Beoordelingen Autopark Uden BV

9,1
27 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

Erwin uit Malden

13-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positieve, goed ervaring. Denken actief mee in oplossingen.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Driebergen-Rijsenburg

09-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service bij dit bedrijf. De zaken werden heel snel en efficiƫnt geregeld zoals afgesproken. Heel betrouwbaar, ze doen wat ze zeggen. Er hangt een hele gemoedelijke sfeer en dat maakt het prettig zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Hilversum

07-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top! we zijn zeer snel geholpen konden binnen 1 dag de auto ophalen. Het handleidingsboekje bleek er niet bij te zitten. Hier een melding van gemaakt en binnen 1 dag geregeld


Ja, ik beveel dit aan

M uit Den Haag

27-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tevreden met mijn niuwe auto's van dit bedrijf net gekocht.
Perfecte service en klant vriendelijk. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Joy uit Maarssen

17-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Annemieke uit Druten

14-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf Audi A1, leuke ontvangst en vertrouwde indruk bij aankomst.
Goede uitleg van de opties van de auto, zeer netjes gepoetst , het lijkt wel een nieuwe !!!


Ja, ik beveel dit aan

Mazda CX5 uit Arnhem

13-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en meedenkende medewerker; gemaakte afspraken werden met wijzigingen nagekomen. De verstrekte informatie/advies was correct en duidelijk. Er hing een gemoedelijke, eerlijke sfeer wat vertrouwen schiep.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Udwn

28-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Autopark Uden staan ze altijd direct voor je klaar! Een geweldige service die zelden meer tegen komt. En dat alles in een goede, informele sfeer.


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit uden

13-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De service van het bedrijf is erg goed. De medewerkers van autopark zijn vriendelijk en staan mij vriendelijk te woord en denken goed mee aan een oplossingen. De medewerkers van Autopark Uden leggen alles zorgvuldig en correct uit.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Uitgeest

08-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn prettig en op een correcte wijze geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto,. Tevens hebben we in onze ogen een goede prijs voor onze inruil auto gekregen. De afhandeling is prettig verlopen. We kunnen het bedrijf gerust aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan