Beoordelingen Autopunt van Herpen B.V.

8,9
1460 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1371 t/m 1380 van 1460 beoordelingen

L uit Den Dungen

08-04-2011
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staan je altijd vriendelijk te woord en nemen de tijd om uitleg te geven wat er aan je auto gerepareerd is. Zelfs dat een vrouw het begrijpt!


Ja, ik beveel dit aan

Sjors uit Meerlo

08-04-2011
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik hier last minute voor 8 maanden een auto kon huren en deze ook vrij snel klaargemaakt werd qua onderhoud en papierwerk. En omdat ik op dezelfde dag dat ik belde, zonder afspraak een lekke band kon laten repareren.


Ja, ik beveel dit aan

Bouke uit Oss

08-04-2011
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: het de tijd voor je neemt en op alle facetten met je meedenkt! Vakkennis is groot en zijn vooral erg professioneel bezig.


Ja, ik beveel dit aan

J

08-04-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gezellig familie bedrijf met goede service


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Berlicum

08-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik altijd netjes behandeld wordt,en mijn auto goed onderhoud krijgt met een gevoel van vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

meta uit delwijnen

08-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alles kan, nooit iets te veel, goede prijs / kwaliteit. en zeer vriendelijk gemoedelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Den Bosch

08-04-2011
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraak gemaakt voor klein onderhoud. Tijdens de werkzaamheden zijn er werkzaamheden verricht die vallen onder groot onderhoud en zijn niet doorberekend. Dit terijwl ik zelfs een gratis leenauto heb meegekregen. Echt prettig contact met de eigenaar!


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Den Bosch

08-04-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ik altijd vriendelijk, vlot en vakkundig wordt geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Rosmalen

08-04-2011
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

staadegaard uit rosmalen

08-04-2011
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan