Beoordelingen Autoprofi Hoogeveen

8,7
188 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 188 beoordelingen

Harry uit Hoogeveen

16-10-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik heb goede ervaring en ga er heen wanneer ik een probleem heben wordt altijd met respect behandeld en er wordt voor elk probleem een goede oplossing gezocht!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Delfzijl

16-10-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima ontvangst, werkzaamheden binnen de geschatte tijd gereed goede communicatie tav de te verwachten vervangen onderdelen voor de volgende beurt, prijs oke


Ja, ik beveel dit aan

Egbert uit HOOGEVEEN

16-10-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Betrouwbaar, goede service, deskundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Gees

16-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een zeer prettige, vakkundig en vriendelijk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Josje Wouters en Roger gerardts uit Delft

16-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super!!! Proffesioneel en zeer klant vriendelijk. Wij uit delft houden graag ons camper bij hen in onderhoud. We zien aan hen dat alles doen wat binnen de mogelijkheid is...en wat niet kan verwijzen ze door!


Ja, ik beveel dit aan

A uit Hoogeveen

15-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bruin uit Hoogeveen

13-10-2017
6,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben zeker drie keer bij autoprofi geweest voor het opwaarderen van mijn schotelantenne merk Calearo
Dit kunnen zij niet voor elkaar krijgen dat is erg jammer waar het aanligt ik weet het niet. Het zou goed zijn als zij zelf een schotel buiten op zouden stellen. om te testen.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Hoogeveen

13-10-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede en duidelijke service zowel in de shop als vanuit de garage.


Ja, ik beveel dit aan

Zuidema

10-10-2017
6,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: mooi bedrijf met een uitgebreid assortiment,

-nieuw multimedia/radio ingebouwd plus
-achteruitrijcamera helaas deze gaat niet automatisch aan bij het achteruitrijden

- werkverlichting laten aansluiten heb deze zelf aangeschaft via internet dit was 60% goedkoper


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit WITTEVEEN-Noord[Dr]

09-10-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan