Beoordelingen Autoplein Nijverdal

9,5
27 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 27 beoordelingen

Robin uit Nijverdal

27-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke, flexibele en persoonlijke service. Zowel telefonisch, per mail en face to face prettige communicatie. Bij Autoplein Nijverdal weet je dankzij de no-nonsense service waar je aan toe bent.


Ja, ik beveel dit aan

Ilse uit Nijverdal

17-08-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op de dag voor de reis naar Italie pech met de auto, bumper los. Autoplein heeft toen tussen de bedrijven door de bumper nog snel kunnen repareren. Dat noem ik Top Service!!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Nijverdal

10-01-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onze Toyota moest weer voor de APK. Geen kwikfit apk-tje voor 20 euro met daarna allerlei bijkomende kosten. Maar gewoon een reële prijs van € 35,- zonder verrassingen.


Ja, ik beveel dit aan

heidi uit wierden

29-10-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al meer dan 20 jaar trouwe klant. Gewoon en goed


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Deventer

14-04-2015
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top bedrijf, goede service, eerlijk en betrouwbaar!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Nijverdal

09-03-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Uitstekend bedrijf. Vriendelijke mensen snel en accuraat.


Ja, ik beveel dit aan

Sander

28-01-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-01-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hoge mate van service en geeft een goed advies!


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Nijverdal

12-01-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al meer dan 10 jaar een tevreden klant. Geen luxe garage met dure showroom en blinkende werkplaats. Maar een vertrouwde functionele garage waar je klantvriendelijk, goed geholpen wordt voor een eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Jochem uit Vriezenveen

18-08-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 3 jaar geleden een Toyota Starlet bij Autoplein Nijverdal gekocht. Je wordt hier vriendelijk te woord gestaan en er is een goede service. Nu voor de 2e keer APK keuring en kleine beurt voor de auto gehad, ze hanteren een mooie prijs op reparaties en de kwaliteit hiervan is uitstekend. Op de APK kun je (als dit is afgesproken) wachten. Deze garage vertelt de klant bij een keuring netjes of er reparaties nodig zijn. Hier kan je aangeven of je de reparatie nodig acht of niet.

Al met al een TOP service!


Ja, ik beveel dit aan