Beoordelingen Autopark Uden BV

9,1
34 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Harry uit Heesch

19-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vertrouwd autobedrijf, wij zijn netjes ontvangen en had alle tijd voor ons.

Geen extra kosten meer zoals Rijklaar maken, hebben zelfs 3 mnd.garantie gekregen en een Apk keuring. Dat bedoelen wij nu met een goede service.

Ook de koffie ontbrak er niet.

Goede afspraken en service bij een snelle aflevering.

Wij zouden dit Autopark in Uden met een gerust hart willen aanbevelen.




Ja, ik beveel dit aan

Peer uit Spijk

17-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week hier een auto gekocht uit het iets goedkopere aanbod.. je weet wat je koopt met een iets oudere auto, en je verwacht niks extra's maar heb veel meer gekregen.. Auto afgeleverd met nieuwe APK, na een kosteloze reparatie van het autobedrijf. Eindelijk een bedrijf wat nog oog en hart heeft voor de klant! Zelfs als je wat minder te besteden hebt.. expertise, de Brabantse gezelligheid en de goede koffie! Dat is wat je hier mag verwachten!


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Rijssen

11-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: No nonsens bedrijf ze doen wat ze zeggen en nog meer serieuze aanpak verkoop gewoon top klant is koning


Ja, ik beveel dit aan

Latif uit Deurne

10-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Natasja uit Roosendaal

10-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Online een mooie auto gezien, per mail keurig snel respons ontvangen. Goede ontvangst, duidelijke uitleg.
Auto is snel geleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Marga uit Veghel

02-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Service is ontzettend goed. Wanneer je belt kan je ook snel terecht. Heb oudere auto gekocht maar ze staan altijd klaar. Ik zal deze garage zeker aanbevelen. Hier is de klant nog koning.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Schiedam

29-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik ging kijken voor een auto en na een kort gesprek waren we er snel uit en omdat ik een stuk moest rijden werd het voorstel gedaan om de auto gelijk mee te nemen na een grondige inspectie van de auto heb ik de auto gelijk meegenomen en de service was top echt mensen die met je mee denken.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Malden

13-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positieve, goed ervaring. Denken actief mee in oplossingen.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Driebergen-Rijsenburg

09-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service bij dit bedrijf. De zaken werden heel snel en efficiƫnt geregeld zoals afgesproken. Heel betrouwbaar, ze doen wat ze zeggen. Er hangt een hele gemoedelijke sfeer en dat maakt het prettig zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Hilversum

07-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top! we zijn zeer snel geholpen konden binnen 1 dag de auto ophalen. Het handleidingsboekje bleek er niet bij te zitten. Hier een melding van gemaakt en binnen 1 dag geregeld


Ja, ik beveel dit aan