Beoordelingen Autopunt van Herpen B.V.

8,9
1075 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 1075 beoordelingen

Erwin uit Nijmegen

22-02-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettige ervaring met bedrijf. Behulpzaam, communiceert over opties en kosten en aandacht voor de klant.
Ben er de laatste 2 maanden vaker geweest dan ik had gehoopt (i.v.m. autopech en vervolgens aanrijding), maar altijd een goede service gehad!


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Den Boschp

21-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Den bosch

19-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klant vriendelijk goede service en altijd behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Berlicum

18-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: wij hebben het onderhoud van ons wagenpark bij van Herpen uitbesteed tot volle tevredenheid
Ook alle nieuwe aanschaf wordt via dit bedrijf geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Nienke uit Rosmalen

15-02-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer goede service, doen net dat beetje extra, direct hulp en ook nog vriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Dre uit Berlicum NB

12-02-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Transparant en creatief meedenkend


Ja, ik beveel dit aan

Stan uit Breda

04-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met van Herpen is zeer positief. Na de aankoop van mijn auto bleek toch een moeilijk te vinden probleem te zijn. Maar ze hebben het perfect opgelost.
Prima service en klantvriendelijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

Jurgen uit Berlicum

31-01-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Den Dungen

30-01-2017
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Boekel

28-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste jndruk na koop en inruil van mijn Volvo V70 is zeer goed Gemoedelijk, no nonsens in het contact, met professioneel garagebedrijf achter de hand voor onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan