Beoordelingen Autorijschool A3

8,9
87 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 87 beoordelingen

Julia uit Oudewater

06-12-2018
10

Ervaring: De lessen zijn erg fijn en Adri neemt echt goed de tijd voor alles. Hij legt alles goed en duidelijk uit. Echt een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Kel uit Oudewater

06-12-2018
8,0

Ervaring: He was allemaal duidelijk en de lessen waren allemaal handig


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit OUDEWATER

26-10-2018
8,7

Ervaring: Ik heb door dit bedrijf, erg snel en toch wel aardig makkelijk Mn rijbewijs gehaald. En (bijna) elke keer met een lach in de auto gezeten. Mede dankzij een hele aardige, rustige en naar mij oordeel goede rijinstructuer.


Ja, ik beveel dit aan

Wout uit Oudewater

20-10-2018
9,7

Ervaring: Zeer goed leerbedrijf met een uitstekende rij instructeur. Elke les leer je weer wat en het is elke dag streven naar perfectie. Ook was het erg gezzellig tijdens de rijlessen. En het is bijna onmogelijk om niet te slagen na.1 of 2 keer afrijden. Dankzij de uitstekende lessen. Heb het erg naar me zin gehad.

Groetjes,
Wout Vis


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Montfoort

13-04-2018
10

Ervaring: Erg fijne lessen gehad! Ben in één keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Brent uit Snelrewaard

07-04-2018
8,3

Ervaring: Geweldig!!!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Waarder

07-04-2018
9,3

Ervaring: A3 is altijd optijd, wanneer ze niet optijd zijn melden ze dit! Ze hebben ervaring en delen dit met je als beginnende rijder! Dit bedrijf is zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Talitha uit Oudewater

07-04-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Marel uit Oudewater

07-04-2018
8,7

Ervaring: Super goed, adrie geeft de lessen ontspannen waardoor ik rustig en op me gemak in de auto zat! Super!


Ja, ik beveel dit aan

Corné

12-02-2018
7,7
Ja, ik beveel dit aan