Beoordelingen Autopark Uden BV

9,2
13 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Jip uit Den Dungen

17-07-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer tevreden, erg klant vriendelijk. Goed geholpen bij de reparatie van mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Marvin uit Roosendaal

10-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, goede service en aftersales. Mooie Seat Leon Station gekocht, pracht auto. De verkoper heeft mij uitstekend geholpen en is heel persoonlijk. Hij wil graag dat je tevreden bent met je aankoop en vraagt ook na de aanschaf na of je tevreden bent en alles goed is. Nieuwe navigatie systeem in de auto is perfect en ook daarbij de nodige ondersteuning gehad i.v.m. de installatie. Een tevreden klant die heel tevreden is over de geleverde auto.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Nijmegen

10-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen en afspraken zijn nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Gemert

09-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb nu mijn derde auto gekocht bij autoparkuden en met alle auto's altijd top geholpen ook na de garantie zoeken ze tog nog een oplossing met de klant samen ik heb goede ervaringen gehad bij autoparkuden


Ja, ik beveel dit aan

Carolien uit Leerdam

09-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geïmporteerde VW Polo gekocht. Alle onderhoudspapieren erbij. Verkopen veel import auto’s. Auto met veel extra’s doordat die uit Duitsland komt zei de verkoper. Auto’s zijn daar vaak luxer. Schitterend gepoetst afgeleverd. Nemen de tijd voor je. Bedrijf is wat gedateerd maar mensen zijn vriendelijk en niet opdringerig.


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit oss

09-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb laatst een gebruikte auto gekocht bij Autopark Uden, Renault Megane, ik ben zeer vriendelijk en professioneel geholpen, geen dwingende verkoop praatjes, gezellig met een kopje koffie tot een mooie deal gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Vriezenveen

09-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De verkoper is keurig zijn afspraken na gekomen. Auto is perfect afgeleverd. Kleine storing in de garantie is prima verholpen! Inruilprijs voor mijn auto was ook netjes.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Heerenveen

09-07-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerst zijn we langs geweest en konden gelijk proefrijden met de auto. We zijn bij meerdere auto’s en bedrijven wezen kijken maar bij deze prijs komt geen afleverpakket bij en dat was bij de rest wel. Na de aflevering ging er een lampje branden werd gelijk verholpen en de verkoper kwam de auto thuis omwisselen.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit VLIJMEN

09-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet in contact gekomen met dit bedrijf.
Heel goed ontvangen.

De wagen, die ik op het oog had, was nog beschikbaar.

Na een proefrit besloten om de auto aan te schaffen.

Ontving ook een goede prijs voor mijn oude auto


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Assen

09-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net onze 2e auto hier gehaald en wederom allemaal perfect geregeld !!


Ja, ik beveel dit aan