Beoordelingen Autopark Uden BV

8,8
56 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
41 t/m 50 van 56 beoordelingen

Peter uit Haaren

18-08-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij werden netjes ontvangen en de afspraken werden nagekomen


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Den dungen

16-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk alle afspraken zijn nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Grolloo

09-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn uitstekend geholpen door Martijn. Vanwege duidelijke uitleg durfden we het zeker aan om een prachtige, zo goed als nieuwe VW Touran te kopen. We zijn hier erg content mee! Geen uitgebreide showroom met toeters en bellen, wel een scherp geprijsde auto. De afspraken zijn perfect nagekomen. Hartelijk bedrijf, warm aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

Jip uit Den Dungen

17-07-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer tevreden, erg klant vriendelijk. Goed geholpen bij de reparatie van mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Marvin uit Roosendaal

10-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, goede service en aftersales. Mooie Seat Leon Station gekocht, pracht auto. De verkoper heeft mij uitstekend geholpen en is heel persoonlijk. Hij wil graag dat je tevreden bent met je aankoop en vraagt ook na de aanschaf na of je tevreden bent en alles goed is. Nieuwe navigatie systeem in de auto is perfect en ook daarbij de nodige ondersteuning gehad i.v.m. de installatie. Een tevreden klant die heel tevreden is over de geleverde auto.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Nijmegen

10-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen en afspraken zijn nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Gemert

09-07-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb nu mijn derde auto gekocht bij autoparkuden en met alle auto's altijd top geholpen ook na de garantie zoeken ze tog nog een oplossing met de klant samen ik heb goede ervaringen gehad bij autoparkuden


Ja, ik beveel dit aan

Carolien uit Leerdam

09-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geïmporteerde VW Polo gekocht. Alle onderhoudspapieren erbij. Verkopen veel import auto’s. Auto met veel extra’s doordat die uit Duitsland komt zei de verkoper. Auto’s zijn daar vaak luxer. Schitterend gepoetst afgeleverd. Nemen de tijd voor je. Bedrijf is wat gedateerd maar mensen zijn vriendelijk en niet opdringerig.


Ja, ik beveel dit aan

Wilco uit oss

09-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb laatst een gebruikte auto gekocht bij Autopark Uden, Renault Megane, ik ben zeer vriendelijk en professioneel geholpen, geen dwingende verkoop praatjes, gezellig met een kopje koffie tot een mooie deal gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Vriezenveen

09-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De verkoper is keurig zijn afspraken na gekomen. Auto is perfect afgeleverd. Kleine storing in de garantie is prima verholpen! Inruilprijs voor mijn auto was ook netjes.


Ja, ik beveel dit aan