Beoordelingen AutoRent Midden Gelderland

8,5
324 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 324 beoordelingen

Tim uit Arnhem

17-02-2017
7,3

Reden bezoek:


Ervaring: Prima ervaring! Nette verhuisbus en alles netjes volgens afspraak. Alleen bij reserveren wordt je bang gemaakt met schade en eigen risico afkopen. Eigenlijk heb je geen keus en moet je eigen risico afkopen van 25 euro extra.


Ja, ik beveel dit aan

Jan Willem uit Nijmegen

15-02-2017
8,3

Reden bezoek:


Ervaring: Prettig en accuraat, Auto's worden van te voren goed opgenomen. Nooit discussie bij afhandeling dus. Wij huren hier dus met regelmaat!


Ja, ik beveel dit aan

Djaimy uit Didam

15-02-2017
9,0

Reden bezoek:


Ervaring: Zeer fijne ervaring met deze verhuurmaatschappij. Vriendelijk personeel en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Arnhem

14-02-2017
8,0

Reden bezoek:


Ervaring: Uitstekende schone en mooi nieuwe auto's !


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Arnhem

14-02-2017
10

Reden bezoek:


Ervaring: Super goede service verleend!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-02-2017
3,7

Reden bezoek:


Carol uit Nijmegen

14-02-2017
8,0

Reden bezoek:


Ervaring: Ik ben via mijn werk al bekend met dit bedrijf. Altijd prima geholpen. De enkele keer dat er een probleem was is dit goed verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Berend uit DUIVEN

13-02-2017
8,7

Reden bezoek:


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Oosterhout NB

13-02-2017
7,5

Reden bezoek:


Ervaring: prima service en duidelijke afspraken waaraan men zich ook houdt.
Prettig dat je de auto in het weekend ook weer kan inleveren ook al is het bedrijf in principe gesloten.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-02-2017
8,3

Reden bezoek:


Ervaring: Snelle, vriendelijke service en je bent niet gebonden aan kantoortijden voor het inleveren van de auto, pluspunt.


Ja, ik beveel dit aan