Beoordelingen Autopark Uden BV

9,0
43 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

Peter uit Eindhoven

03-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke wat jongere auto gekocht voor woon/werkverkeer. Ben Top geholpen en alle afspraken zijn keurig nagekomen!


Ja, ik beveel dit aan

iris uit wijchen

19-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gisteren nieuwe auto gekocht.
fijne ervaringen met autopark Uden.
Vriendelijk geholpen. Snel in communicatie. Denken op fijne wijze mee. Maakt een betrouwbare indruk en goede prijs/kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Margot uit Veghel

17-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb vorige week mijn Audi A1 S-Line opgehaald.
In mijn zoektocht naar een A1 heb ik diverse garages bezocht. Autopark Uden steekt wat klantvriendelijkheid betreft ver boven de anderen uit.
Mark neemt echt alle tijd voor de klant en denkt mee.
Je vind hier geen chique showroom zonder koffie, maar een kantoor waar gewerkt wordt, mét koffie. De auto werd vlot afgeleverd en was tiptop gepoetst.
Zelfs voor de proefrit die ik eerder maakte werd de auto gewassen.
Ik rijd nu in een hele nette A1 voor een goede prijs.
Er staat nog veel meer moois hier op de stoep. Als je op zoek bent moet je hier zeker gaan kijken. AANRADER.


Ja, ik beveel dit aan

Margot uit Veghel

17-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb vorige week mijn Audi A1 S-Line opgehaald.
In mijn zoektocht naar een A1 heb ik diverse garages bezocht. Autopark Uden steekt wat klantvriendelijkheid betreft ver boven de anderen uit.
Mark neemt echt alle tijd voor de klant en denkt mee.
Je vind hier geen chique showroom zonder koffie, maar een kantoor waar gewerkt wordt, mét koffie. De auto werd vlot afgeleverd en was tiptop gepoetst.
Zelfs voor de proefrit die ik eerder maakte werd de auto gewassen.
Ik rijd nu in een hele nette A1 voor een goede prijs.
Er staat nog veel meer moois hier op de stoep. Als je op zoek bent moet je hier zeker gaan kijken. AANRADER.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Ridderkerk

14-05-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Garijp

07-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autopark Uden


Ja, ik beveel dit aan

Raymond Leslie uit Bergse Linker Rottekade 293 3056LJ Rotterdam

05-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Heeze

04-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijke eerlijke informatie, snelle afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Tilburg

03-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Autopark Uden een gebruikte Skoda Octavia gekocht. Een nette auto en goed tewoord gestaan.

Enkele weken na aankoop trad er een storing op in de druksensor van het roetfilter. Er is door het bedrijf een nieuwe besteld en vervangen vrij van extra kosten.

Al met al, een goede ervaring met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Heesch

19-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vertrouwd autobedrijf, wij zijn netjes ontvangen en had alle tijd voor ons.

Geen extra kosten meer zoals Rijklaar maken, hebben zelfs 3 mnd.garantie gekregen en een Apk keuring. Dat bedoelen wij nu met een goede service.

Ook de koffie ontbrak er niet.

Goede afspraken en service bij een snelle aflevering.

Wij zouden dit Autopark in Uden met een gerust hart willen aanbevelen.




Ja, ik beveel dit aan