Beoordelingen Autorijschool Alex Boeve

8,9
12 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Sam uit Nieuwendijk

24-01-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goed!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hardinxveld-Giessendam

23-01-2019
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: :D


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Woudrichem

21-01-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heb de omgang met Alex Boeve als heel prettig ervaren en was altijd relaxed en gezellig autorijden


Ja, ik beveel dit aan

Jacco uit Nieuwendijk

17-01-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Alles was goed geregeld. Alex leert je precies wat je moet weten voor het examen en neemt rustig de tijd om alles te herhalen.


Ja, ik beveel dit aan

Evy uit Dussen

09-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Alex is echt een topper! Hele fijne lessen gehad, zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

johnny uit almkerk

02-01-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: super bedrijf , rustige man die je alles leert en niet boos word al vraag je iets 3x. hij doet alles uitleggen op de manier zodat jij het snapt. echt een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Julia uit Werkendam

02-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij Alex krijg je een goede sfeer en heb je de ruimte om rustig aan te doen! Niks hoeft gehaast en alles word rustig en op een fijne manier uitgelegd.


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Nieuwendijk

01-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Alex is een ontzettend fijne docent om naast je te hebben zitten in de auto. Hij is kalm, vriendelijk en stelt je altijd op je gemak tijdens het rijden. Maar wat nog veel belangrijker is, is dat je precies weet wat je aan hem hebt. Al met al een absolute aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Sleeuwijk

01-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goede rij instructeur die goed kan uitleggen en precies weet wat jij nodig hebt aan lessen.

Heb mijn rijbewijs in 1 keer kunnen halen door hem.


Ja, ik beveel dit aan

Jurre uit Raamsdonksveer

21-12-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Je merkt dat de instructeur veel ervaring heeft, hij weet van een goede aanpak om alles goed onder de knie te krijgen. Daarnaast zorgt hij voor een relaxte sfeer waardoor het lessen ook leuk blijft.


Ja, ik beveel dit aan