Beoordelingen Autopolar B.V.

8,3
20 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Soner uit Utrecht

25-01-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volvo v70 d5 2010 gekocht,na 2 dagen bleek accu op te zijn. Na overleg met autopolar (Mout) nieuwe accu in laten zetten bij de Volvo dealer in Utrecht en de koste mag ik bij auto polar declareren.Super!! Betrouwbaar en vriendelijk personeel. Ze komen in ieder geval mond op mond afspraken na!


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Vierlingsbeek

01-11-2015
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vanaf aanschaf (tweedehands) BMW, is een katalysator probleem steeds onder de garantie blijven vallen. Kosten noch moeite is gespaard om probleem op te lossen. Hopelijk is het nu, 15 maanden na aanschaf, opgelost. De service gaat zo ver dat ze de auto thuis weer terug ruilen. Hulde!


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Vierlingsbeek

31-10-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Giel uit Lommel (B)

12-05-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit noem ik nog eens een bedrijf met goede en goudeerlijke gasten. Leveren goed werk, denken mee, en erg klantvriedelijk; denk dat ik nergens meer een andere auto koop.
Woon momenteel in Belgiƫ, moet zo'n vijftig kilometer rijden naar Oirschot, maar dat heb ik er graag voor over... Klasse mannen!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Zwijndrecht

21-11-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bedrijf verdient de goude douche. Komt de garantie afspraken 100% na. Ik had een storing in de Citroen
C5 remlicht schakelaar. Deze heb ik laten repareren in mijn woonplaats Zwijndrecht. De rekening
Via email naar autobedrijf Polar gemaild en binnen 2 dagen was het bedrag van de reparatie
op mijn bankrekening bijgeschreven.
Chapeau


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Zwijndrecht

21-11-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Nijmegen

19-11-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Bergen op Zoom

16-11-2013
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben nog niet in het bezit van de VOLVO XC60, en ik hoorde in de wandelgangen, dat als je niet hebt afgepingeld,er dan bij het afhalen van de auto 4 NIEUWE winterbanden voor je klaar liggen, daarna kan ik pas mijn ervaring van Uw bedrijf afgeven.

Met vriendelijke grap, en tot dinsdag

Harry de Weerd


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Berg en Terblijt

19-09-2013
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: December 2012 gebruikte XC70 D5 gekocht met 300.000 op de klok. Inmiddels 330.000 km zonder problemen. Onder eet=rste 3 maanden garantie krukaskeerring vervangen en nivomat-schokbreker. Leenauto gekregen en gerepareerde auto is zelfs naar zuid-Limburg teruggebracht. Prima bonafide bedrijf met goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-09-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan