Beoordelingen Autopark Uden BV

8,8
51 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 51 beoordelingen

Ton uit Castricum

07-09-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen, duidelijke uitleg over de waarde in te ruilen auto. Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Ridderkerk

05-09-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De hulpvaardigheid, persoonlijke aandacht en zorg waarmee de auto werd afgeleverd en instructies en uitleg werden gegeven heb ik zeer op prijs gesteld. Er werd ruim de tijd genomen om op alle vragen in te gaan en mij bekend te maken met het functioneren van de auto. Een bijzonder prettige en vertrouwenwekkende service. Alles ook prima op afspraak en tijd nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Asten

04-09-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Komt dicht bij oplichting. Alles wordt beloofd bij verkoop auto, maar zodra de koop gesloten is en er aanspraak op garantie gemaakt moet worden zijn ze niet meer thuis, dan is zelfs communicatie via mail of telefoon te moeilijk.


T.J. uit Grave

02-09-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring, zeer netjes behandeld, veel begrip voor de klant


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit VENHORST

02-09-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

09-08-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Roermond

07-08-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ruime keuze. Goed ontvangen. Prettig zaken doen. Auto naar wens en keurig afgeleverd. Aanrader voor eenieder.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Venray

07-08-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer prettige sfeer. Fijne ontvangst. De geplaatste trekhaak bleek het park assist systeem te verstoren. Dit werd meteen goed opgelost. Prima!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Eindhoven

03-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke wat jongere auto gekocht voor woon/werkverkeer. Ben Top geholpen en alle afspraken zijn keurig nagekomen!


Ja, ik beveel dit aan

iris uit wijchen

19-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gisteren nieuwe auto gekocht.
fijne ervaringen met autopark Uden.
Vriendelijk geholpen. Snel in communicatie. Denken op fijne wijze mee. Maakt een betrouwbare indruk en goede prijs/kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan