Beoordelingen Autopolar B.V.

8,4
25 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Toin uit Tilburg

16-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In december 2017 een Volvo C70 gekocht met 3 maanden garantie.
Tijdens mijn vakantie kwamen we er achter dat de airco niet koelde.
Voorheen hadden we dat niet gemerkt omdat het nog niet echt warm was geweest.
Geen probleem natuurlijk, ga je gewoon constant open rijden, ook geen straf.
Vandaag, 16 mei, terug geweest naar Polar, ze hebben het direct opgelost.
Hij koelt weer als een koelkast.
Gratis bijgevuld ook na mijn garantie.
Service helemaal TOP !!!
Bedankt Hein & Pieter


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-03-2018
6,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volvo V40 R-design (12-2013 65.000KM) gekocht op 31 juli 2017 tegen inruil van mijn Mercedes A-klasse. De vestiging van Autopolar en mijn huis is 220KM, waardoor mondeling overeengekomen dat als er wat was ik kon bellen zodat het wellicht regionaal opgelost kon worden. Altijd met veel plezier en "gedoe-vrij" gereden. Op 21 februari waren er ineens vreemde geluiden hoorbaar, deze leken afkomstig van de koppeling. Vele dagen bezig geweest met de ANWB, sleepdienst en lokale Volvo dealer. De versnellingsbak bleek kapot en alle boel er om heen moest vervangen worden. De spullen werden in Zweden bestelt (totale prijs €3750,-, waarvan Volvo gelukkig 60% voor zijn rekening zou nemen omdat dit probleem niet normaal is met 85.000KM). Nadat dit allemaal een beetje achter de rug was, ben ik mijn garantiepapieren er bij gaan pakken. Balen de 6maanden garantie was net 3 weken ervoor afgelopen. Obv eerdere ervaringen met autobedrijven, leek me dat men hier niet een al te groot probleem in zou moeten zien.
Helaas daar verkeek ik mij op. Het antwoord was: ik heb zelf de auto niet kunnen beoordelen (ondanks de 220km afstand). Voor de prijs die je nu moet betalen kan ik dat werk niet uitvoeren. Ik moet ergens een grens trekken met de garantie. Ik geef het besluit van mijn baas alleen maar door.

Samengevat: heel fijn gevoel tijdens het aankoopproces en hele scherpe inruilprijs, maar de houding als er daadwerkelijk problemen zijn zorgen er voor dat ik persoonlijk geen auto meer bij Autopolar koop. Helaas, had echt een goede 1ste indruk van dit bedrijf.


HWA uit Eindhoven

08-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: als klant, door de jaren, alleen maar positief.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Wateringen

05-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: dik 4 jaar geleden volvo v70 gekocht, nog steeds in bezit en alweer 80000 km mee weg gereden.
ben tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Mathijs uit Oostelbeers

10-03-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Van old timer Landrover en Prius overgestapt naar Volvo S80: vanwege nabijheid auto in onderhoud bij Autopolar BV.

Snelle service en heldere communicatie over de kosten en de opties vooraf, en ik heb het idee dat er geen onnodige kosten worden gemaakt door de heren.
Daar ze tijd over hadden hebben ze de Volvo gestofzuigd en gewassen: Klasse!!!


Ja, ik beveel dit aan

Soner uit Utrecht

25-01-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volvo v70 d5 2010 gekocht,na 2 dagen bleek accu op te zijn. Na overleg met autopolar (Mout) nieuwe accu in laten zetten bij de Volvo dealer in Utrecht en de koste mag ik bij auto polar declareren.Super!! Betrouwbaar en vriendelijk personeel. Ze komen in ieder geval mond op mond afspraken na!


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Vierlingsbeek

01-11-2015
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vanaf aanschaf (tweedehands) BMW, is een katalysator probleem steeds onder de garantie blijven vallen. Kosten noch moeite is gespaard om probleem op te lossen. Hopelijk is het nu, 15 maanden na aanschaf, opgelost. De service gaat zo ver dat ze de auto thuis weer terug ruilen. Hulde!


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Vierlingsbeek

31-10-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Giel uit Lommel (B)

12-05-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit noem ik nog eens een bedrijf met goede en goudeerlijke gasten. Leveren goed werk, denken mee, en erg klantvriedelijk; denk dat ik nergens meer een andere auto koop.
Woon momenteel in België, moet zo'n vijftig kilometer rijden naar Oirschot, maar dat heb ik er graag voor over... Klasse mannen!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Zwijndrecht

21-11-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf verdient de goude douche. Komt de garantie afspraken 100% na. Ik had een storing in de Citroen
C5 remlicht schakelaar. Deze heb ik laten repareren in mijn woonplaats Zwijndrecht. De rekening
Via email naar autobedrijf Polar gemaild en binnen 2 dagen was het bedrag van de reparatie
op mijn bankrekening bijgeschreven.
Chapeau


Ja, ik beveel dit aan