Beoordelingen Autopark Uden BV

9,1
19 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Thijs uit uden

13-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De service van het bedrijf is erg goed. De medewerkers van autopark zijn vriendelijk en staan mij vriendelijk te woord en denken goed mee aan een oplossingen. De medewerkers van Autopark Uden leggen alles zorgvuldig en correct uit.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Uitgeest

08-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn prettig en op een correcte wijze geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto,. Tevens hebben we in onze ogen een goede prijs voor onze inruil auto gekregen. De afhandeling is prettig verlopen. We kunnen het bedrijf gerust aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Baarn

06-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn om zaken mee te doen, goed informatie een een nette prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Haaren

18-08-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij werden netjes ontvangen en de afspraken werden nagekomen


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Den dungen

16-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk alle afspraken zijn nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Grolloo

09-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn uitstekend geholpen door Martijn. Vanwege duidelijke uitleg durfden we het zeker aan om een prachtige, zo goed als nieuwe VW Touran te kopen. We zijn hier erg content mee! Geen uitgebreide showroom met toeters en bellen, wel een scherp geprijsde auto. De afspraken zijn perfect nagekomen. Hartelijk bedrijf, warm aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

Jip uit Den Dungen

17-07-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer tevreden, erg klant vriendelijk. Goed geholpen bij de reparatie van mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Marvin uit Roosendaal

10-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, goede service en aftersales. Mooie Seat Leon Station gekocht, pracht auto. De verkoper heeft mij uitstekend geholpen en is heel persoonlijk. Hij wil graag dat je tevreden bent met je aankoop en vraagt ook na de aanschaf na of je tevreden bent en alles goed is. Nieuwe navigatie systeem in de auto is perfect en ook daarbij de nodige ondersteuning gehad i.v.m. de installatie. Een tevreden klant die heel tevreden is over de geleverde auto.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Nijmegen

10-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen en afspraken zijn nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Gemert

09-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb nu mijn derde auto gekocht bij autoparkuden en met alle auto's altijd top geholpen ook na de garantie zoeken ze tog nog een oplossing met de klant samen ik heb goede ervaringen gehad bij autoparkuden


Ja, ik beveel dit aan