Beoordelingen Automotive van Lierop

9,6
8 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

F

15-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na zoektocht naar een nieuwe, gebruikte, auto via marktplaats in contact gekomen met Van Lierop. Kreeg direct antwoord en we konden meteen een afspraak maken om langs te komen, zelfs 's avonds en in het weekend. Keurig bedrijf, auto stond binnen al klaar voor een proefrit. Teun (eigenaar) heeft goede kennis van zaken en verteld keurig de details van de auto. Er waren nog een paar zaken die geregeld moesten worden en dat werd direct door Teun geregeld. De auto werd keurig als afgesproken afgeleverd. We zijn nog 1 keer teruggegaan voor een onderdeel dat vervangen zou worden. Ook dat is keurig volgens afspraak gemaakt door de monteur (vader) van Teun.
Keurig bedrijf met kennis van zaken en een absolute wil om het goed te doen. Zou Automotive van Lierop zeker aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit DELFT

13-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongeveer een week geleden was ik.op zoek gegaan naar een auto op de marktplaats.Na aantal dagen zoeken kwam ik mijn droom auto tegen bij Automotive van Lierop.Ik heb meteen contact opgenomen en ik werd op een hele vriendelijke manier ontvangen door Teun.Ik had meteen een goed gevoel,afspraak gemaakt ,proef gereden en knop door gehakt.Teun waa op alle fronten geweldig,service,advies noem maar op.Accu werd vervangen,Apk gekeurd.Op de dag van de levering werd ik zelfs op het station.opgehaald door Teun,en dat is extra service.Lange verhaal kort te maken top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Almere

17-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Teun is een zeer vriendelijke, deskundige en passievolle verkoper. Ik ben zeer tevreden met mij Volvo V50 die ik bij hem gekocht heb. De volgende mag hij ook voor me zoeken


Ja, ik beveel dit aan

Wim en Sonja uit Den Bosch

18-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben hier een alfa gekocht. We zijn hier heel netjes en zeer correct behandeld. Alles is tot de puntjes toe geregeld en ook hebben wij hier een uitgebreide en zeer goede uitleg gehad betreffende de auto.
Wij zullen dit bedrijf ook in onze familie en kennissenkring zeker aanraden.
Teun bedankt voor alles.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit den haag

08-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: zeer betrouwbaar en vakkundig


Ja, ik beveel dit aan

Patty uit Steyl

30-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel prettig en betrouwbaar


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Uden

12-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag onze nieuwe (gerbuikte) auto opgehaald na alle tevredenheid.

De auto had nog wat kleine puntjes waar wat aandacht aan besteed moest worden en zijn keurig verholpen.

Verkoper laat duidelijk en eerlijk weten wat er nog aan de auto moet gebeuren voor hij de garage uit kan (mocht dat nodig zijn).

Er is tevens makkelijk contact te leggen bij vragen via mail of whatsapp waar ook binnen een dag weer een antwoord op is.

kortom een fijne garage waar ook een leuk speelhoekje is voor de kinderen.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Someren

11-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service! Door de drukte konden wij alleen in de avond maar dat was geen probleem. Teun geeft je een vertrouwd gevoel en weet waar hij mee bezig is. Toen we de auto kwamen ophalen zijn er zelfs nog nieuwe remmen voor opgekomen omdat dit volgens Teun nodig was. Ik raad dit bedrijf aan aan iedereen die persoonlijke service en een super auto zoekt!


Ja, ik beveel dit aan