkend' schoon weer mee. Kortom een prettig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan