Beoordelingen Autoramo

9,1
20 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 20 beoordelingen

Ali uit Dordrecht

09-10-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bulent uit beverwijk

22-12-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service een monteur weet waar die over praat en repareerd veel kennis van auto techniek


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Dordrecht

09-11-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bulent uit beverwijk

25-06-2014
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Niels

25-02-2013
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Topgarage. mooie, zeer nette werkplaats en uiterst gastvrije ontvangst.


Ja, ik beveel dit aan

Sejo uit Heemskerk

23-02-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top bedrijf,zeker een aanrader,


Ja, ik beveel dit aan

Marijn uit Heiloo

12-02-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb een grote hobby en dat is mijn auto in nieuw staat houden.
Dit gaat altijd in goed en duidelijk overleg met auto Ramo.
Een 10 lijkt misschien overdreven, maar als ik tevreden ben is het terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Turgut

09-02-2013
3,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik twijfel zeker niet aan de deskundigheid van de monteurs binnen dit garagebedrijf. Wel heb ik mijn bedenkingen over de transparantie welke hoog in het vaandel zou staan van dit bedrijf. En wel om de volgende reden:
Als je een prijsopgave krijgt over een reparatie dan mag een klant na de reparatie niet voor verassingen komen te staan. Als de reparatiekosten hoger uitvallen dan moet dat goed onderbouwd zijn. In mijn geval is dit niet gebeurt en op het moment dat ik daar vragen over stel word tegen mij gezegd: "Je zoekt het maar lekker uit met je auto". Ik werd nog net niet uit het pand verwijderd. Op deze manier laat je je wel kennen. Dus ik beveel dit bedrijf niet aan!!


willem vw passat uit heemskerk

08-01-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goeiemiddag lezers eindelijk een bedrijf die weet waar hij mee bezig is voor een vriendelijke prijs.
duidelijk repreatie/prijsopgave voor veel minder dan ik tot nu toe kwijt was voor mijn auto en kon zo terecht.
gelijk ook winterbanden onder mijn auto laten zetten perfect.
bedankt voor de vriendelijke goede service en tot over een maandje met de keuring


Ja, ik beveel dit aan

Karel mercedes uit Beverwijk

06-01-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hallo mensen
Ik raad iedereen autoramo aan vooral om zijn deskundige personeel en natuurlijk prijs kwaliteit verhouding
Ik heb onlangs een grote beurt voor mijn briljante w203 cdi uit 2001😊 laten dien voor minder dan de helft wat ik in gedachten had
En uiteraard top service !!
Ga zo door mannen


Ja, ik beveel dit aan