Beoordelingen Autopark Uden BV

8,8
56 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 56 beoordelingen

Anoniem

15-12-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goeie service, zelfs opgehaald bij het station met hond!


Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Veldhoven

13-12-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid en service die Mark en Martijn ons gegeven hebben. Onze nieuwe aankoop is heel netjes afgeleverd en bevalt heel goed.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Grave

03-12-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service na een probleem met de wagen hebben zij de kosten voor hun rekening genomen gemaakt bij een andere garage . Dit is pas service’s


Ja, ik beveel dit aan

Remsly L uit Breda

01-12-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een VW Touran hier gekocht. De service was uitstekend. Tijdens de koop kwam er een mankement aan het licht voor. Deze werd opgelost en al die tijd had ik de beschikking over een gratis leenauto.


Ja, ik beveel dit aan

m uit zwolle

01-11-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Castricum

07-09-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen, duidelijke uitleg over de waarde in te ruilen auto. Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Ridderkerk

05-09-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De hulpvaardigheid, persoonlijke aandacht en zorg waarmee de auto werd afgeleverd en instructies en uitleg werden gegeven heb ik zeer op prijs gesteld. Er werd ruim de tijd genomen om op alle vragen in te gaan en mij bekend te maken met het functioneren van de auto. Een bijzonder prettige en vertrouwenwekkende service. Alles ook prima op afspraak en tijd nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Asten

04-09-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Komt dicht bij oplichting. Alles wordt beloofd bij verkoop auto, maar zodra de koop gesloten is en er aanspraak op garantie gemaakt moet worden zijn ze niet meer thuis, dan is zelfs communicatie via mail of telefoon te moeilijk.


T.J. uit Grave

02-09-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring, zeer netjes behandeld, veel begrip voor de klant


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit VENHORST

02-09-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig geholpen


Ja, ik beveel dit aan