Beoordelingen Automotive van Lierop

9,6
12 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

René en Jolanda uit Leunen

01-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een gebruikte auto kwamen wij bij Van Lierop uit. Mooie Opel Corsa gevonden en Teun heeft ons uitstekende uitleg gegeven. Na de proefrit even over de cijfertjes praten maar ook daar kwamen we al snel uit met elkaar. Alles ziet er keurig netjes uit. Een goed gevoel hebben wij bij dit mooie bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Heesbeen

24-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed en netjes en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

Naomi uit Nijmegen

05-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een mooie aankoop heb ik gedaan bij Automotive van Lierop! Vorige week heb ik een erg netjes onderhouden zilveren Volkswagen polo uit 2012 bij dit bedrijf gekocht. Toen ik ging kijken naar de auto werd alle informatie duidelijk en gedetailleerd uitgelegd. Teun nam echt de tijd! Zo wist ik ook meteen waar ik aan toe was!! Geen poespas! Erg fijn. Ik ben altijd een beetje voorbarig als het gaat om autodealers. Tijdens ons eerste gesprek bij dit bedrijf werd me gelijk duidelijk dat ik te maken had met een eerlijke verkoper die echt hart voor de zaak heeft. Teun die heeft voor een mooie prijs ontzettend goed werk geleverd, een grote beurt (de auto was zelfs bijna vol getankt) en APK bij aflevering. De auto rijdt heerlijk! Ook fijn dat je na de aankoop met eventuele vragen nog bij het bedrijf terecht kan en ze direct klaarstaan om je van dienst te zijn!
Mijn auto rijdt heerlijk en is in een TOP staat!!
TOP AUTO, TOP SERVICE (de prijs was overigens ook heeel netjes)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Jong en dynamisch bedrijf. Je wordt goed geholpen en er je krijgt een duidelijke uitleg als er iets aan de hand is. Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

F

15-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na zoektocht naar een nieuwe, gebruikte, auto via marktplaats in contact gekomen met Van Lierop. Kreeg direct antwoord en we konden meteen een afspraak maken om langs te komen, zelfs 's avonds en in het weekend. Keurig bedrijf, auto stond binnen al klaar voor een proefrit. Teun (eigenaar) heeft goede kennis van zaken en verteld keurig de details van de auto. Er waren nog een paar zaken die geregeld moesten worden en dat werd direct door Teun geregeld. De auto werd keurig als afgesproken afgeleverd. We zijn nog 1 keer teruggegaan voor een onderdeel dat vervangen zou worden. Ook dat is keurig volgens afspraak gemaakt door de monteur (vader) van Teun.
Keurig bedrijf met kennis van zaken en een absolute wil om het goed te doen. Zou Automotive van Lierop zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit DELFT

13-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongeveer een week geleden was ik.op zoek gegaan naar een auto op de marktplaats.Na aantal dagen zoeken kwam ik mijn droom auto tegen bij Automotive van Lierop.Ik heb meteen contact opgenomen en ik werd op een hele vriendelijke manier ontvangen door Teun.Ik had meteen een goed gevoel,afspraak gemaakt ,proef gereden en knop door gehakt.Teun waa op alle fronten geweldig,service,advies noem maar op.Accu werd vervangen,Apk gekeurd.Op de dag van de levering werd ik zelfs op het station.opgehaald door Teun,en dat is extra service.Lange verhaal kort te maken top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Almere

17-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Teun is een zeer vriendelijke, deskundige en passievolle verkoper. Ik ben zeer tevreden met mij Volvo V50 die ik bij hem gekocht heb. De volgende mag hij ook voor me zoeken


Ja, ik beveel dit aan

Wim en Sonja uit Den Bosch

18-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben hier een alfa gekocht. We zijn hier heel netjes en zeer correct behandeld. Alles is tot de puntjes toe geregeld en ook hebben wij hier een uitgebreide en zeer goede uitleg gehad betreffende de auto.
Wij zullen dit bedrijf ook in onze familie en kennissenkring zeker aanraden.
Teun bedankt voor alles.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit den haag

08-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer betrouwbaar en vakkundig


Ja, ik beveel dit aan

Patty uit Steyl

30-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel prettig en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan